Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,το σπιτι που νοικιασα σε μια τριωροφη εχω το εξης θεμα,το κουδουνι τις εισοδου δεν εχει ηχειο,μου χτυπανε κι ανοιγω απλα,η πορτα ασφαλειας του σπιτιου δεν εχει ματι,αρα εγω δεν ξερω ποιος ειναι καθε φορα που μου χτυπανε. Τι μπορω να κανω για ασφαλεια;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, moumias είπε

Λοιπον,το σπιτι που νοικιασα σε μια τριωροφη εχω το εξης θεμα,το κουδουνι τις εισοδου δεν εχει ηχειο,μου χτυπανε κι ανοιγω απλα,η πορτα ασφαλειας του σπιτιου δεν εχει ματι,αρα εγω δεν ξερω ποιος ειναι καθε φορα που μου χτυπανε. Τι μπορω να κανω για ασφαλεια;

Μάνταλο δεν έχει η πόρτα;

Δημοσ.

Εχει,εγω θελω να βλεπω ομως η τουλαχιστον να ρωταω πριν ανοιξω τη κατω πορτα τουλαχιστον. Για να αλλαξω ολο το συστημα κουδουνιου της εισοδου δε νομιζω να βαλουν οι αλλοι λεφτα.οποτε μονο για μενα με ενδιαφερει.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, moumias είπε

βάλε μια ασυρματη καμερα & θα βλεπεις μεσω του κινητου ή υπολογιστη σου.

εναλλακτικα κ πιο φασαριοζικα, ζητας αδεια απο τη διαχειριση για να τραβηξεις καλωδιο μεσα απ'το υφισταμενο δικτυο του θυροτηλεφωνου & να βαλεις ενα μικρο καμερακι κατω & μια οθονη στο διαμμερισμα.

Δημοσ.

Αγόρασε ένα ματάκι και μετά άνοιξε με ένα τρυπάνι τρύπα στην πόρτα με διάμετρο ίσα να χωράει το ματάκι.

Το ματάκι είναι σε δύο κομμάτια, το ένα μπαίνει από μέσα και το άλλο από έξω και βιδωνει.

Είναι πολύ εύκολο.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mclein είπε

βάλε μια ασυρματη καμερα & θα βλεπεις μεσω του κινητου ή υπολογιστη σου.

Δεν επιτρέπεται σε κοινόχρηστο χώρο.

11 λεπτά πριν, thant είπε

Αγόρασε ένα ματάκι και μετά άνοιξε με ένα τρυπάνι τρύπα στην πόρτα με διάμετρο ίσα να χωράει το ματάκι

Μόνο που δεν είναι δικιά του η πόρτα. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να το αναλάβει αυτό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μόνο που δεν είναι δικιά του η πόρτα. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να το αναλάβει αυτό.

Ούτε δικιά μου ήταν η πόρτα όταν το έκανα.

Πάντως δεν είδα τον ιδιοκτήτη να δυσαρεστείται όταν είδε την πόρτα του με ένα ματάκι. Θα του πει κι ευχαριστώ..

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Doubt είπε

αν δεν κοιταζει το δρομο & κοιταζει την πορτα, επιτρεπεται.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mclein είπε

Όχι δεν επιτρέπεται σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας, παρά μόνο με ομόφωνη απόφαση όλων των ενοίκων, γνωστοποίηση στην Αρχή ΠΠΔ και ανάρτηση σχετικών πινακίδων στους κοινόχρηστους χώρους.

Άλλο ζήτημα αν πολλοί βάζουν κάμερες παράνομα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mclein είπε

οποιαδηποτε καμερα σε κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας, θελει γραπτη συμφωνη γνωμη ολων των ενοικων. εστω κ ενας να εχει αντιρηση, εχεις θεμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Όχι δεν επιτρέπεται σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας, παρά μόνο με ομόφωνη απόφαση όλων των ενοίκων, γνωστοποίηση στην Αρχή ΠΠΔ και ανάρτηση σχετικών πινακίδων στους κοινόχρηστους χώρους.

Άλλο ζήτημα αν πολλοί βάζουν κάμερες παράνομα.

Μόλις τώρα, kallair είπε

οποιαδηποτε καμερα σε κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας, θελει γραπτη συμφωνη γνωμη ολων των ενοικων. εστω κ ενας να εχει αντιρηση, εχεις θεμα.

λαθος μου που δεν το σημειωσα, εννοειται οτι εχει συγκαταθεση απο τους υπολοιπους της οικοδομης & του ιδιοκτητη.

υπεθεσα οτι γραφτηκε πως απαγορευεται γενικως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 23/2/2019 στις 1:09 ΜΜ, moumias είπε

Συμφωνώντας με τους προλαλίσαντες, το ένα είναι το ματάκι στην δική σου πόρτα. Μετά, υπάρχουν λύσεις να περάσεις το κατάλληλο καλώδιο στο κάτω κουδούνι με κάποιον ηλεκτρολόγο ώστε να βλέπεις κάτω. 

Αν θέλουν όλα τα διαμερίσματα, προφανώς θα πρέπει να γίνει αλλαγή της υπάρχουσας καλωδίωσης και να μπει κάτι με utp καλώδιο. Από 'κει και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις με εικόνα και ήχο στο κάθε διαμέρισμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...