APPLEGEEK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, εχω ενα λαπτοπ της εργασιας- δεν ειμαι admin. πως μπορω να τρεξω windows δικα μου? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από APPLEGEEK
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Τι ακριβώς εννοείς;; Το λαπτοπ απ ότι βλέπω έχει ήδη windows μέσα. Θέλεις να κάνεις dualboot ;
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, filip123go είπε Τι ακριβώς εννοείς;; Το λαπτοπ απ ότι βλέπω έχει ήδη windows μέσα. Θέλεις να κάνεις dualboot ; οταν δουλευις για εταρια δεν εισαι ADMIN!
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε οταν δουλευις για εταρια δεν εισαι ADMIN! Ναι το γνωρίζω. Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Θέλεις να βάλεις dual boot? Δηλαδή να έχεις 2 windows στο ίδιο pc; Από αυτά που λες μάλλον θέλεις να αποκτήσεις δικαιώματα admin στο παρόν λειτουργικό. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από filip123go
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι το γνωρίζω. Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Θέλεις να βάλεις dual boot? Δηλαδή να έχεις 2 windows στο ίδιο pc; Από αυτά που λες μάλλον θέλεις να αποκτήσεις δικαιώματα admin στο παρόν λειτουργικό. δεν γινεται να αποκτησω rights εδω με τιποτα αρα ναι dual boot
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 11:36 ΠΜ, APPLEGEEK είπε Καλημερα, εχω ενα λαπτοπ της εργασιας- δεν ειμαι admin. πως μπορω να τρεξω windows δικα μου? Στις 23/2/2019 στις 12:35 ΜΜ, APPLEGEEK είπε οταν δουλευις για εταρια δεν εισαι ADMIN! Στις 23/2/2019 στις 12:41 ΜΜ, APPLEGEEK είπε δεν γινεται να αποκτησω rights εδω με τιποτα αρα ναι dual boot Να κοιτάξεις να κάνεις τη δουλειά σου, στη δουλειά σου και το χόμπι σου, σπίτι σου! Απλά και ωραιά...
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 12:41 ΜΜ, APPLEGEEK είπε δεν γινεται να αποκτησω rights εδω με τιποτα αρα ναι dual boot Κοιτάς το παρακάτω σαν αρχικά βήματα. Το αν θα προχωρήσεις ειναι δικη σου επιλογή. https://www.howtogeek.com/214477/how-to-dual-boot-two-or-more-versions-of-windows/ Συνοπτικά: Πρεπει να βάλεις διαφορετικές εκδόσεις windows και αναλογα τι εχεις και τι θα βαλεις ισως χρειαστει σκάλισμα και το mbr O sys admin ευκολα θα το καταλάβει αν δουλέψει στον υπολογιστή σου. Σε κάποιες εταιρίες ειναι και λογος απολυσης. Στις περισότερες απλα ο sys admin θα βαλει κωδικους και στο bios/system Αν θες τον υπολογιστη για browsing και βασική επεξεργασία κειμένου, σκέψου και την εγκατάσταση linux σε ένα στικάκι/εξωτερικό δισκο. 1
RTW4ever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 12:41 ΜΜ, APPLEGEEK είπε δεν γινεται να αποκτησω rights εδω με τιποτα αρα ναι dual boot Γίνεται, γίνεται... Αλλά όπως έχουν πει από πάνω, δεν ενδείκνυται.
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 ευχαριστω παιδια μαλλον παμε για λαπτοπ συντομα ι δεσκτοπ δεν θα κανω παραβαση στο συστημα.
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε ευχαριστω παιδια μαλλον παμε για λαπτοπ συντομα ι δεσκτοπ δεν θα κανω παραβαση στο συστημα. Η ιδανικότερη απάντηση που θα περίμενα να διαβάσω 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kormos είπε Η ιδανικότερη απάντηση που θα περίμενα να διαβάσω ε ναι εχω υπογραψει κτλ κτλ αλλα μου δωσαν admin right τελικα... τωρα δεν νομιζω να με αφησει να φορτωσω τιποτα.....οποτε παλι 8α παρω ενα δεσκτοπ....κατι απλα να τρεχει μερικα παιχνιδακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα