tsaftsif Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 To κινητό της μητέρας μου σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί χωρίς λόγο, πήγε να πάρει τηλέφωνο και έσβησε, φουλ φορτισμένο , καμία ενδειξη όταν το φορτίζω και είναι αγορασμένο το Δεκέμβρη. Τι λέτε να φταίει? Εγγύηση υπάρχει , αλλά γιατί να χαλάσει ξαφνικά?
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Αφού υπάρχει εγγύηση το στέλνεις και τέλος ,τι το ψάχνεις?
tsaftsif Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 πάντα το ψάχνω,έβαλα την κάρτα sim άλλο απλό κινητό και δεν εμφανίζονται οι επαφές της, ίσως έμειναν στο νοκια, μπελάδες
AntiCambeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsaftsif είπε πάντα το ψάχνω,έβαλα την κάρτα sim άλλο απλό κινητό και δεν εμφανίζονται οι επαφές της, ίσως έμειναν στο νοκια, μπελάδες Βάλε το κινητό στο PC και αν γίνεται μετέφερε τις επαφές με το πρόγραμμα Nokia PC Suite. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
Curtis76 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Βάλε το κινητό στο PC και αν γίνεται μετέφερε τις επαφές με το πρόγραμμα Nokia PC Suite. στα nokia δε δουλευει πλεον το pc suite. Εγω εχω το 216 και δεν εχω καταφερει να το χρησιμοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα