Προς το περιεχόμενο

Hyundai atos prime

JohnConstantine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Angelnks είπε

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε το φίλτρο  καμπίνας στο hyundai atos 2007 πού βρίσκετε να σας πω ότι δεν έχω αερόσακο συνοδηγού ...οπότε έχω ανοίξει το καπάκι στον συνοδηγο από άλλα δε βλέπω το φίλτρο...ευχαριστώ!!

Τότε μάλλον δεν έχει...

Επεξ/σία από turbat0s
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Angelnks είπε

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε το φίλτρο  καμπίνας στο hyundai atos 2007 πού βρίσκετε να σας πω ότι δεν έχω αερόσακο συνοδηγού ...οπότε έχω ανοίξει το καπάκι στον συνοδηγο από άλλα δε βλέπω το φίλτρο...ευχαριστώ!!

Το atos σου δεν εχει φιλτρο καμπίνας, οποτε σταμάτα να το ψάχνεις

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, isay είπε

Το atos σου δεν εχει φιλτρο καμπίνας, οποτε σταμάτα να το ψάχνεις

Σαν το ματιζ δεν έχει και το ατος σίγουρα;

Επεξ/σία από christopher0016

11 ώρες πριν, Angelnks είπε

your vehicle does not have a cabin air filter (also known as a pollen or AC filter). Vehicles without cabin air filters typically have a plastic mesh that prevents leaves and other foreign objects from entering the HVAC system. This mesh is part of the vehicle and does not need to be changed.

Σας ευχαριστώ πολύ...και κάτι ακόμα αν γνωρίζετε όταν ανοίγω το air codision ο αέρας στην αρχή μυρίζει σαν σκόνη ξέρετε μήπως γτ; Κ τι μπορω να κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μυρωδιά ειναι από συσσωρευμενα βακτήρια, μουχλα και σκόνη. 

Αφου καθαρίσεις το αμαξι εσωτερικά (σκουπα, τιναγμα, ξεσκονισμα), μπορείς να το πας στο συνεργείο για καθαρισμό ή αν πιάνουν τα χέρια σου να το κάνεις μονος σου.

Βασικά υπάρχουν δυο τρόποι, ένας με ενα σπρει και ένας με ένα "αφρό". Το δευτερο ειναι πιο αποτελεσματικό (ειδικά σε δυσκολες περιπτώσεις) αλλά αν δεν εχεις εμπειρία μπορεί να κάνεις μουσκεμα πολλα πραγμτα. Το πρώτο (το σπρει) κανει ικανοποιητική δουλεια, απλά θελει πιο συχνα. 

Δες τα παρακατω βιντεο πως γινεται η καθε περιπτωση. Στα υποψη οτι κυκλοφορουν πολλά τετοια προϊόντα, οποτε μη κολλήσεις στις μάκρες που θα δεις.

Επεξ/σία από isay

• 4 χρόνια αργότερα...

Ψάχνω και γω να βρω φιλτρο καμπίνας στο atos (2001) και δε βρίσκω.. έκανες φίλε καθαρισμό με σπρέι μήπως;; έστρωσε απο μυρωδιές;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...