aekoupoli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν ήταν τσάμπα, στην Vodafone την πληρώνεις μέσα στο πάγιο. Στην wind δίνεις μπροστά 140€ και πληρώνεις 30€ το μήνα.vodafone δίνεις 35€ το μηνα και δεν δίνεις τπτ μπροστά.παλι βγαίνει 20€ πιο φτηνά στα 2 χρόνια συμβολαίου.cosmote είναι το ίδιο με Vodafone.Οπτικη μέχρι καφαο και μετά χαλκός είναι πάντα ρίσκο.Φιλος μου έβαλε vdsl και ήταν πιο χαμηλά από ότι με ADSL.πρεπει να έχεις και καφαο κοντά στο σπίτι σου για να μην έχεις απώλειες.Αλλος φίλος μου έβαλε wind 100 μέχρι καφαο οπτική και μετά χαλκος και κατεβάζει με 12mb.ping κτλ δεν είδα πόσο έχει.το καφαο όμως είναι απέναντι του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, aekoupoli said: Στην wind δίνεις μπροστά 140€ και πληρώνεις 30€ το μήνα.vodafone δίνεις 35€ το μηνα και δεν δίνεις τπτ μπροστά.παλι βγαίνει 20€ πιο φτηνά στα 2 χρόνια συμβολαίου. Άρα δεν είναι τσάμπα η εγκατάσταση, κοστίζει 120 (5 euro X 24 μήνες) στην Vodafone. Επιπλέον απορία, μετά τα 2 χρόνια στη Vodafone που θα έχεις πληρώσει +120 euro για το FTTH(SuperFiber πακέτο) σε σχέση με το ίδιο πακέτο αλλά VDSL(Fiber πακέτο), αν ανανεώσεις στη Vodafone πάλι το συμβόλαιο, θα έχεις πάλι για 2 χρόνια +5 euro πάγιο διαφορά? Δλδ θα ξαπληρώνεις +120 euro συνολικά στην 2η 2ετία? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από ThReSh
aekoupoli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ThReSh είπε Άρα δεν είναι τσάμπα η εγκατάσταση, κοστίζει 120 (5 euro X 24 μήνες) στην Vodafone. Επιπλέον απορία, μετά τα 2 χρόνια στη Vodafone που θα έχεις πληρώσει +120 euro για το FTTH(SuperFiber πακέτο) σε σχέση με το ίδιο πακέτο αλλά VDSL(Fiber πακέτο), αν ανανεώσεις στη Vodafone πάλι το συμβόλαιο, θα έχεις πάλι για 2 χρόνια +5 euro πάγιο διαφορά? Δλδ θα ξαπληρώνεις +120 euro συνολικά στην 2η 2ετία? Μετά τα 2 χρόνια αν το συνεχίσω ανεβαίνει το πάγιο στην κανονική χρέωση που έχουν στο site τους γιατί τελειώνει και η επιδότηση,χωρίςτην χρέωση εγκαταστασης ξανα.Απλα αν έχεις και vodafone κινητό σου κάνουν έκπτωση 7%.Απλα σε 2 χρόνια μπορεί η τιμή να είναι όπως είναι τωρα με την προσφορά Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από aekoupoli
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, aekoupoli said: Μετά τα 2 χρόνια αν το συνεχίσω ανεβαίνει το πάγιο στην κανονική χρέωση που έχουν στο site τους γιατί τελειώνει και η επιδότηση,χωρίςτην χρέωση εγκαταστασης ξανα. Μην σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή το κουπόνι/έκπτωση. Απλά σύγκρινε τις τιμές των πακέτων της Vodafone για χάρη της συζήτησης. SuperFiber 100αρι, 48.5 euro για 2 χρόνια και Fiber 100αρι 43.50 euro για 2 χρόνια. Ακριβώς ίδια πακέτα κι η διαφορά στην τιμή ουσιαστικά είναι το κόστος εγκατάστασης του FTTH. Μετά τα 2 χρόνια αφού ουσιαστικά έχει γίνει και έχει πληρωθεί η εγκατάσταση με την διαφορά των 5 αυτών euro ανά μήνα, όταν ανανεώσεις πάλι για άλλη μια 2ετία, θα πληρώνεις το 48.5 euro ή το 43.50 euro που δεν θα περιεχει το κόστος εγκατάστασης? Αυτή ουσιαστικά είναι η απορία μου. Αν σου πουν ότι θα πληρώνεις το 1ο (δλδ τα 48.5) θα είναι σαν να ξαναπληρώνεις την εγκατάσταση ανά 2ετία ανανέωσης συμβολαίου. Ενώ στους παρόχους που την πληρώνεις εφάπαξ ξεχωριστά από το μηνιαίο πάγιο, στις επόμενες ανανεώσεις 2ετίας δεν θα έχουν μέσα στο μηνιαίο πάγιο το κόστος εγκατάστασης όπως το έχει η Vodafone. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
