Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,θέλω να φτιάξω ένα pc για παιχνίδια ,αν μπορείτε πείτε μου μια καλή σύνθεση στα χρήματα που αναφέρω παρακάτω , ευχαριστώ προκαταβολικά
Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :1500

Χρήση υπολογιστή :παιχνιδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Θέλω να χρησιμοποιήσω σαν οθόνη την τηλεόραση (4k),  γίνεται;

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?πληκτρολογιο+ ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε νααγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν με νοιάζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θαστηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το φτιάχνω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .win 10

Δημοσ.

Πολλά δίνεις. Παρα πολλά . Και σε ένα χρόνο θα τα κλαις (θα εχει πέσει η αξία τους). Να βρεις το sweet spot η αλλιώς το best value for money. Από ένα σημείο και πάνω πληρώνεις πολλά για ελάχιστη αύξηση απόδοσης. 

Δημοσ.

Θέλω να το φτιάξω και να κρατήσει για λίγο καιρό ,και να παίζει άνετα όποιο παιχνίδι θελήσω. Max  διαθέτω αυτό το ποσό ,αν μπορώ με λιγότερα χρήματα να έχω ένα καλό αποτέλεσμα σίγουρα με ενδιαφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε να κανουμε την ιδια κινηση.pc ημουν ετοιμος να φτιαξω για την 4κ tv στο σαλονι.φοβαμε οτι δεν ειναι καλη κινηση και πρεπει να περιμενουμε 2 3 μηνες γιατι βγαινουν καινουργοι επεξεργαστες και μαλλον καμια nvidia 3000 σειρα; φοβαμε οτι θα κλαιω τα λεφτα και ειπα να περιμενω λιγους μηνες.να δω τι κονσολες θα ανακοινωσουν κιολας 

Και αναφερω την κονσολα εδω γιατι δεν θελω σε καμια περιπτωση να μου φυγει τωρα κανα 1500αρι και να δω να ανακοινωνουν στην E3 new xbox με κανα 500αρικο με τα ιδια σπεκ.βασικα πιστευω επειδη ερχονται πολλα σε λιγο καιρο και μεχρι να καθαρισει το τοπιο δεν ειναι καλη στιγμη για χτησιμο high end pc

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...