Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδον τα ιδια και εδω. VDSL 30 επεσε στα 19. Εκανα αναβαθμιση σε 50αρα αλλα εμεινε 19. Η εναλακτικη τους ειναι να γυρισω σε ADSL! Τους εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ και περιμενω. ΑΚ Πετρουπολης 500m αποσταση

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Χθες Σάββατο έλαβα νέο sms ότι ολοκληρώθηκε το νέο αίτημα βλάβης (υποτίθεται η μετάβασή μου στην καμπίνα από κέντρο). Μία ημέρα μετά δλδ από την δήλωση του αιτήματος 😮😮

Φυσικά οι μετρήσεις μου παραμένουν οι ίδιες... Καμπίνα VDSL ΟΤΕ  έχω όπως έχω πει και πολύ κοντά μου μάλιστα 100 μέτρα περίπου, είναι χρόνια εκεί.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, draculias said:

Καμπίνα VDSL ΟΤΕ  έχω όπως έχω πει και πολύ κοντά μου μάλιστα 100 μέτρα περίπου, είναι χρόνια εκεί.

Αν μένεις σε πολυκατοικία δεν ρίχνεις μια ματιά στον κατανεμητή της για να δεις τον αριθμό της καμπίνας στην οποία ανήκεις? Το λέω για να σιγουρέψεις ότι είσαι σίγουρα σε κάποια από τις καινούριες που παρέχουν VDSL κι όχι σε κάποια που δεν έχει αλλαχτεί κι είναι αρχαία...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν μένεις σε πολυκατοικία δεν ρίχνεις μια ματιά στον κατανεμητή της για να δεις τον αριθμό της καμπίνας στην οποία ανήκεις? Το λέω για να σιγουρέψεις ότι είσαι σίγουρα σε κάποια από τις καινούριες που παρέχουν VDSL κι όχι σε κάποια που δεν έχει αλλαχτεί κι είναι αρχαία...

Όχι, είναι μονοκατοικία

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, draculias said:

Όχι, είναι μονοκατοικία

Όλο και κάπου θα δεις αντίστοιχο αριθμό. Ίσως στη χωνευτή που φτάνει το καλώδιο από την κολώνα στο σπίτι ή στο κουτί πάνω στην κολώνα από το οποίο φεύγει το καλώδιο για να έρθει στο σπίτι. 

Δυστυχώς στο τηλέφωνο δεν ξέρουν να σου πουν σε ποια καμπίνα αντιστοιχείς πράγματι. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το ελενξω μήπως γράφει κάτι, μακάρι. Το σε ποια καμπίνα δε με απασχολεί, άλλωστε δε πιστεύω να με βάλουν σε άλλη μακρύτερη, θα ήταν παράλογο (εκτός να είναι full οι πόρτες). Το να είμαι σε καμπίνα είναι το ζητούμενο για επίλυση του θέματος, έχοντας σαν δεδομένο ότι δεν φταίει κάτι άλλο.

Σκέφτομαι μήπως οι συνεχείς επαναδηλώσεις βλαβών δεν έχουν κάποιο νόημα, μήπως φωνάξω κανέναν τεχνικό τους να έρθει στο χώρο μου, έστω και με χρέωση (παρόλο που δεν φταίω) μήπως ξεκαθαρίσει η κατάσταση...

Δεν ξέρω ακόμα

Επεξ/σία από draculias
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, draculias είπε

Θα το ελενξω μήπως γράφει κάτι, μακάρι. Το σε ποια καμπίνα δε με απασχολεί, άλλωστε δε πιστεύω να με βάλουν σε άλλη μακρύτερη, θα ήταν παράλογο (εκτός να είναι full οι πόρτες). Το να είμαι σε καμπίνα είναι το ζητούμενο για επίλυση του θέματος, έχοντας σαν δεδομένο ότι δεν φταίει κάτι άλλο.

Σκέφτομαι μήπως οι συνεχείς επαναδηλώσεις βλαβών δεν έχουν κάποιο νόημα, μήπως φωνάξω κανέναν τεχνικό τους να έρθει στο χώρο μου, έστω και με χρέωση (παρόλο που δεν φταίω) μήπως ξεκαθαρίσει η κατάσταση...

Δεν ξέρω ακόμα

Ο ιδιωτης τεχνικος μπορει να δει αν η καλωδιωση σου ειναι καλη και δεν εχει errors, απο εκει και περα ειναι θεμα του ΟΤΕ, οπου αν ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, πρωτα θα δει για σφαλματα στο χωρο σου.

Οποτε δε χρειαζεται να ξοδευεσαι με περιττα εξοδα. Υπομονη και επιμονη μεχρι να διορθωθει η βλαβη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

Δηλώθηκε εκ νέου νέο αίτημα βλάβης (το τρίτο πια και συνεχίζουμε) και παράλληλα ενημερώθηκα πως το σημείο στο οποίο συνδέομαι (λέω σημείο διότι μία για κέντρο ακούω μία για καμπίνα ανάλογα τα ζώδια μάλλον) απέχει 287 μέτρα από την οικία μου!

Οπότε εδώ τα έχω χάσει παντελώς, ποιο σημείο είναι αυτό, ένας θεός ξέρει.

Ούτε στο  http://fttx.eu/ δεν βλέπω αυτό το σημείο...

Πρόσθετη ερώτηση: ο ιδιώτης τεχνικός, πέρα από τον έλεγχο της καλωδίωσης μου εσωτερικά του σπιτιού, πιθανόν (φαντάζομαι) να μην έχει το μηχάνημα που κάνει μέτρηση στην είσοδο του σπιτιού εξωτερικά, σωστά? και πως λέγεται άραγε αυτός ο μετρητής για να γνωρίζω να το ζητήσω? Αν ναι, έχετε να προτείνεται κάποιον?

Και πάλι ευχαριστώ για τις βοήθειες κύριοι.

Επεξ/σία από draculias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...