Προς το περιεχόμενο

Asus ZenFone Max M1 @ banggood 75$ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Passionate είπε

Καλυτερο στα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλά ..., άλλο BMW, άλλο Fiat.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, fagoura είπε

Καλυτερο στα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλά ..., άλλο BMW, άλλο Fiat.

σιγα μην ειναι bmw το asus κ ποσο μαλλον fiat το leeco

επειδη τυχαινει να εχω leeco σαν κατασκευη ειναι ποιοτικοτατα ,μονο προβλημα (που γαι μενα που δεν εχω πρεμουρα με τα updates δεν ειναι) το οτι θα μεινεις με το μαμα android 6

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αυτα λεμε συνεχως, μια αναφορα για το ποσο εχει στην αγορα απο τον εκαστοτε topic starter στο θεμα που ανοιγει. Εγω δεν προτιθεμαι πλεον να ψαχνω το προιον απο ολα τα θεματα που ανοιγουν οταν δεν το εχει κανει ο TS, γιατι το μονο αποτελεσμα στο τελος ειναι να διαβαζω μονο γκρινιες απο πανω για τα σχολια μου επι της τιμης και επι του αν ειναι προσφορα. Δεν εχω αλλο χρονο για τετοια "σπαταλη" λοιπον. Οποιος απο τους εκατονταδες ή χιλιαδες που γραφουν εδω, εχει την ορεξη να ψαχνει ενα απο αυτα, καλο ειναι να αναφερει τα αποτελεσματα της ερευνας του, ωστε να κλειδωνει ή να διαγραφεται καποιο αστοχο θεμα.

Ευχαριστουμε.

Εχεις απολυτο δικιο.  δεν υπαρχει καμια προσφορα.  

ερωτηση προς matrixxx. αν κανουμε αναφορα τετοια ποστ, θα διαγραφονται ?   το λεω για να μην γεμιζει και η κεντρικη σελιδα προσφορων, με ασχετα θεματα. 

Επεξ/σία από cabdik
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cabdik είπε

Εχεις απολυτο δικιο.  δεν υπαρχει καμια προσφορα.  

ερωτηση προς matrixxx. αν κανουμε αναφορα τετοια ποστ, θα διαγραφονται ?   το λεω για να μην γεμιζει και η κεντρικη σελιδα προσφορων, με ασχετα θεματα. 

Φυσικα, οπως διαγραφονταν ηδη και μεχρι τωρα απο δικους μου ελεγχους ωστε να ειναι καθαρη η σελιδα.

Να κανετε αναφορα ή καλυτερα προσωπικο μηνυμα προς εμενα, μαζι με "αποδειξη" (συνδεσμους ή screenshot) οσων βρηκατε και θα φευγουν ή εστω θα κλειδωνονται αν ειναι πολυ κοντα στο οριο της διαφορας 10%.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να υπάρχει μια κοινή λογική σε όσους ποσταρουν προσφορές και να μη βάζουν οτι συσκευή θέλει να ξεστοκαρει το κάθε κινεζομαγαζο,ασχέτως απο τον κανόνα του -10% 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, what_if είπε

σιγα μην ειναι bmw το asus κ ποσο μαλλον fiat το leeco

επειδη τυχαινει να εχω leeco σαν κατασκευη ειναι ποιοτικοτατα ,μονο προβλημα (που γαι μενα που δεν εχω πρεμουρα με τα updates δεν ειναι) το οτι θα μεινεις με το μαμα android 6

Και 'γω εχω 2 leeco και 2 asus και ειναι η μερα με την νυχτα.

Ειδικα στο software, δεν σκαλωνεις απλα σε 6 στο leeco, ειναι και προβληματικο, εκει πλεον δεν μιλαμε για fiat αλλα για Lada.

Ενδεικτικα καποια προβληματα που θυμαμαι τωρα:

Στο Χ529/4/64, εχω φορτωσει πολλες εφαρμογες και οποτε κανω restart τις ελεγχει ολες και θελει τουλαχιστον 1 ωρα! Ελεος...

Την πρωτη φορα που το ειδα, δεν το πιστευα, νομιζα οτι τα παιξε γενικα και ηθελα να το ξαναστησω, αλλα κανοντας restart και ξεχνωντας για ωρες, καποια στιγμη μπηκε μονο του.

Πρεπει να προσεχω να μην κλεισει απο μπαταρια, γιατι μετα ξανακανει παντα το ιδιο... Δεν γλυτωνει την επαναφορα αλλα πιστευω τα ιδια θα κανει με πολλες εφαρμογες.

Στο Χ526/4/32 που πηρα γιατι το Χ629 δεν ειχε 4G/800, βαζω καρτα Q και δεν ανοιγει data στο ιντερνετ.

Οχι 4G, ουτε 3G!  Και με ελαχιστες εφαρμογες φορτωμενες.

Βαζω την σιμ σε ταπεινο μικρο xiaomi 4A και πεταει, οπως και σε αλλα 5-6 κινητα.

Ενα γνωστο καλο παιχνιδακι fleet battle κολλαει στην αρχικη οθονη στο Χ526, λες και παθαινει κοκομπλοκο το τσιπακι γραφικων.

Σε ολα τα αλλα κινητα τρεχει κανονικα φυσικα. Ακομη και στο αρχαιο xiaomi 4A, οπου σερνεται φυσιολογικα αλλα τρεχει.

