Istros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 ''το αρκετά αυξημένο κόστος τους δεν δικαιολογείται από την αύξηση της απόδοσης τους σε σχέση με τη περασμένη γενιά (για παράδειγμα το κόστος της RTX 2060 ήταν $100 περίπου περισσότερα από όσο κόστιζε η GTX 1060 όταν ανακοινώθηκε)'' Και καλά κάνει αφού παίζει μόνη της μπαλα,οι καταναλωτές τρέχουν να αγοράσουν το ray tracing και η amd δεν έχει παρουσιάσει κάτι ανταγωνιστικό.Γιαυτο λέμε ότι ο ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελος μας.
Black Demis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 θα παίξει μπάλα ανάλογα με την τιμή αν πχ η Gaming Z της msi 2060 κάνει 460 470 και αυτή φτάνει στα 400 τότε δεν υπάρχει λόγο να πας σε αυτόν τώρα αν στην ίδια υλοποίηση (μια αξιόπιστη όχι κάτι τυπου palit κλπ η φτηνές σειρές της gigabyte) κάνει κάνα 350 max τότε μια χαρά θα περπατήσει όσο αφορά την τιμολόγηση ναι είναι γενικός υψηλή, ναι αλλά........... υπάρχει κάποιος να ανταγωνιστεί? όχι..... όταν παιζει μπάλα μόνη σου (βλ amoled της samsung για παράδειγμα στα κινητά) χρεώνεις όπως και όπου γουστάρεις το ίδιο γινόταν με την intel....... μέχρι να βγουν rizen σκαγαμε κατι τερατώδες ποσά για κάτι το οποίο δεν πρόσφερε και πολλά απο την προηγουμένη (προηγούμενες καλύτερα να πω) σειρές με το που ξύπνησε η amd και έβγαλε τα τερατακια τα ryzen ουαλα όλα έστρωσαν
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Black Demis είπε θα παίξει μπάλα ανάλογα με την τιμή αν πχ η Gaming Z της msi 2060 κάνει 460 470 και αυτή φτάνει στα 400 τότε δεν υπάρχει λόγο να πας σε αυτόν τώρα αν στην ίδια υλοποίηση (μια αξιόπιστη όχι κάτι τυπου palit κλπ η φτηνές σειρές της gigabyte) κάνει κάνα 350 max τότε μια χαρά θα περπατήσει όσο αφορά την τιμολόγηση ναι είναι γενικός υψηλή, ναι αλλά........... υπάρχει κάποιος να ανταγωνιστεί? όχι..... όταν παιζει μπάλα μόνη σου (βλ amoled της samsung για παράδειγμα στα κινητά) χρεώνεις όπως και όπου γουστάρεις το ίδιο γινόταν με την intel....... μέχρι να βγουν rizen σκαγαμε κατι τερατώδες ποσά για κάτι το οποίο δεν πρόσφερε και πολλά απο την προηγουμένη (προηγούμενες καλύτερα να πω) σειρές με το που ξύπνησε η amd και έβγαλε τα τερατακια τα ryzen ουαλα όλα έστρωσαν Έτσι ακριβώς πάει, πρέπει να μπαίνει ανταγωνιστικος δάκτυλος για να μπορούμε να έχουμε όσο πιο λογικές τιμές γίνεται στα προϊόντα μας αλλιώς οι ονειρεύοντες της αποτυχίας της AMD ας σκάσουν και να πληρώσουν χρυσό τα σαπακια που μας δίνουν Intel και nvidia...και αν γουστάρουμε. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι.
geo4sar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, Voodooman είπε Μην ανησυχείτε, κάποια στιγμή θα σας περάσουν αυτές οι υπαρξιακές ανησυχίες περί hardware που ξεπερνιέται γρήγορα. Είχα βάλει να παίξω ένα παιχνίδι και είδα ότι τα textures δεν εμφανίζονταν σωστά. Κατάλαβα ότι έφταιγε η 7870 μου. "όχι ρε, καινούργια κάρτα, τόσο μάπα πια;" Μετά συνειδητοποίησα ότι το "καινούργια" στην πραγματικότητα σήμαινε κάρτα τεσσάρων χρόνων. Το ίδιο έπαθα και εγώ με την R9 280x και νόμιζα ότι πηρα καινούργια κάρτα ,ενώ στην ουσία ήταν άπλα ένα rename από παλιό μοντέλο. Σιγουρα καρτα 4 ετων με λιγο oc. Να ειχα μια φωτο να εβλεπα την φατσα εκεινη τη στιγμη.
logistoulis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, geo4sar είπε Το ίδιο έπαθα και εγώ με την R9 280x και νόμιζα ότι πηρα καινούργια κάρτα ,ενώ στην ουσία ήταν άπλα ένα rename από παλιό μοντέλο. Σιγουρα καρτα 4 ετων με λιγο oc. Να ειχα μια φωτο να εβλεπα την φατσα εκεινη τη στιγμη. τα rebranded μοντέλα είναι παγίδες, οι 7αρες ήταν πολύ καλές για την εποχή τους όταν βγήκαν (και άντεξαν αρκετά χρόνια) αλλά το παραξήλωσαν με τις επανεκδόσεις , εγώ με τη δική μου είχα μείνει ικανοποιημένος και μου γύρισε και το 1/3 της αξίας της όταν την έδωσα 3.5 χρόνια μετά, αλλά περίμενα να βγει κάτι νέο βγήκαν οι polaris που ήταν οκ... αλλά αναλογικά όχι τόσο καλές όσο οι 7αρες (για την εποχή που βγήκαν μιλάμε πάντα), τώρα βλέπω ότι και τις polaris τις τραβάνε από τα μαλλιά.. περιμένω να βγάλουν τις νέες να δούμε τι θα δούμε λογικά θα είναι μάχιμες και ουσιαστικά όλη η βιομηχανία ελέω κονσολών τις περιμένει για να περάσουμε σε επόμενη γενιά στον οπτικό τομέα μέχρι τότε βέβαια η nv παρτάρει μόνη της στα pc και όσο κρατάει αυτή η κατάσταση για μένα είναι απλά κακή εποχή να πάρεις κάτι αλλά θέλω σύντομα να πάω σε 4Κ και αυτή η αναμονή είναι κάπως εκνευριστική... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από logistoulis
Razor333 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε παντα δεν γινοταν αυτο οταν εβγαιναν καινουρια προιοντα?...Ειχες μια 970 ελεγες αα τιμια καρτουλα. Ξαφνικα μπαπ 1060. Ελεγες εχω 1080 πολυ καλα παω. Μπαμ 2070. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται και ειναι μονο θετικο. Με το μεσοδιάστημα να είναι 2.5 χρόνια, πιο αργό μπαμ δεν ξανάγινε. Η 2070 στοιχίζει πανω κατω όσο έδιναν και τις 1080 μέχρι τέλους και απο επιδόσεις είναι οριακά καλύτερη, κοινώς δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που παιζει εδω και 2.5 χρόνια με 1080 να παει σε 2070 για τρίχες, θα την κρατήσει αλλά 2 μέχρι η nvidia (η amd) δώσει ενα πραγματικό upgrade σε λογική τιμή. Αλλιως οποιος βιαζετε σημερα, το πραγματικό upgrade είναι η 2080ti αλλά και με ενα κόστος 2.5x πανω απο οτι πιάνει μια 1080. 1
opera Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Ηταν πολυ φθηνοτερο το παιχνιδι οταν παιζαμε μπιλιες και κρυφτο στις αλανες,φλιπερακι και video games στα ουφαδικα γνωριζαμε και κοσμο. Ωραιες εποχες. 1
Drake27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Νομιζω οτι για μενα ειναι ανουσιο να φυγω απο την 1060 που εχω και να παω στην 1660 ( απλα τα rays μου ειναι εντελως αδιαφορα ) και απο την στιγμη που ειμαι με 1080p monitor. Εδω ειμαι με τον 4690Κ τα τελευταια 4 χρονια και δεν μου εχει δωσει καμια αφορμη να τον αλλαξω 😆😆 2 1
MessatsuRoku Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Drake27 είπε Νομιζω οτι για μενα ειναι ανουσιο να φυγω απο την 1060 που εχω και να παω στην 1660 ( απλα τα rays μου ειναι εντελως αδιαφορα ) και απο την στιγμη που ειμαι με 1080p monitor. Εδω ειμαι με τον 4690Κ τα τελευταια 4 χρονια και δεν μου εχει δωσει καμια αφορμη να τον αλλαξω 😆😆 ειναι σαν να πας απο 1060 σε 1070, μικρη η διαφορα...
Drake27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, MessatsuRoku είπε ειναι σαν να πας απο 1060 σε 1070, μικρη η διαφορα... Ε ναι,και δεν παιρνω μτχ 1070?!Ποιο φτηνα θα βγει αργοτερα.
MessatsuRoku Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Drake27 είπε Ε ναι,και δεν παιρνω μτχ 1070?!Ποιο φτηνα θα βγει αργοτερα. γενικα δεν αξιζει η αναβαθμιση σε κατι λιγο καλυτερο, αν πηγαινες σε 1080-2070 τοτε ναι οκ
NikolastGr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Η Nvidia παίζει μόνης μπάλα, λογικό να θέλει και να μπορεί να κάνει ότι θέλει αφού δεν την πιέζει κανείς (AMD plz), τώρα χτυπαέι την rx 590 με την 1660 ti. Απάντηση απ την AMD δεν νομίζω να δούμε, ίσως κανένα price drop;
Drake27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, MessatsuRoku είπε γενικα δεν αξιζει η αναβαθμιση σε κατι λιγο καλυτερο, αν πηγαινες σε 1080-2070 τοτε ναι οκ 1080 μπορει και να πηγαινα,2070 δεν........μου μενουν εντελως αδιαφορα τα features με τα ray tracing,μιας και παιζω μονο mmo games. 1 λεπτό πριν, NikolastGr είπε Η Nvidia παίζει μόνης μπάλα, λογικό να θέλει και να μπορεί να κάνει ότι θέλει αφού δεν την πιέζει κανείς (AMD plz), τώρα χτυπαέι την rx 590 με την 1660 ti. Απάντηση απ την AMD δεν νομίζω να δούμε, ίσως κανένα price drop; Και η RX590 ειναι απλα μια overclocked 580,δεν εχει τιποτα καινουργιο πανω της. 1
NikolastGr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Drake27 είπε 1080 μπορει και να πηγαινα,2070 δεν........μου μενουν εντελως αδιαφορα τα features με τα ray tracing,μιας και παιζω μονο mmo games. Και η RX590 ειναι απλα μια overclocked 580,δεν εχει τιποτα καινουργιο πανω της. Και αν δεν κάνω λάθος η 580 είναι μια overclocked 570. Εκεί θέλω να καταλήξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα