Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kataramenos32 είπε

Μεχρι στιγμης γλυκοκοιταζω αυτο https://www.skroutz.gr/s/14244324/Huawei-P20-Dual-128GB.html#specs .Αξιζει το συγκεκριμενο;Υπαρχει καποια αλλη επιλογη;

Το πηρα πριν κανα μηνα με πολλα μειον στην τιμη οποτε για μενα συνεφερε η αγορα.

Πολυ προσεγμενο κινητο.emui με πολλες πρακτικες και χρησιμες custom-ιες.Πηρε ανδροιδ 9 πριν κατι βδομαδες.Μαζευει δαχτυλιες για πλακα , μπρος και πισω.128γιγα χωρος , αν δεν σου φτανει κοιτας καπου αλλου γιατι δεν παιρνει sdcard.Camera πολυ καλη με πληρες application με πολλα modes και κολπα.Επισης εχει 2x lossless zoom.
Παει φετες , παρολο το emui , λογικα βοηθαει η ραμ και ο επεξεργαστης σε αυτο.Εχει led notifications αν και το led ειναι πολυ μικρο.Μεγαλη οθονη ομορφα χρωματα , χαιρεσαι να σερφαρεις.
Αν δεν γουσταρεις notch , κοιτας κατι αλλο , απλα.24mp selfie camera , για οποιον ειναι του σπορ αυτου θα βγαζει θεικες φωτος.

Γενικως θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα πληρες και τιμιο κινητο για τα λεφτα του και το emui για μενα δινει πολλα συν στην εμπειρια χρησης , ασχετως αν ειναι βαρυ ή οχι (που στο εν λογω hardware δεν το νοιωθεις βαρυ).

Δεν ξερω αν ειναι βεβαια vfm στην τιμη που κυκλοφορει και τι αλλο υπαρχει σε παρομοιες τιμες , αλλα σαν κινητο , ειναι αρκετα καλο...

YΓ : Στην συσκευασια , usb-c -> 3.5jack , quick charger + λαστιχενια/πλαστικη θηκη.Κοινως δεν τσιγγουνευτηκαν τα παρελκομενα :)

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, life is music είπε

Δες το νοκια 8 !

To εχω και αυτο εδω διπλα μου.Οποιος θελει την αληθεια , και αντεχει την αληθεια για αυτο το κινητο και την τωρινη του κατασταση , να μου πει :)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mphxths είπε

To εχω και αυτο εδω διπλα μου.Οποιος θελει την αληθεια , και αντεχει την αληθεια για αυτο το κινητο και την τωρινη του κατασταση , να μου πει :)

Τρομερό κινητό , με καλά χαρακτηριστικά και βέβαια εκτός του στοκ android που έχει μπορεί να δεχτεί και την gcam !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, life is music είπε

Τρομερό κινητό , με καλά χαρακτηριστικά και βέβαια εκτός του στοκ android που έχει μπορεί να δεχτεί και την gcam !

Το Νοκια 8 , εχει θετικα και αρνητικα οπως καθε κινητο.

Θετικα :
1.Δυνατο hardware σε πολυ καλη τιμη (ειδικα σε κατι black fridays εγινε αναρπαστο).
2. 3.5mm jack για οποιον το χρειαζεται.
3. Pure android *
4. Camera **

Aρνητικα :

1.Μεγαλο μεγεθος.Σχετικα μεγαλα bezels.Το Huawei P20 που νομιζω εχει ιδια ή και λιγο μεγαλυτερη οθονη απο το Νοκια , εχει μικροτερες διαστασεις.
2. (*) Pure Android.Ηταν θετικο στοιχειο μεχρι που εγινε αρνητικο.Για οποιον ειχε το Νοκια 8 , θα ξερει την ιστορια , αλλα θα την ξαναπω για οποιον δεν γνωριζει.Ειχε ανακοινωθει οτι θα παρει Ανδροιδ 9 γυρω στον περασμενο Νοεμβριο.Επεσε το πρωτο ακυρο.Μεσα στον Δεκεμβρη δεν φαινοταν φως στο τουνελ και ξεκινησε παγκοσμιο κραξιμο.Βγηκε βρωμα οτι η HDM καθυστερουσε επιτηδες το Ανδροιδ 9 για το κινητο αυτο φοβουμενη οτι θα κοψει πωλησεις απο το επερχομενο Nokia 8.1 που θα κυκλοφορουσε κοντα στα Χριστουγεννα με ανδροιδ 9 απο την μανα του.
Για να ηρεμησουν τα μαινομενα πληθη βγαλανε το ανδροιδ 9 στο Νοκια 8 , υπο μορφη BETA TESTING.Μια rom αδουλευτη με πολλα προβληματα.Στην συνεχεια βγαινει ο υπευθυνος με μια ατακα του στυλ "η beta rom ηταν τοσο καλη ωστε την βγαλαμε σαν official rom" και εκει συνεχιστηκε το κραξιμο.Περα απο τα προβληματα που ειχε , δεν ειχε features που ειχαν υποσχεθει οπως π.χ. adaptive battery , digital wellbeing , βελτιωση του cam app. (δες αρνητικο νο 3)
Πριν καμμια βδομαδα βγηκε ενημερωμενη εκδοση του android 9 , που προσθεσε adaptive battery , digital wellbeing.Μερικα προβληματα/bugs παραμενουν οπως π.χ. compass , volte/vowifi κλπ.
Το software της καμερας παρεμεινε οπως ηταν.
Με λιγα λογια , η HDM δινει βαρος σε καινουργια μοντελα οπως Nokia 7.1 plus / Nokia 8.1 / Nokia 9 και εχει λιγο γραμμενο στα @@ της το Νοκια 8 , καθιστωντας ενα θετικο στοιχειο του (pure android) σε αρνητικο.
3.(**) Ενω η καμερα του σαν hardware ειναι αρκετα καλη , το software ειναι ο,τι πιο προχειρογραμμενο app εχω δει στην ζωη μου.Απλοικο στην σχεδιαση με ελλειπεις ρυθμισεις και επιλογες.Στην παρουσα μορφη του δεν εξυπηρετει και η χρηση gcam (που μπαινει πολυ ευκολα και κανει θαυματα) ειναι μονοδρομος.Η μονη μανουρα με την χρηση του gcam ειναι οτι δεν υποστηριζει χρηση sdcard (μιας και τα pixels απο οπου προερχεται η εφαρμογη δεν εχουν sdcard) , οποτε αν χρησιμοποιεις και τα 2 apps (stock και gcam) , θα χεις τις φωτος σε 2 μεριες...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο νοκια 8 να πως οτι με το adaptive  battery + digital wellbeing που πηρε πριν λιγες μερες, διορθωθηκε το πιο αδυναμο σημειο του για μενα, η αυτονομια. (καμερα δεν με ενδιαφερει sorry)

ηδη με το pie πηγαινε παρα πολυ καλυτερα απ το 8.1 αλλα πλεον βγαζει ανετα 1.5 μερα με αρκετη προς βαρια χρηση. αν το βρειτε 250 η κατω το θεωρω τρομερο vfm (δεδομενου οτι στα 300 παιζει εδω και 6 μηνες)

εγω θεωρω οτι η ΗΜD τα παει πολυ καλα. τουλαχιστον για τα 300 ευρω που εδωσα δεν νομιζω οτι θα παιζε πουθενα καλυτερη υποστηριξη.

στα αρνητικα το 2 που λες  @mphxths δεν υφισταται πλεον. το τι παιζει με την καμερα και τα bezel ειναι γνωστα... προσωπικα αν καποιος πηρε το κινητο κατω απο 300 ευρω και σπαστηκε που δεν εδωσαν τη full εκδοση του pie δυο μηνες νωριτερα. υπερβαλλει imo, και προσωπικα προτιμω ποιοτητα παρα βιασυνες.

Screenshot_20190226-155259.png

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Αρχικα σας ευχαριστω πολυ ολους.Η συσκευη δεν ηταν για εμενα αλλα για γνωστο ο οποιος τελικα βρηκε τροπο να αγορασει με τιμολογιο οποτε θα παμε σε κατι ανωτερο

Δημοσ.

@rofl To οτι κατι ειναι γνωστο τι παει να πει?Οτι παυει να ειναι αρνητικο?

Τα bezels για καποιους ειναι τοσο αρνητικο στοιχειο που αποτρεπει την αγορα κινητου.. οπως π.χ. το XZ1 , που πολλοι ενω θεωρουν οτι  ειναι καλη συσκευη (και οντως ειναι) την θεωρουν παραλληλα και τοσο ασχημη λογων τεραστιων bezels που δεν την αγοραζουν.

Η καμερα οπως ειπα δεν ειναι κακη...αλλα οταν το gcam ειναι μονοδρομος , τοτε κατι δεν δουλευει σωστα σε αυτον τον τομεα.Και αυτο , ειναι το app της.Θελει βελτιωση , ναι ειναι γνωστο , και ακομα δεν εχει γινει κατι για αυτο.Αρα ειναι αγκαθι για την συσκευη , κατι το ... α-ρ-ν-η-τ-ι-κ-ο. Ας ειμαστε αντικειμενικοι σε αυτα που λεμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το βλεπεις το bezel η εισαι οκ και το παιρνεις η οχι. για την καμερα ειναι γνωστο οτι η stock πασχει και χρειαζεται gcam. και κανεις δεν το προτεινει για φωτογραφικο κινητο.

ειλικρινα στο 200αρι που θα παιζει συντομα ( και επαιξε ηδη και στο BF) σκεφτεσαι κατι καλυτερο απο ποιοτητα κατασκευης οθονη υποστηριξη κτλ?

στα 300 δεν ασχολουμαι με την αγορα αλλα μαλλον πλεον θα υπαρχουν καλυτερα vfm λογικα,

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

ειλικρινα στο 200αρι που θα παιζει συντομα ( και επαιξε ηδη και στο BF) σκεφτεσαι κατι καλυτερο απο ποιοτητα κατασκευης οθονη υποστηριξη κτλ?

Αμε . το XZ1 :) 223 παιζει αυτην την στιγμη.Επιμενεις σε πραγματα που δεν ισχυουν.Την λεξη "υποστηριξη" γιατι την εβαλες?Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο που δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου.Ειναι παραθεση γεγονοτων που δειχνουν οτι η εταιρια στο θεμα υποστηριξης εχει το Νοκια 8 , τελευταιο στις προτεραιοτητες της.Ειναι απλα τυχερο που εχει παρεμφερες hardware με 8 sirocco και 8.1 και θα δει και αυτο καποιες ενημερωσεις στο μελλον.

Δεν λεω οτι ειναι κακη συσκευη (περα απο τα υπερ και τα κατα της) αλλα η HDM κοροιδεψε τρελα τους χρηστες της με το ανδροιδ 9.Και για αυτους που κοιτανε και την εμφανιση το νοκια 8 εχει σχεδιασμο χοντροκομμενο και παλιας λογικης και δεν ξερω ποσο θα πουλησει ακομα και αν πεσει η τιμη του , με τοσο ανταγωνισμο που παιζει.

11 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε

Αρχικα σας ευχαριστω πολυ ολους.Η συσκευη δεν ηταν για εμενα αλλα για γνωστο ο οποιος τελικα βρηκε τροπο να αγορασει με τιμολογιο οποτε θα παμε σε κατι ανωτερο

Τι συσκευες κοιτατε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν θεωρω καθυστερηση 1.5 μηνα κακη υποστηριξη. ιδιως οταν απο την πρωτη στιγμη που ηρθε το pie βελτιωθηκε εμφανως η μπαταρια.

και bootloader καθυστερησε αλλα εδωσε τελικα, τον οποιο θα τον εχουμε του χρονου που θα χρειαστει

για το xz1 δεν εχω προσωπικη αποψη και δεν με ενδιαφερουν γενικα τα κινητα σαν κομματι εκτος απ την περιοδο που αγοραζω:P, αλλα κι αυτο στα 230 ειναι πολυ καλη προταση σαφως.

τεραστια bezels επισης, επισης stock  android, με μικροτερη μπαταρια, και δεν ξερω αν παιζει τοσο καλα οσο παιζει πλεον του 8 , οι καμερες μου ειναι αδιαφορες οποτε δεν συγκρινω. προσωπικα νομιζω οτι αν κερδιζει το ενα η το αλλο ειναι στα σημεια, και οτι και τα 2 κοντα στα 200 ειναι αριστες επιλογες.

ενα ακομα μειον του nokia 8 ειναι οτι ξεκολλαν τα γραμματα απο πισω, το Ι το χασα ~κινητο 6μηνου.

μικρο fail αλλα fail.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rofl είπε

γιατι δεν θεωρω καθυστερηση 1.5 μηνα κακη υποστηριξη. ιδιως οταν απο την πρωτη στιγμη που ηρθε το pie βελτιωθηκε εμφανως η μπαταρια.

Οταν ανακοινωνεις μηνες πριν ποτε θα ρθει το 9 και τι περιλαμβανει και δεν γινεται ετσι οπως ανακοινωθηκε , τρως το πρωτο φαουλ.
Οταν αναγκαζεσαι να βγαλεις την 9 σε beta testing μετα απο πιεσεις και κραξιμο γιατι σε πηρανε χαμπαρι οτι θες να προωθησεις το 8.1 , τρως το 2ο φαουλ.
Οταν βαφτιζεις την beta rom , official rom γιατι ηταν τοσο γαματη , τρως το 3ο φαουλ.
Οταν η 9αρα rom , δεν περιλαμβανει τα features που διαφημισες και απο πανω εχεις και προβληματα , τρως το 4ο φαουλ.
Οταν με την 2η ενημερωση της 9αρας rom , εχεις παλι τα ιδια bugs και το camera app δεν αλλαξε στο ελαχιστο , τρως το 5ο φαουλ.
Με κανεις και γραφω τα ιδια με το προηγουμενο ποστ.Ολα αυτα τα εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου και δειχνουν κακη υποστηριξη της εταιριας για το συγκεκριμενο μοντελο κινητου της.

Η μπαταρια δεν βελτιωθηκε , πλασεμπο ειναι αυτο που νοιωθεις.Η μπαταρια και η διαχειριση της ηταν καλη και πριν την 9.Εγω που χρησιμοποιω ελαχιστα πραγματα στο κινητο εβγαζα πριν την 9 με το νοκια 8 3-4 μερες , και μετα την 9 , παλι τα ιδια νουμερα κατα μεσο ορο.

Καταλαβαινω οτι απο την στιγμη που εχεις την συσκευη θες να υποστηριξεις την επιλογη σου , αλλα καλο ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι σε ο,τι λεμε.

Τελος , εγκατεστησε ενα οποιοδηποτε compass app , βγες στο μπαλκονι και πες μου που ειναι ο Βορρας .Μην κανεις τον κοπο , δεν δουλευει η πυξιδα :) Μην πεις ατακες του στυλ "Εγω δεν χρησιμοποιω πυξιδα" , γιατι καποιοι αλλοι χρησιμοποιουν και στην τελικη ειναι βλακωδες να εχεις κινητο οπου ενας sensor δεν λειτουργει/δυσλειτουργει λογω software...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...