Προς το περιεχόμενο

Τρίτος σκληρός στο pc μου

mitsos.xaralamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω μητρική  h97m pro4.

Πρώτο σκληρό εναν SSD 128 GB που έχω τα windows 7 και όλα τα προγραμματα μου.

Έχω 2ο σκληρό έναν 1TB HDD που αποθηκεύω βιντεακια, τραγουδια, εικόνες κτλ.

Η αλλαγή που σκέφτομαι να κάνω είναι να προσθέσω εναν SSD 500GB σαν τρίτο σκληρό δίσκο. Στέκει το να το κάνω αυτο στο pc μου ή είναι βλακεια; Απλώς το σκέφτηκα, γιατι θεωρησα ότι έτσι θα είναι μικροτερη η διαδικασία αφού δεν θα έχω να μεταφέρω αρχεια απο σκληρούς, απλώς θα προσθέσω αλλον έναν.

Ζητώ συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου, περιμένω να ακούσω καμια γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο υπολογιστής σου είναι ο προσωπικός σου χώρος τον οποίο τον κάνεις ότι θέλεις. Ότι σε βολεύει. Τα windows δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Το τροφοδοτικό σου πολύ πιθανό να είναι οκ αφού οι σκληροί δεν καταναλώνουν πολύ ρεύμα. 

• Like 1

Η διαδικασία μεταφοράς των προγραμμάτων πάντως από τον ένα SSD στον άλλο είναι μια ώρα δουλειά. Ένα cloning θα κάνεις κι έτοιμος ο δίσκος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

128 για δισκος λειτουργικου και βασικα προγραμματα ~μεχρι 40-50 gb ειναι οκ.

τον ssd 500gb τι τον θες? μονο για χρηση σαν παιχνιδοδισκος. η αν εχεις μεγαλες εφαρμογες που δεν χωρανε στον 128αρη. αλλιως για storage δεν λεει να πας σε ssd παινεις 2tb+ στα λεφτα ενος 500αρη...

αν ειναι παλιος και κακος ο 128, τοτε οπως λεει κι ο απο πανου η μεταφορα απο τον παλιο δισκο στο νεο ειναι πολυ απλη υποθεση

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Το πιο σωστο ειναι να παρει δρομο ο 128αρης και να βαλεις πανω εναν 500αρι οπως mx500 και να περασεις εκει τα windows. Γινεται ευκολα clone με το προγραμμα που δινει η corsair.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις συμβουλες. Σκέφτομαι να βάλω σαν νέο σκληρό εναν Samsung 860 Evo 500GB και επειδη το κοιταξα στο youtube σκεφτομαι να κάνω cloning χρησιμοποιώντας το samsung data imigration.

Δηλαδή να βγάλω τον παλιο ssd 128αρι και να βάλω τον καινουριο 500αρι.

Κατευθύνεται σωστα η σκέψη μου;

Επεξ/σία από mitsos.xaralamp

1 ώρα πριν, mitsos.xaralamp είπε

Ευχαριστώ για τις συμβουλες. Σκέφτομαι να βάλω σαν νέο σκληρό εναν Samsung 860 Evo 500GB και επειδη το κοιταξα στο youtube σκεφτομαι να κάνω cloning χρησιμοποιώντας το samsung data imigration.

Δηλαδή να βγάλω τον παλιο ssd 128αρι και να βάλω τον καινουριο 500αρι.

Κατευθύνεται σωστα η σκέψη μου;

Υποθεση μιας ωρας ειναι να κανεις cloning εναν 128αρι σε αλλον ssd αλλα προτεινω τον mx500 θα δεις μεγαλυτερες διαφορες σε καθημερινες εργασιες απο τον 860evo. Εχει και αυτος προγραμμα για cloning.

17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Υποθεση μιας ωρας ειναι να κανεις cloning εναν 128αρι σε αλλον ssd αλλα προτεινω τον mx500 θα δεις μεγαλυτερες διαφορες σε καθημερινες εργασιες απο τον 860evo. Εχει και αυτος προγραμμα για cloning.

Επειδή σκέφτομαι να πάρω το evo στο 1TB σε τι είναι καλύτερος ο MX?

Μόλις τώρα, elorant είπε

Επειδή σκέφτομαι να πάρω το evo στο 1TB σε τι είναι καλύτερος ο MX?

Ο MX500 δινει 30% πανω QD1/QD2 iops το οποιο μεταφραζετε σε καλυτερη καθημερινη συμπεριφορα του συστηματος. Εχω κανει μια καλη αναλυση στο παρακατω θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...