Εεε, δεν θα κατσω να λυσω εγω τα προβληματα των leeco, ας τα φανε οσοι τα προτιμησουν.

Προσωπικα τα εχω τα leeco ετοιμα να τα σουταρω/χαρισω σε φιλους οποτε προκυψει προσωρινη αναγκη τους ή για δευτερευων κινητο για πλακα.

Επεξ/σία από fagoura
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fagoura είπε

Και 'γω εχω 2 leeco και 2 asus και ειναι η μερα με την νυχτα.

Ειδικα στο software, δεν σκαλωνεις απλα σε 6 στο leeco, ειναι και προβληματικο, εκει πλεον δεν μιλαμε για fiat αλλα για Lada.

Ενδεικτικα καποια προβληματα που θυμαμαι τωρα:

Στο Χ529/4/64, εχω φορτωσει πολλες εφαρμογες και οποτε κανω restart τις ελεγχει ολες και θελει τουλαχιστον 1 ωρα! Ελεος...

Την πρωτη φορα που το ειδα, δεν το πιστευα, νομιζα οτι τα παιξε γενικα και ηθελα να το ξαναστησω, αλλα κανοντας restart και ξεχνωντας για ωρες, καποια στιγμη μπηκε μονο του.

Πρεπει να προσεχω να μην κλεισει απο μπαταρια, γιατι μετα ξανακανει παντα το ιδιο... Δεν γλυτωνει την επαναφορα αλλα πιστευω τα ιδια θα κανει με πολλες εφαρμογες.

Στο Χ526/4/32 που πηρα γιατι το Χ629 δεν ειχε 4G/800, βαζω καρτα Q και δεν ανοιγει data στο ιντερνετ.

Οχι 4G, ουτε 3G! Και με ελαχιστες εφαρμογες φορτωμενες.

Βαζω την σιμ σε ταπεινο μικρο xiaomi 4A και πεταει, οπως και σε αλλα 5-6 κινητα.

Ενα γνωστο καλο παιχνιδακι fleet battle κολλαει στην αρχικη οθονη στο Χ526, λες και παθαινει κοκομπλοκο το τσιπακι γραφικων.

Σε ολα τα αλλα κινητα τρεχει κανονικα φυσικα. Ακομη και στο αρχαιο xiaomi 4A, οπου σερνεται φυσιολογικα αλλα τρεχει.

Εεε, δεν θα κατσω να λυσω εγω τα προβληματα των leeco, ας τα φανε οσοι τα προτιμησουν.

Προσωπικα τα εχω τα leeco ετοιμα να τα σουταρω/χαρισω σε φιλους οποτε προκυψει προσωρινη αναγκη τους ή για δευτερευων κινητο για πλακα.

μην αγοραζετε τετοια τηλεφωνα αν δεν μπορειτε να τα σκαλιξετε 

πιθανοτατα σε εχει βαλει καμια πειραγμενη ρομ το κινεζομαγαζο που το αγορασες για αυτο κ ολα αυτα τα προβληματα

του περνας twrp κ ειτε του βαζεις την στοκ μαμα ρομ ,ειτε καποια που βλεπεις οτι εχει καλα σχολια στο xda

εχω το leeco Χ720 κ δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα ,στα 130€ το μετανιωσα που δεν ειχα παρει 2 ,μπαλα παει κ ειναι απροβληματιστο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, what_if είπε

μην αγοραζετε τετοια τηλεφωνα αν δεν μπορειτε να τα σκαλιξετε 

πιθανοτατα σε εχει βαλει καμια πειραγμενη ρομ το κινεζομαγαζο που το αγορασες για αυτο κ ολα αυτα τα προβληματα

του περνας twrp κ ειτε του βαζεις την στοκ μαμα ρομ ,ειτε καποια που βλεπεις οτι εχει καλα σχολια στο xda

εχω το leeco Χ720 κ δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα ,στα 130€ το μετανιωσα που δεν ειχα παρει 2 ,μπαλα παει κ ειναι απροβληματιστο

Σωστα τα λες, ηρθαν πιθανοτατα με ρομ κινεζομαγαζου, αφου αυτα πουλανε τα gearbest και banggood που στελνουν χωρις τελωνειο.
Eχω διαβασει για αλλαγη ρομ στο xda και myphone.

Αλλα δεν εχω χρονο να τα σκαλιζω οντως και βασικα δεν θελω να τους αφιερωσω χρονο, αφου υπαρχουν τοσα αλλα απροβληματιστα απο το κουτι τους.

Σκαλιζα τα κινητα στα νιατα μου, βαρεθηκα πλεον, αλλωστε υπαρχουν τοσα πολλά αλλα κινητα, με επισημες αναβαθμισεις και χωρις να χρειαζεται να ξαναστηνεις τις εφαρμογες, οπως γινεται σε καθε περασμα νεας ρομ στο leeco, ακομη και αν χρησιμοποιεις root backup-restore εργαλεια για ευκολη αντιγραφη των δεδομενων τους.

Καλο ειναι να τα ξερουν αυτα απο πριν, οσοι τσιμπανε στην χαμηλη τιμη και δεν ξερουν απο αναβαθμισεις (που ειναι οι περισσοτεροι) ή δεν εχουν χρονο εν τελει για σκαλισματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...