Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

placebo? ειδες το σημερινο screenshot που εβαλα πιο πανω? σημερινο οποτε δεν ειναι cherry picked. με 8.1 με καλουτσικη χρηση οριακα εβγαζε μερα. τωρα το κοβω να χτυπαει μερα με  8+ ωρες sot.

2 μερες + με 5 ωρες sot που θα πιασω εγω  δεν ειναι πολυ καλα? σιγα μην πηγαινε ετσι προ pie. με το ζορι ηταν επαρκες στο να βγαλει τη μερα,

για τ αλλα που αναφερεις να πουμε οτι συνολικα μιλαμε για καθυστερηση 2 - 2.5 μηνων  για ολα. για ατομα που παρακολουθουν τα tweets του sarvikas καθε μερα και περιμενουν ειναι πολλοι , για αλλους οχι, μαλλον για τους περισσοτερους 2,5 μηνες δεν ειναι πολλοι. και σε καθε περιπτωση πλεον εχει λυθει και δεν ειναι κριτηριο για νεα αγορα. 

για την πυξιδα το ξερω οκ. δεν χρησιμοποιουν πολλοι πυξιδα ομως οπως ξερεις κι εσυ.

και δεν εχω καμια αναγκη να υποστηριξω την επιλογη μου, αν αγορασω κατι και ειναι πατατα ειμαι ο πρωτος που κραζει και λεει στους αλλους μην το παρετε....

ειλικρινα αυτο που λες οτι εβγαζες 3-4 μερες με το νοκια 8 πριν την 9 το αμφισβητω εκτος κι αν ηταν με 0 sot χωρις wifi+ 4g καθολου χρηση περα απο μερικες κλησεις... και παλι ισως σε standby δεν βελτιωθηκε, αλλα πιστεψε με οτι αν κανεις heavy use η διαφορα που ειδα απο το 8 στο 9 ειναι πολυ μεγαλη

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

@rofl

Θελω να δω ποτε εσυ και ολος ο υπολοιπος πλανητης θα καταλαβετε οτι το screen on time ειναι μια μαλακια και μιση και δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα απο αυτο.

Ασφαλη συμπερασματα μπορουν να βγουν απο την προσωπικη χρηση που κανει ο καθενας με χρηση που κανει στο κινητο του που κατα μεσο ορο (οσο αν γινεται αυτο) παραμενει σταθερη στην διαρκεια καποιων ημερων/μηνων.Ή αν το κινητο χρησιμοποιηθει σε ελεγχομενες συνθηκες χρησης καποιων εφαρμογων/ρυθμισεων και βγουν καποια αποτελεσματα.

Οταν λοιπον μου λες 8 ωρες sot , δεν μου λεει απολυτως τιποτα.Μπορω να σου βγαλω 500 ωρες sot , απλα ξεκλειδωνοντας το κινητο και κοιτωντας την οθονη του.Μπορω στο ιδιο κινητο να σου βγαλω 30 λεπτα sot , παιζοντας π.χ. fortnite / need for speed και εχοντας ανοιχτα ολα τα features του κινητου (wifi/4g/nfc/gps/κλπ κλπ).

Παμε λοιπον παρακατω .Η χρηση που κανω στα κινητα ειναι 90% μηδενικη...υπαρχουν και μερες που κανω πραματα στο κινητο...9,5 στις 10 μερες , απλα υπαρχει κλειδωμενο και σερφαρω σε κανα chrome και ισως κανα skype , αντε και στο τσακιρ κεφι να παιξω και με την καμερα.Το wifi παντα ανοιχτο.Αρα οι χρονοι που λεω (3-4 μερες) ειναι εφικτοι πανευκολα.Με sot (αφου θες να μιλησουμε με sot) , 3-4 ωρες ευκολα..αλλα μιλαμε για απλο σερφαρισμα και auto brightness.
Με αυτην λοιπον την χρηση στο nokia 8 , οταν πηγα στην 9 , δεν ειδα αισθητη διαφορα στους χρονους.Ισως βελτιωθηκε στην βαρια χρηση.Δεν αντιλεγω...στην χρηση που κανω εγω παντως δεν υπηρξε διαφορα.

ΥΓ :Για να καταλαβεις στο p20 , αυτην την στιγμη εχω 3 μερες 23 ωρες χρηση και 36% battery.Δεν ξερω τι sot , δεν καταλαβαινω οπως τα λεει η μαλακω-huawei , δεν βγαζω ακρη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mphxths είπε

@rofl

Θ

Ασφαλη συμπερασματα μπορουν να βγουν απο την προσωπικη χρηση που κανει ο καθενας με χρηση που κανει στο κινητο του που κατα μεσο ορο (οσο αν γινεται αυτο) παραμενει σταθερη στην διαρκεια καποιων ημερων/μηνων.Ή αν το κινητο χρησιμοποιηθει σε ελεγχομενες συνθηκες χρησης καποιων εφαρμογων/ρυθμισεων και βγουν καποια αποτελεσματα.

και τι θες να πεις? οτι οταν σου λεω οτι εχω το κινητο 6 μηνες μου λες οτι δεν εχω κανει αρκετη χρηση ειτε στο 8 ειτε στο 9 για να ξερω τι και πως συμπεριφερεται η συσκευη μου με τη χρηση που κανω?

στο σεναριο χρησης σου που εισαι σχεδον παντα standby, μπορει να μην υπαρχει διαφορα.

στο σεναριο χρησης μου σου ειπα οτι ηδη βλεπω μεγαλη διαφορα.

απλοικα το φορτιζα 9/10 φορες καθε βραδυ, πλεον μπαινω αρκετα μεσα στη δευτερη μερα με την ιδια χρηση, και μπορει και να τη βγαλω κιολας, προφανως με λιγοτερη αλλα παλι αρκετη χρηση. not even close σου λεω. κι εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι κατι γκαου ειχαν κανει στην 8.1 και ρουφουσε μπαταρια, παρα οτι βελτιωθηκε τοσο πολυ λογω της 9. παντως απο κει που ειχε επιεικως μετρια αυτονομια τωρα ειναι πολυ καλο... η εμπειρια χρησης μου αυτο μου λεει.

και επειδη εχω περασει κι εγω απο πολυ light use μερες και οντως εκει το standby time ηταν καλο   μπορω να καταλαβω οτι αυτο που λες, οτι δεν βλεπεις διαφορα, πιθανον  ισχυει για το light use, αλλα οχι για κανονικη χρηση.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Αμε . το XZ1 :) 223 παιζει αυτην την στιγμη.Επιμενεις σε πραγματα που δεν ισχυουν.Την λεξη "υποστηριξη" γιατι την εβαλες?Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο που δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου.Ειναι παραθεση γεγονοτων που δειχνουν οτι η εταιρια στο θεμα υποστηριξης εχει το Νοκια 8 , τελευταιο στις προτεραιοτητες της.Ειναι απλα τυχερο που εχει παρεμφερες hardware με 8 sirocco και 8.1 και θα δει και αυτο καποιες ενημερωσεις στο μελλον.

Δεν λεω οτι ειναι κακη συσκευη (περα απο τα υπερ και τα κατα της) αλλα η HDM κοροιδεψε τρελα τους χρηστες της με το ανδροιδ 9.Και για αυτους που κοιτανε και την εμφανιση το νοκια 8 εχει σχεδιασμο χοντροκομμενο και παλιας λογικης και δεν ξερω ποσο θα πουλησει ακομα και αν πεσει η τιμη του , με τοσο ανταγωνισμο που παιζει.

Τι συσκευες κοιτατε?

Μαλλον για Note 9 θα παει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kataramenos32 είπε

Μαλλον για Note 9 θα παει

Ενταξει το τερματισατε :) 640 σκρουτζ..516 με τιμολογιο..δεν ειναι ασχημη φαση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...