Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally 2.0 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αφού ξέρουν ότι θα το πάρου(με)ν σπασμένο η πλειοψηφία σε λέει μόνο ονλάιν. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το Diablo 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ρε δε μας νοιάζουν τα γραφικά πως είναι! Ξεκολλάτε!
Το παιχνίδι τούτο το θέλουμε για το gameplay του..Πώς είναι η οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων;
Έχει ffb?
Πώς είναι οι διαδρομές;
Πόσο δύσκολο είναι;
Είναι semisim? Έγινε arcade?
Είναι ίδιο ή καλύτερο από το προηγούμενο ή χειρότερο;
Αυτά μας νοιάζουν!

Α μπα, μη το λες. Εδώ για κάθε Gran Turismo ή Forza που βγαίνει (Horizon ή ακόμα και Motorsport) η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων αφορούν σε γραφικά, σκιές, frames-per-second (εντάξει αυτό έχει ένα νόημα), γυαλάδα αυτοκινήτου και την ύπαρξη ή όχι rewind. Άντε και τον ήχο, που κι αυτό είναι σχετικά σημαντικό.

Το έχω κάνει τάμα να δω κάποιον να μιλάει για FFB, κίνηση εσωτερικής κάμερας, damage και tyre wear model, καιρικά φαινόμενα και τι επίπτωση έχουν στην οδήγηση, συνολική συμπεριφορά αυτοκινήτου (έστω κάτι σαν "το εργαλείο πηγαίνει συνέχεια σαν να οδηγείς σε πάγο, δεν συγχωρεί λάθη, υπερστρέφει πάντα υπερβολικά, δεν επιδέχεται διορθώσεων πάνω στη στροφή", δεν χρειάζεται να είσαι οδηγός αγώνων για να τα καταλάβεις αυτά).

Δεν είμαστε στο 1986, δεν χρειάζεται να παίζουμε ραλάκια με μοχλό ενός κουμπιού ή με πληκτρολόγιο.

ps: θα προσπαθήσω να του ρίξω μια ματιά μέσα στο ΣΚ. Με το προηγούμενο είχα ασχοληθεί ελάχιστα στο PC, με ξένισε λίγο η συμπεριφορά και τα κρατήματα του αμαξιού αλλά δεν του έδωσα το χρόνο που έπρεπε. Έφταιγε που είχα πολλά χρόνια να δοκιμάσω παιχνίδι τύπου WRC (πρέπει να πάω σε εποχές Rally Championship και RBR). Στο δε Xbox το αγόρασα αλλά για διάφορους λόγους δεν έβγαλα καν το δισκάκι από το κουτί...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.

Aυτο που διαφευγει σε ολους ειναι οτι το(η τα) συγκεκριμενο game ειναι φτιαγμενο για ολους η εστω την πλειοψηφια,σιγουρα θα μπορουσαν και μπορουν να φτιαξουν κατι κοντα στο τελειο με τα τελεια ffb,φωτορεαλιστικες διαδρομες με το πραγματικο μηκος κλπ..αλλα τοτε ο τιτλος δεν θα εκανε απο 30-60 ευρω αλλα θα ειχε 30 ευρω το αυτοκινητο και 30 ευρω η καθε διαδρομη οπως στο iracing που ειναι για "λιγους".

Η Codemasters και η καθε Codemasters εχει επιλεξει με το ελαχιστο κοστος να εχει κερδος και αυτο κανει,και ας μην ξεχναμε πως απο την στιγμη που η συγκεκριμενη εταιρεια εδω και χρονια ριχνει το βαρος της αναπτυξης στα f1 games η σειρα των DIRT καλως η κακως θα ειναι παντα ο "φτωχος συγγενης".

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

Aυτο που διαφευγει σε ολους ειναι οτι το(η τα) συγκεκριμενο game ειναι φτιαγμενο για ολους η εστω την πλειοψηφια,σιγουρα θα μπορουσαν και μπορουν να φτιαξουν κατι κοντα στο τελειο με τα τελεια ffb,φωτορεαλιστικες διαδρομες με το πραγματικο μηκος κλπ..αλλα τοτε ο τιτλος δεν θα εκανε απο 30-60 ευρω αλλα θα ειχε 30 ευρω το αυτοκινητο και 30 ευρω η καθε διαδρομη οπως στο iracing που ειναι για "λιγους".

Η Codemasters και η καθε Codemasters εχει επιλεξει με το ελαχιστο κοστος να εχει κερδος και αυτο κανει,και ας μην ξεχναμε πως απο την στιγμη που η συγκεκριμενη εταιρεια εδω και χρονια ριχνει το βαρος της αναπτυξης στα f1 games η σειρα των DIRT καλως η κακως θα ειναι παντα ο "φτωχος συγγενης".

Σωστος. Αν κρινω ακομη και ετσι παντως οποτε εβλεπα codemasters αλλαζα κατευθυνση κατευθειαν. Τελευταια εχει κανει βηματα σημαντικης βελτιωσης προς απο τον καθαρα arcade χαρακτηρα της (δεν νομιζω οτι ξεγελουσαν κανενα οι αστειες sim επιλογες στα μενου τοσα χρονια εκτος απο αυτους που επαιζαν nfs) σε sim χαρακτηριστικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

εδώ έχεις απόλυτο δίκιο....ωστόσο σήμερα θα το τιμήσω το dirt 2 σε συνάρτηση με την logitech G29........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Τι θέλω από το dirt rally 2.0:.

-Να είναι όσο το δυνατόν πιο sim 

-Να μην έχει πολύ μεγάλες πίστες. Είναι πολύ δύσκολο να τις μάθεις. 

-Να έχει πολλές πίστες με άσφαλτο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

-Να μην έχει πολύ μεγάλες πίστες. Είναι πολύ δύσκολο να τις μάθεις. 

Η μαγεία στο ράλυ είναι αυτή όμως.Μάλλον μία από τις πολλές ! Να μην ξέρεις τις πίστες. ;) 

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

-Να έχει πολλές πίστες με άσφαλτο

Προσωπικά το αντίθετο θέλω. Χώμα και τα μυαλά στα κάγκελα :P Από άσφαλτο χορτάσαμε με το FM7 

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Η μαγεία στο ράλυ είναι αυτή όμως.Μάλλον μία από τις πολλές ! Να μην ξέρεις τις πίστες. ;) 

Προσωπικά το αντίθετο θέλω. Χώμα και τα μυαλά στα κάγκελα :P Από άσφαλτο χορτάσαμε με το FM7 

Από την μια έτσι είναι, αλλά όταν θες πχ να σπάσεις το ρεκόρ σου είναι πολύ δύσκολο σε τέτοια πίστα. 

Η άσφαλτος είναι προσωπικό μου γούστο. Μου αρέσει η περισσότερη δυσκολία (ως γνωστόν οι πιο δύσκολες πίστες είναι οι ασφάλτινες στο ράλυ) 

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Από την μια έτσι είναι, αλλά όταν θες πχ να σπάσεις το ρεκόρ σου είναι πολύ δύσκολο σε τέτοια πίστα. 

Η άσφαλτος είναι προσωπικό μου γούστο. Μου αρέσει η περισσότερη δυσκολία (ως γνωστόν οι πιο δύσκολες πίστες είναι οι ασφάλτινες στο ράλυ) 

πώς γίνεται αυτό;
Αφού από μόνο του το χώμα δίνει λιγότερη πρόσφυση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

πώς γίνεται αυτό;
Αφού από μόνο του το χώμα δίνει λιγότερη πρόσφυση..

Αν έχεις ακούσει από οδηγούς αγώνων WRC, η άσφαλτος είναι πιο δύσκολη γιατί είναι πολύ απρόβλεπτη, στο χώμα συνεχώς επιπλέει το αυτοκίνητο. Στην άσφαλτο έχει πιο μεγάλα ρίσκα. Ιδίως υπό βροχή. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν έχεις ακούσει από οδηγούς αγώνων WRC, η άσφαλτος είναι πιο δύσκολη γιατί είναι πολύ απρόβλεπτη, στο χώμα συνεχώς επιπλέει το αυτοκίνητο. Στην άσφαλτο έχει πιο μεγάλα ρίσκα. Ιδίως υπό βροχή. 

Ειλικρινά δε μπορώ να το επεξεργαστώ αυτό!😦

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου κάθεται καλά το παιχνίδι. Είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω Rally και μου είχαν λείψει, αλλά το συγκεκριμένο δεν με πείθει. Δύο πράγματα μου φταίνε, το πως πάει το αυτοκίνητο στο χώμα και το FFB. Για το πρώτο, το αυτοκίνητο φαίνεται σαν να πηγαίνει στην άσφαλτο αν και πηγαίνει στο χώμα, δεν αναπηδά καθόλου και κυλάει υπερβολικά ομαλά. Για το δεύτερο, το τιμόνι δεν τρέμει καθόλου στο χώμα, και όλη η αίσθηση είναι μάλλον ψεύτικη. Με τον ρεαλισμό στο φουλ είναι δύσκολο, οι διαδρομές είναι πολύ απαιτητικές και οι αντίπαλοι, ακόμη και στο 70%, δεν συγχωρούν και πολλά.

Θα το προσπαθήσω γιατί έχω καιρό να παίξω ράλλυ όπως είπα, θα δούμε.

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ και το δοκίμασα ένα στο freelance με το κλασικό mini cooper και ένα career. 

Δεν  υπάρχει νομίζω ποιο καλό ράλυ από τα dirt κυρίως σε οδηγική συμπεριφορά. Νομίζω ότι σε αυτή την έκδοση τα αμάξια έχουν καλύτερα κράτημα από το προηγούμενο dirt χωρίς να σημαίνει ότι είναι ποιο εύκολο το game. 

edit: Ξέχασα να αναφέρω και την φοβερή βελτίωση που έχει η εσωτερική κάμερα και πόσο ρεαλιστικά δείχνει ο οδηγός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...