Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally 2.0 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chek2fire είπε

Το ξεκίνησα και εγώ και το δοκίμασα ένα στο freelance με το κλασικό mini cooper και ένα career. 

Δεν  υπάρχει νομίζω ποιο καλό ράλυ από τα dirt κυρίως σε οδηγική συμπεριφορά. Νομίζω ότι σε αυτή την έκδοση τα αμάξια έχουν καλύτερα κράτημα από το προηγούμενο dirt χωρίς να σημαίνει ότι είναι ποιο εύκολο το game. 

edit: Ξέχασα να αναφέρω και την φοβερή βελτίωση που έχει η εσωτερική κάμερα και πόσο ρεαλιστικά δείχνει ο οδηγός

άλλη σειρά το dirt και άλλη το dirt rally!

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε πάρτε και για τα γραφικά και τα μπιχλιμπίδια που σας αρέσουν!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Τεράστιες διαφορές με το ένα. Ασχοληθήκαμε χθες είναι αρκετά δύσκολο με controller θέλει τιμονιερα για σωστό παίξιμο. Πολύ ρεαλιστικό 

Δημοσ.

Έπαιξα τους 3 πρώτους αγώνες με κλασικό παλιό αυτοκίνητο. 

Έχει την ίδια αίσθηση με το dirt rally 1 απλά μου φάνηκε πιο εύκολο γιατί οι πίστες (που έπαιξα τουλάχιστον) είναι πιο εύκολες και δεν έχουν κινδύνους. 

Κρίμα που δεν έχει HDR το παιχνίδι. 

Δημοσ.

Έχω ξενέρωσει λίγο με τις πολύ λίγες διαδρομές. 

6 χώρες X 4 μικρές διαδρομές; αλήθεια τώρα; 

Ουτε μια με χιόνι; 

Δημοσ.

Θα γίνω γκρινιάρης αλλά νομίζω το χάλασαν το παιχνίδι. Σαν να μην είναι πολύ sim πλέον. Ιδίως στην άσφαλτο μου φαίνεται πολύ κακή συμπεριφορά. 

Δημοσ.

Θα συνεχίσω την γκρίνια... (γεράματα). 

Αλλα που κολάει η αναβάθμιση σε αγώνες ράλυ; 

Δημοσ.

Εξέλιξη είναι οχι ακριβώς αναβάθμιση.δεν βάζεις δλδ μεγαλύτερες τουρμπίνες κλπ.η εξέλιξη βάση της απόδοσης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος παίζει γενικά.

Δημοσ.

Παίζοντας στο χώμα με το VW μπορώ να πω πως είναι πάρα πάρα πολύ καλό. 

Το πρόβλημα το εντοπίζω στην άσφαλτο. Ιδίως όταν είναι βρεγμένο. Υπερβολικά καλή πρόσφυση. 

Δημοσ.
On 01/03/2019 at 14:32, Arkin said:

Τεράστιες διαφορές με το ένα. Ασχοληθήκαμε χθες είναι αρκετά δύσκολο με controller θέλει τιμονιερα για σωστό παίξιμο. Πολύ ρεαλιστικό 

Αν σου φάνηκε δύσκολο με controller, που να το έπαιζες χωρίς το day-one patch.. :P 

Δημοσ.

Είδα ξανά βίντεο του Dirt Rally (1) σε άσφαλτο και επιβεβαίωσα με τα μάτια μου ότι η συμπεριφορά του ήταν πολύ ρεαλιστική σε αντίθεση με του Dirt Rally 2.0. Έβαλα να κατέβει και στο steam για να το δώ και στην πράξη αν και νομίζω δεν χρειάζεται.

Επίσης είδα και βίντεο στο youtube με σχόλια τύπου:

The handling on asphalt looks weird. Like it's driving on a loose surface. Through the bonnet camera in the first part of the video it looks a bit like sailing in a boat. 😕

physics looks arcade like but the sound omg so goood

Looks absolutely stunning graphically ! I'm more worried about the physics though...

people who have played the game said that the tarmac physics are not that good but the gravel is an improvement to dirt rally

Graphics are nice, but physics... I'm sorry - no :-(

IF ONLY this game had a realistic driving feeling. Almost all is about simulation except the main fucknig thing : driving !

is this arcade mode ? lol

Absolutely unrealistic, way too mich grip on corner exit on a slippery road with a RWD car

Game looks and sounds amazing. And great run. My one gripe is just I hope in the future they can get the handling model a bit better. Car just looks a bit to grippy for such wet conditions.

Physic Arcade?

f this is as arcadey as it looks, there's going to be some mighty upset buyers on day 1.

cool graphic, Amazing sound, but the physics is horrible I'm sorry guys

και άλλα πολλά...

Οπότε Δεν είμαι στραβός/Παράξενος εγώ. Είναι η πραγματικότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...