gpapad20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους πρόκειται να έχω την 100αρα σε λίγες μέρες το ρουτερ που έχω ήδη είναι το speedport plus όσο αφορά τις ρυθμίσεις στο ρουτερ, vectoring, προφίλ γραμμής 17α 30α 35β επειδή είμαι παντελώς άσχετος τι πρέπει να κοιτάξω- πειραξω για να είμαι όσο δυνατόν καλύτερα αξιζει νέο ρουτερ μέχρι 150 ευρώ
zx1234r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Το όσο το δυνατόν καλύτερα το καλύπτει απο μόνη της η οπτική. Ότι και να πειράξεις δεν θα δεις διαφορά.
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 20 hours ago, gpapad20 said: Καλησπέρα σε όλους πρόκειται να έχω την 100αρα σε λίγες μέρες το ρουτερ που έχω ήδη είναι το speedport plus όσο αφορά τις ρυθμίσεις στο ρουτερ, vectoring, προφίλ γραμμής 17α 30α 35β επειδή είμαι παντελώς άσχετος τι πρέπει να κοιτάξω- πειραξω για να είμαι όσο δυνατόν καλύτερα αξιζει νέο ρουτερ μέχρι 150 ευρώ σωστη καλωδιωση για να παρεις τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 15 hours ago, zx1234r said: Το όσο το δυνατόν καλύτερα το καλύπτει απο μόνη της η οπτική. Ότι και να πειράξεις δεν θα δεις διαφορά. vdsl ειναι και οχι ftth.
zx1234r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, poulinos είπε vdsl ειναι και οχι ftth Για fiber μιλάει ο ts. Του φέρνουν την οπτική στο σπίτι.
kirileman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Για fiber μιλάει ο ts. Του φέρνουν την οπτική στο σπίτι. Το Cosmote Fiber 100 είναι vdsl vectoring. Η οπτική φτάνει μέχρι την καμπίνα, δεν πάει στο σπίτι. 1
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 On 24/02/2019 at 07:30, zx1234r said: Για fiber μιλάει ο ts. Του φέρνουν την οπτική στο σπίτι. που το ειδες το fiber?αν ηταν Fiber δεν θα λεγαμε για speedport ουτε θα λεγαμε για vectoring ουτε για vdsl.αν και οπως ειπε αν θυμαμαι σωστα ο divo και τα fiber πακετα την ιδια ονομασια θα εχουν εν τουτοις ο εξοπλισμος δεν ειναι ο ιδιος αφου θες ftth modem.
zx1234r Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, poulinos είπε που το ειδες το fiber?αν ηταν Fiber δεν θα λεγαμε για speedport ουτε θα λεγαμε για vectoring ουτε για vdsl.αν και οπως ειπε αν θυμαμαι σωστα ο divo και τα fiber πακετα την ιδια ονομασια θα εχουν εν τουτοις ο εξοπλισμος δεν ειναι ο ιδιος αφου θες ftth modem. Καλά ντε
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 hour ago, zx1234r said: Καλά ντε με την καλη εννοια ηταν το που το ειδες.ακουστηκε ή μαλλον φανηκε λιγο αποτομο.απλα στο ftth θα του ερθει και αναλογος εξοπλισμος εκτος αν βαζουν το speedport σαν wan για την τηλεφωνια και να παιζει σε ρουτερ .αλλα και παλι πρεπει να μπει κατι να μετατρεψει την ινα σε ethernet για να την δεχτει το speedport.
zx1234r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μακάρι να δω και εγώ οπτική ίνα κάποια στιγμή. Όταν έμενα χαλάνδρι θα πέρναγε η inalan και μόλις μετακόμισα νέα σμύρνη, πέρασε έξω απο το παλιό μου σπίτι μετά απο ένα μήνα. Βέβαια στην πορεία ανακοίνωσαν περιορισμό όγκου δεδομένων οπότε δεν με πολυπείραξε.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 20 minutes ago, zx1234r said: Μακάρι να δω και εγώ οπτική ίνα κάποια στιγμή. Όταν έμενα χαλάνδρι θα πέρναγε η inalan και μόλις μετακόμισα νέα σμύρνη, πέρασε έξω απο το παλιό μου σπίτι μετά απο ένα μήνα. Βέβαια στην πορεία ανακοίνωσαν περιορισμό όγκου δεδομένων οπότε δεν με πολυπείραξε. α.ο περιορισμος ογκου ηταν κατι 3 terra οποτε δυσκολα τα φτανεις.β.νεα σμυρνη δινει η Forthnet αλλα σε συγκεκριμενους δρομους
zx1234r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, poulinos είπε α.ο περιορισμος ογκου ηταν κατι 3 terra οποτε δυσκολα τα φτανεις.β.νεα σμυρνη δινει η Forthnet αλλα σε συγκεκριμενους δρομους Μπα κοντά Συγγρού είμαι. Ελπίζω μήπως έρθει η wind απο απέναντι Καλλιθέα.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 minutes ago, zx1234r said: Μπα κοντά Συγγρού είμαι. Ελπίζω μήπως έρθει η wind απο απέναντι Καλλιθέα. ναι εισαι λιγο εκτος .το Ftth ηταν λιγο προς κεντρο νεας σμυρνης αν θυμαμαι σωστα. θυμαμαι ειχε ftth το forthnet shop(αν υπαρχει ακομα και αν δεν εχει μετακομισει) και ενας αλλος που ειχε καπου πιο μεσα απο συγγρου ηταν και αυτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα