redhotstef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εχω εναν σταθερο υπολογιστη Altec performer του 2003 service pak1 κλπ κλπ φοραει windows xp και με τον browser που εχει τον παλιο Internet explorer, δεν μπαινει καθολου ιντερνετ. Εχω συνδεσει το καλωδιο adsl στη καταλληλη υποδοχη του πυργου και μου βγαει δεν υπαρχει δικτυο, κατι τετοιο. Τι μπορει να παιζει; Σπιτι εχω ιντερνετ κανονικα. Το καλωδιο adsl ειναι μονιμα συνδεδεμενο με ρουτερ που μεσω wifi μπαινουμε ιντερνετ απο λαπτοπς και κινητα. Ο σταθερος υπολογιστης ειναι παλιος, πληρως λειτουργικος, σε αχρηστια 2 χρονια περιπου, και επειδη δεν ειχα οθονη για αυτον εβαλα αγγελια προσφατα. Αλλα μεσω μιας αλλης οθονης που χρησιμοποιηθηκε για λιγο, διαπιστωσα αυτο το προβλημα, οτι δεν μπορει να μπει ιντερνετ. Χωρις ιντερνετ δεν εχω λογο να τον χρησιμοποιησω. Ξερει κανεις τι μπορει να φταει; Ειναι μονοδρομος η αγορα υπολογιστη με προσφατο λειτουργικο ;
zx1234r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μια εικόνα με το μήνυμα λάθους θα βοηθούσε. Πάντως τα xp έχουν καταργηθεί.
EddieObscurant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 αλλαξε browser, βάλε firefox/chrome/opera, την τελευταια που υποστηρίζει xp 1
redhotstef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Το σκεφτηκα αλλα πως θα βαλω/κατεβασω αλλον browser χωρις ίντερνετ?
sarpan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, redhotstef είπε Το σκεφτηκα αλλα πως θα βαλω/κατεβασω αλλον browser χωρις ίντερνετ? Κατέβασε το .exe από έναν άλλο υπολογιστή σε ένα στικάκι και περνά το μετά από το στικάκι
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, redhotstef είπε Το σκεφτηκα αλλα πως θα βαλω/κατεβασω αλλον browser χωρις ίντερνετ? Μάλλον δεν έχεις περασμένα τα drivers του ethernet στο pc
karaLRS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 βασικά δεν υποστηρίζει https. δοκίμασε να γράψεις πχ http://www.google.com να δεις αν σου βγάζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα