Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολλή για τις πληροφορίες, άντε να έρθει και σε μένα να δω τη θα κάνω. Αυτό που φοβάμαι σε μένα είναι ότι όλα τα ρούτερ τα έχω κρεβατοκάμαρα και όχι στην πρώτη και μπορεί να μου λένε εγώ μέχρι μέσω μπορώ να βάλω. 

Δημοσ.

Στο Αιγάλεω παντως είμαστε πολύ πίσω έχω κάνει αίτηση για Vodafone vdsl άκυρο... Μετά έκανα για cosmote fiber... Άκυρο!!! Δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο λέει... Ενώ στον. Έλεγχο διαθεσιμότητας έβγαζε οκ, τι κακό είναι αυτό ρε. Παιδιά; μήπως να ακυρώσω την οπτική και να πάω σε vdsl ote η forthnet; Συγνώμη αν είμαι off topic απλα ειναι μεγάλο θέμα να. Μην μπορείς να έχεις. Ίντερνετ 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα πακέτα fiber είναι VDSL...

Κάτι super fiber, ultra fiber, turbo fiber μάλλον είναι όντως οπτική ίνα προς το σπίτι. 

Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 11:47 ΜΜ, gouminho27 είπε

Στο Αιγάλεω παντως είμαστε πολύ πίσω έχω κάνει αίτηση για Vodafone vdsl άκυρο... Μετά έκανα για cosmote fiber... Άκυρο!!! Δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο λέει... Ενώ στον. Έλεγχο διαθεσιμότητας έβγαζε οκ, τι κακό είναι αυτό ρε. Παιδιά; μήπως να ακυρώσω την οπτική και να πάω σε vdsl ote η forthnet; Συγνώμη αν είμαι off topic απλα ειναι μεγάλο θέμα να. Μην μπορείς να έχεις. Ίντερνετ 

Και διαθεσιμότητα να σου πούνε, κράτα μικρό καλάθι περι ταχυτήτων. Και η απάτη είναι πως γράφουν για εγγύηση ταχύτητας. Και μόλις υπογράψεις το διετές συμβόλαιο, απο'κεί πάν'και οι άλλοι!!!! Έβαλα 50άρα και βγάζει 19. Ήρθε τεχνικός, το έψαξε κλπ κλπ και απο 17 το πήγε 19 όπως λέει. Διότι την πράξη είναι χάλια. Ούτε για 12άρα δεν μου κάνει. (cosmote)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τπτ για Αιγάλεω τραγωδία... Δεν μπορώ να βάλω ίντερνετ... Σκάβουν τώρα εκεί στην γειτονιά μου έξω από 2 καμπίνες. Να κάνω καμιά προσευχή λέτε; 

Δημοσ.

Πριν καμία δεκαριά μέρες που συνέδεσαν  επιτέλους το ρεύμα στις καμπίνες της wind ξεκίνησε να  δείχνει διαθεσιμότητα μέχρι 200MBps. Από τις άλλες εταιρίες ούτε καν vdsl. Τι άραγε να ισχύει; Τι λέτε το ρισκάρω ή θα τρέχω; 

22 ώρες πριν, gouminho27 είπε

Δεν υπάρχει τπτ για Αιγάλεω τραγωδία... Δεν μπορώ να βάλω ίντερνετ... Σκάβουν τώρα εκεί στην γειτονιά μου έξω από 2 καμπίνες. Να κάνω καμιά προσευχή λέτε; 

Δημοσ.

Σ´ευχαριστώ divo :)

Η αλήθεια είναι πως έτσι κι αλλιώς θα περίμενα μέχρι τον Ιούνιο γιατί έχω δέσμευση στην Nova (μακριά) και δεν αξίζει να πληρώνω κερατιάτικα. Επίσης αν είναι διαθέσιμο  θα προτιμήσω ΟΤΕ κι ας στοιχίσει λίγο παραπάνω. Το κακό που έχουν όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι που το μαθαίνεις μόνο όταν την πατήσεις είναι πως σε περίπτωση βλάβης εξαρτάσαι από τον ΟΤΕ που επίτηδες καθυστερεί σε περιπτώσεις άλλων πάροχων.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 21/7/2020 στις 10:18 ΠΜ, red7genius είπε

Αν δεν έχει έρθει στην γειτονιά σου, πως ακριβώς θα έρθει μέχρι το σπίτι σου;

Πως ελέγχουμε αν έχει έρθει στην γειτονιά; Εγώ έχω 50ρα σπίτι χωρίς οπτική όμως και θέλω να βάλω οπτική για να μπορέσω να αιτηθώ 200ρα.

Δημοσ.
Στις 13/9/2020 στις 12:35 ΠΜ, kostasgpa είπε

Πως ελέγχουμε αν έχει έρθει στην γειτονιά; Εγώ έχω 50ρα σπίτι χωρίς οπτική όμως και θέλω να βάλω οπτική για να μπορέσω να αιτηθώ 200ρα.

https://www.sfbb.gr/

Μπαίνεις εδώ και βάζεις ΤΚ και διεύθυνση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, red7genius είπε

https://www.sfbb.gr/

Μπαίνεις εδώ και βάζεις ΤΚ και διεύθυνση.

Δεν είναι το ΤΚ μου στον έλεγχο διαθεσιμότητας. Αλλά εγώ δεν θέλω όμως επιδότηση, απλά να βάλει ο ΟΤΕ οπτική στο σπίτι μου ώστε να μπορώ να αιτηθώ 200ρα χωρίς επιδότηση.

Δημοσ.
40 minutes ago, kostasgpa said:

Δεν είναι το ΤΚ μου στον έλεγχο διαθεσιμότητας. Αλλά εγώ δεν θέλω όμως επιδότηση, απλά να βάλει ο ΟΤΕ οπτική στο σπίτι μου ώστε να μπορώ να αιτηθώ 200ρα χωρίς επιδότηση.

Αν είχες διαθεσιμότητα για FTTH, θα σου έβγαζε και για επιδότηση. Αφού δεν σου βγάζει, δεν έχεις καν διαθεσιμότητα για FTTH.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι..περιμενω την αλλην βδομαδα τον τεχνικο να ρθει να δει το σπιτι για ftth.. βλεπω οτι το κλασικο εινια σε καθε οροφο απο 1 κουτακι που περναει μεσα στο σπιτι απο εξωπορτα

Εαν δεν βολευει με ΤΙΠΟΤΑ απο εξωπορτα γιατι εινια πολλα μετρα μεχρι εκει που πρεπει να συνδεθει θα μπορουσα να τραβηξω απο το κουτι( που θα εινια στον κοινοχρηστο χωρο )ως το δωματιο μου ? δλδ απο το κλιμακοστασιο στο μπαλκονι-τοιχο του δωματιο μου και μεσα. 5-6 μετρα αποσταση ολο αυτο. η ακομα εαν δν γινεται αυτο θα γινοτανε να σπασω ενα καναλι και να πηγαινει και ενα 3ο κουτι με εξωτερικο καλωδιο (οπως εχουν στην αρχη που το φερνουν απο το φρεατιο μεχρι σπιτι σου) μεσα στο δωματιο μου ? δλδ να εχω ενα 3ο κουτι στο δωματιο μου η απ εξωο τι βολευει απο θεμα υγρασιας κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...