Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθές έπεσαν στην αντίληψή μου αυτά τα retro looking ακουστικά σε προσφορά.

81tZF1FnV1L._SL1500_.jpg

Από τις κριτικές και τα reviews που είδα, φάνηκαν ενδιαφέρον λύση για όποιον ψάχνει απλό over ear σετάκι.
Η τιμή είναι προσφορά £13.38 από £29.99 (ισχύει γιατί τα είχα ξαναδεί πριν ένα εξάμηνο στην κανονική τιμή τους)

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075CCWQ3F

Εμφανισιακά μου θυμίζουν ενισχυτή κιθάρας Marshall, και σε όσους αρέσει το retro look, νομίζω θα τους ικανοποιήσει.

Καλό Σ/Κ!

Επεξ/σία από vagdesign
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τα γνωριζω απο κοντα, αλλα εχουν μπει το τελευταιο διμηνο 10 φορες πιο φτηνα, 1-2 λιρες πιο κατω, παντα σε lightning deal.

(προσθηκη:

52 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Η τιμή είναι προσφορά £13.38 από £29.99 (ισχύει γιατί τα είχα ξαναδεί πριν ένα εξάμηνο στην κανονική τιμή τους)

Ποτέ δεν εχουν μπει στην "κανονικη" τιμη που λες, 19.99 λιρες ειναι η μεγιστη τιμη τους απο τον Οκτωβριο του 217, με εξαιρεση 10 μερες τον Μαρτη του 18 που ειχαν μπει 24.99) 

52 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Εμφανισιακά μου θυμίζουν ενισχυτή κιθάρας Marshall, και σε όσους αρέσει το retro look, νομίζω θα τους ικανοποιήσει.

Καλό Σ/Κ!

Μολις ανοιξα το θεμα σου, μου θυμισαν αυτα (που εχω): :)

https://www.amazon.fr/dp/B01ETAVM4Y

61Bb%2BZMkZEL._SL1200_.jpg&key=8983b6308

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη
  • Like 1
Δημοσ.

Τα αγόρασα στις £11.15 αλλά για £2 νομίζω δεν υπάρχει θέμα αν είναι προσφορά ή όχι.

Και lightning deal να μην ήταν, πάλι θα τα αγόραζα από περιέργεια, λόγω κριτικών και εμφάνισης.

Αν δεν το θεωρείς όμως προσφορά, delete it ;)

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Τα αγόρασα στις £11.15

Στο θεμα λες 13.38, τοσο βλεπω και απο την ωρα που ανοιξες το θεμα. (£13.38)

16 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Αν δεν το θεωρείς όμως προσφορά, delete it ;)

Θα το ειχα κανει ηδη αν υπηρχε προβλημα, αφου υπαρχει ομως το τοπικ λεω να μεινει. ;) Αν και καλυτερα να περιμενει καποιος LD αφου μπαινει συνεχως.

Επομενως αν καταλαβα καλα, τα εχεις αγορασει καποια απο τις φορες που μπηκε σε LD στις 11 λιρες; Για πες την γνωμη σου. Πως παιζουν; (εκτος αν τα πηρες στις 11.37 λιρες χθες-προχθες, οποτε ακομα δεν τα εχεις)

Δημοσ.

Χθές τα αγόρασα στις £11.15 και λίγο μετά ανέβηκε στις £13,38.

Θα έρθουν 2 Μαρτίου ( Arriving 2 Mar - 7 Mar ) οπότε και τότε θα τα συγκρίνω με άλλα ακουστικά αν κάποιος ενδιαφέρεται και υπάρχουν ακόμα σε αυτή τη τιμή.

Από τις κριτικές πάντως έχουμε ένα καλό δείγμα, βέβαια ο ήχος, όπως και η εικόνα είναι κάτι υποκειμενικό πάντα.

Θα φαινόταν πάντως σας τρανταχτή προσφορά αν υπήρχαν στην Ελλάδα και είχαν τιμή γύρω στο 40άρι.

Capture.JPG

• Like 1
Δημοσ.

Τα είχα αγοράσει λίγο καιρό πριν και τα έχω πλέον κυρίως για "ντεκόρ". Πολύ ελαφριά και άνετα θα μπορούσα να πω. Από ήχο είναι αντίστοιχα της τιμής τους, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Παρόλα αυτά είναι αξιοπρεπή ακουστικά για τα χρήματα τους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...