aekoupoli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μην σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή το κουπόνι/έκπτωση. Απλά σύγκρινε τις τιμές των πακέτων της Vodafone για χάρη της συζήτησης. SuperFiber 100αρι, 48.5 euro για 2 χρόνια και Fiber 100αρι 43.50 euro για 2 χρόνια. Ακριβώς ίδια πακέτα κι η διαφορά στην τιμή ουσιαστικά είναι το κόστος εγκατάστασης του FTTH. Μετά τα 2 χρόνια αφού ουσιαστικά έχει γίνει και έχει πληρωθεί η εγκατάσταση με την διαφορά των 5 αυτών euro ανά μήνα, όταν ανανεώσεις πάλι για άλλη μια 2ετία, θα πληρώνεις το 48.5 euro ή το 43.50 euro που δεν θα περιεχει το κόστος εγκατάστασης? Αυτή ουσιαστικά είναι η απορία μου. Αν σου πουν ότι θα πληρώνεις το 1ο (δλδ τα 48.5) θα είναι σαν να ξαναπληρώνεις την εγκατάσταση ανά 2ετία ανανέωσης συμβολαίου. Ενώ στους παρόχους που την πληρώνεις εφάπαξ ξεχωριστά από το μηνιαίο πάγιο, στις επόμενες ανανεώσεις 2ετίας δεν θα έχουν μέσα στο μηνιαίο πάγιο το κόστος εγκατάστασης όπως το έχει η Vodafone. Μου είπαν δεν ξαναπληρωνεις τώρα δεν ξέρω ακριβώς.Λογικα θα είναι 43.5 γιατί λέει ότι τα 5€ είναι για την εγκατάσταση.Δεν γίνεται μετά να στο ξαναλεει αφού θα το έχεις ξεχρεωσει.Στην ουσία το ίδιο πρόγραμμα είναι fiber και super fiber.Πάντως και ο ΟΤΕ ίδια χρέωση με Vodafone έχει.Μονο η wind σου ζητάει 140€ μπροστά και μετά είναι 30€ τον μήνα
MichalisCorsa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μετά από σχεδόν ένα μήνα με οπτική, το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι ότι αξίζει τα λευτά της. (περιοχή Βύρωνα) 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Εσεις που εισαστε Βυρωνα ειστε τυχεροι γιατι θα γινει σε ολοι την περιοχη.
Homecinemakias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 10:07 ΜΜ, MichalisCorsa είπε Μετά από σχεδόν ένα μήνα με οπτική, το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι ότι αξίζει τα λευτά της. (περιοχή Βύρωνα) Και πόσο κοστίζει η μηνιαία συνδρομή;
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Τιμή προσφοράς (ανά μήνα):48,50 (35,50 € Με sfbb) Κόστος σύνδεσης:50,00 (2,00 € με sfbb) Χρονική δέσμευση:24 μήνες Τιμη εγκαταστασης βγαινει 120ε συνολο,ειναι μεσα στον μηνιαιο λογαριασμο αντι για 30.5 ερχεται 35.5, 33E ερχεται σε μενα γιατι εχω και εκπτωση 7% λογω vodafone κινητο Αυτο το πακετο εβαλα:Vodafone Home double play Super Fiber 100 Mbps Στην περιοχη μου εχουν βαλει και νεες καμπινες και εχουν σκαψει ολους τους δρομους με οπτικες της vodafone 1
MichalisCorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 3:27 ΜΜ, Homecinemakias είπε Και πόσο κοστίζει η μηνιαία συνδρομή; Όπως είπανε και οι υπόλοιποι, αυτή την στιγμή με το κουπόνι fsbb κοστίζει ανάλογα τον πάροχο από 35-36 μέχρι 40 ευρώ το πολύ για την 100Mbps.
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, divo είπε Α μπραβο γιατι και εγω κατι τετοιο ηξερα και με παραξενεψε οπως τα ειχες γραψει. Αρα στον οτε το FTTH ειναι φτηνοτερο. Δεν εχει εγκατασταση, ειναι δωρεαν για την ωρα. Τα υπολοιπα ειναι οπως τα ειπες με το FSBB. Οι καμπινες και το FTTH ειναι χωρισμενο σε καθε παροχο εκτος της forthnet. Αυτη δεν πηρε περιοχες. Σχεδον το ιδιο ειναι και για οτε Τιμή προσφοράς (ανά μήνα):47,90 (34,90 € με SFBB) Wind Τιμή προσφοράς (ανά μήνα):42,00 (29,00 € με sfbb ) αλλα Κόστος σύνδεσης:188,00 (140,00 € με sfbb)
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, aekoupoli είπε Σχεδον το ιδιο ειναι και για οτε Τιμή προσφοράς (ανά μήνα):47,90 (34,90 € με SFBB) Wind Τιμή προσφοράς (ανά μήνα):42,00 (29,00 € με sfbb ) αλλα Κόστος σύνδεσης:188,00 (140,00 € με sfbb) Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο για να ξέρουμε όσοι θέλουμε να βάλουμε, από τον ΟΤΕ ή όποια εταιρία έχεις, βρήκαν την πρώτη μπριζα και μέχρι εκεί έφτασε η οπτική ίνα , εσύ στην πρώτη μπριζα έχεις το ρουτερ σου , που είναι η οπτική ινα ή έχεις πάει σε άλλη μπριζα που είναι με χαλκό γιατί αποκλείεται να έχεις κάτι άλλο στις άλλες μπριζες εκτός του καλωδίου της εγκαταστασεις , ευχαριστω.
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Σου βαζουν νεα μπριζα οπου θες στον τοιχο με σιλικονη.ξεχνας τις παλιες μπριζες του οτε.Εμενα μου τραβηξαν το καναλι τις οπτικης και στο τερμα του καναλιου μου εβαλαν το μπριζακι
kostasiour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μήπως μπορείς να μας πείς τι βύσματα έχει το καλώδιο οπτικής ίνας που πάει απο την πρίζα στο ont? (lc/sc? upc/apc?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα