Προς το περιεχόμενο

Monitor

Likourgos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Εχω ενα aoc monitor το οποιο το εχω συνδεδεμενο στο laptop .Εκει που κανω κατι ξαφνικα η οθονη σβηνει για 1-2 δευτερολεπτα και μετα ανοιγει και ολα καλα.Αυτο μπορει να το παθει και  μια φορα την ημερα,μπορει και καθολου ή και πανω απο μια φορες την ημερα.Δεν ειναι οτι με ενοχλει μιας και δεν κραταει σχεδον καθολου και ουτε το κανεις πανω απο 4-5 φορες την ημερα .Απλα αν υπαρχει καποιο προβλημα το οποιο μπορει να γινει χειροτερο αν μπορω να το προλαβω.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Επεξ/σία από Likourgos21
Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα ώσπου στο τέλος κάηκε η κάρτα γραφικών του Laptop.

Μου είχαν πει ότι η κάρτα γραφικών δεν "αντέχει" να σηκώσει ολόκληρη TV. 

Δεν ξέρω αν ισχύει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Είχα παρόμοιο πρόβλημα ώσπου στο τέλος κάηκε η κάρτα γραφικών του Laptop.

Μου είχαν πει ότι η κάρτα γραφικών δεν "αντέχει" να σηκώσει ολόκληρη TV. 

Δεν ξέρω αν ισχύει

Δεν νομιζω οτι φταει η καρτα γραφικων.Δεν σβηνει η οθονη μου, απλα μαυριζει και επανερχεται.Μπορει να φταιει το hdmi ή η θυρα του Monitor που μπαινει το hdmi .Δεν ξερω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Likourgos21 είπε

Δεν νομιζω οτι φταει η καρτα γραφικων.Δεν σβηνει η οθονη μου, απλα μαυριζει και επανερχεται.Μπορει να φταιει το hdmi ή η θυρα του Monitor που μπαινει το hdmi .Δεν ξερω

Δοκιμασε αλλο καλωδιο η αλλη θυρα. Αν στο κανει παλι τοτε φταιει η gpu. Αν οχι το καλωδιο που εχεις τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω καποιες καινουργιες πληροφοριες.Τωρα τελευταια μου το κανει αυτο ενω μπαινω netflix.Εκει που εβλεπα σειρα πριν λιγο  ακουω ενα κλακ και σβηνει η οθονη και ξανα ανοιγει.Ο θορυβος προερχεται απο το monitor.Επισης σβηνει η οθονη 2/5 φορες μολις μπω στο netflix.Μπαινω netflix απο το ιντερνετ δεν εχω την εφαρμογη.Ποτε δεν μου το εχει κανει ενω παιζω παιχνιδι απ οσο θυμαμαι.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...