Midnight_Madness Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2000 <br>Ρε δεν είχα και κανένα σοβαρό password γιατί νόμιζα ότι είχα να κάνω με ανθρώπους<br>που κοιτάμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη μέσα από αυτό το forum.<p>Ειλικρινά με στεναχωρεί το γεγονός μόνο και μόνο διότι αν κάποιος θέλει να κάνει πλάκα (τουλάχιστον μεταξύ μας) θα πρέπει να είναι μέσα σε πλαίσια της ομιλίας και όχι e-mail με virus ή διαγραφή λογαριασμών, crack στο site κλπ. <br>Αυτά μόνο εκεί που χρειάζεται...<br>Κάντε crack στο site της Microsoft και θα πω ένα μεγάλο μπράβο.<p>Σοβαρευτείτε λίγο...<br>Εκτός αν έχω κάνει κάτι σε κάποιον. Ας μου το πει.<p>Sakis
Midnight_Madness Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 1. Κάποιος μου άλλαξε το password και δεν μπορώ να κάνω post.<br>username: sakis<br>password: sakis18<br>Το είχα έτσι απλό διότι δεν περίμενα να πάει κάποιος να το αλλάξει.<br>Δεν ξέρω αν έχει σημασία το ότι ήταν απλό ή ότι το άλλαξε κάποιος υπέυθυνος του forum.<p>2. Το post με το πρόγραμμα του υπολογισμού τόκκων εξαφανίστηκε.<br>Δεν ξέρω γιατί γίνονται όλα αυτά.<br>Αν έχω κάνει κάτι σε κάποιον, τότε ας το πει.<p>Anyway ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να σου στείλω το προγραμματάκι αν το βρώ. Είναι περίπου 800ΚΒ.<p>Και πάλι ευχαριστώ..<br>Sakis
LAMOGIO Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2000 KAI EGW AKRIBOS TO IDIO PROBLHMA ME ESENA FILE EXW KAI ALLAXA NICK...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.