Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω θέμα ούτε με την πλάκα ούτε με το χιούμορ. Είμαι άτομο με πολύ χιούμορ.

7 ώρες πριν, l337 είπε

Περισσότερο θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γιατί ασχολείσαι με το τι λέει κάποιος άλλος για σένα. Και δίνεις και τόση σημασία μάλιστα..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οι λέξεις κλειδιά είναι: "άλλος", "για σένα"

γιατί το λέει μπροστά στα μούτρα μου σε καθημερινή βάση μήπως;

3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Θα συμφωνήσω.Μου έχει συμβεί να κάνω πλάκα και ο άλλος να τσατίζετε.

Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν να διαχωρίσουν πολλές φορές την πλάκα και το πείραγμα από το σοβαρό.Ο αυτιστικός π.χ. μπορεί να τον πειράξεις και αυτός να τσατιστεί γιατί απλά πρώτον δεν δέχεται το πείραγμα και δεύτερο τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνει.Θα του πεις ρίχνει καρέκλες και αυτός θα κοιτάζει να δει που είναι οι καρέκλες που πέφτουν.

Οπότε καλό είναι να σκεφτόμαστε  είναι έτσι όπως τα λέμε ή τα καταλαβαίνουμε ή μήπως και εμείς κάνουμε λάθος;;;; Μήπως ο άλλος μας πειράζει και εμείς νομίζουμε ότι μας σνομπάρει;;;;;;

Εμένα εδώ μέσα με έχει πειράξει και μου την έχει πει το μισό φόρουμ για το lidl το συντριπτικό ποσοστό για πλάκα φυσικά.Πρέπει να τσατιστώ και να αρχίσω να τα χώνω δεξιά και αριστερά;;;;

Απεναντίας μου αρέσει και γελάω. :P .......Λέτε να έχω πρόβλημα;;;;;;

Δεν νομίζω ότι κάνει πλάκα φαίνεται από τον τρόπο του. Και μάλιστα κάποιες φορές που θεώρησα ότι κάνει πλάκα και απάντησα ανάλογα μου έχει πει δεν είναι αστείο αυτό που σου λέει.

5 ώρες πριν, costacurta είπε

Να πάτε να τα πιείτε να σουρωσετε (ιδανικά σε ρεμπετοουζομεζεδοκατασταση) και να ανοιχτειτε. Θα γίνετε κολλητοί όχι απλά θα τα βρείτε. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Από συμπαίκτες σε συμφοιτητές σε σειρές ως πλέον σε συναδέλφους. 

μόνο για σφηνάκια με κώνειο θα έβγαινα μαζί του. Πέραν από την πλάκα, ο τύπος είναι τρελός φύτουκλας δεν νομίζω ξέρει τι μυρωδία έχει το αλκόολ. Όχι ότι και να του έλεγα θα έτρεχε δηλαδή.

Μόνο μια φορά μου έχει χαμογελάσει (τον ξέρω μισό χρόνο περίπου), προχτές και γενικά φαινόταν χαρούμενος οπότε μάλλον ήτνα τόσο χαρούμενος που είχ εδιάθεση ακόμα και με εμένα.

Δημοσ.

δωσ'του ενα 50αρικο να παει να ξεχαρμανιασει & μην ασχολεισαι μαζι του.

(αν εισαι ανοιχτοχερης, δωσ'του 100€ να παρει φουλ προγραμμα).

Δημοσ.

Σε ζηλεύουν μαρή, εσύ πρέπει να είσαι περιποιημένη πάντα και να περιτριγυρίζεσαι από καλά άτομα, μη δίνεις σημασία, και όταν σου πει κάποιος κοντινός σου : ο τάδε είπε αυτό το αρνητικό για σένα. Θα κουνάς λίγο το μαλλί και θα λες : με θαυμάζει.. αλλά δεν του κάθομαι 🙃

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Σε ζηλεύουν μαρή, εσύ πρέπει να είσαι περιποιημένη πάντα και να περιτριγυρίζεσαι από καλά άτομα, μη δίνεις σημασία, και όταν σου πει κάποιος κοντινός σου : ο τάδε είπε αυτό το αρνητικό για σένα. Θα κουνάς λίγο το μαλλί και θα λες : με θαυμάζει.. αλλά δεν του κάθομαι 🙃

ωραίο το σχόλιο σου δε λέω :P Δεν είναι θέμα ζήλειας, όχι ότι έχω καταλάβει και τι θέμα είναι.

12 ώρες πριν, mclein είπε

δωσ'του ενα 50αρικο να παει να ξεχαρμανιασει & μην ασχολεισαι μαζι του.

(αν εισαι ανοιχτοχερης, δωσ'του 100€ να παρει φουλ προγραμμα).

Έχει πολλά πολλά 50ρικα δεν έχει ανάγκη από το δικό μου (μοναδικό) 50ρικο ειλικρινα χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2019 στις 7:04 ΠΜ, papoys1 είπε

Βασίλη εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που φτάνουν στην υπερβολή.Τι να κάνουμε.Να τους σκοτώσουμε;;;;Εγώ μιλάω για απλό χιούμορ που οι περισσότεροι κάνουμε καθημερινά και κατά βάθος πιστεύω ότι είναι το αλατοπίπερο και είναι αυτό που θα σπάσει τον πάγο σε καθημερινές μας επαφές με καινούργιους ανθρώπους και θα μας φέρει κοντά.Κάποιοι που ενδεχομένως δεν έχουν το χάρισμα αυτό (για μένα είναι χάρισμα) ασυναίσθητα μπορεί να βγάλουν άσχημα συμπεράσματα για αυτό , που κάποιες φορές μπορεί να έχουν και ψήγματα ζήλειας.

Σε κάποιους δεν αρέσει και το σέβομαι.Απλά αν δω ότι κάποιος δεν το δέχεται δεν θα το ξανακάνω γιατί αν το ξανακάνω θα φταίω εγώ και όχι αυτός.Μιλάω όμως για την καθημερινή μας ζωή και όχι π.χ. για ένα φόρουμ όπως είμαστε τώρα που δεν μπορείς να θυμάσαι πάντα ποιος δέχεται και ποιος όχι το χιούμορ και το πείραγμα.

Είναι Ανάλογος το χιούμορ και την πλάκα

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Όπως λες είναι χάρισμα.. το να μπορείς να πετάς δύο ατάκες και να γελάνε όλοι.. να αυτοσαρκαζεσαι και να μπορείς να κάνεις τους άλλους να γελάνε..η να τους σατυριζεις και να γελάνε. Πχ ο Σταρόβας είναι ένας άνθρωπος με καλό χιούμορ.. ο Μουτσινάς πχ δεν έχει χιούμορ. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

θεωρώ σήμερα πολλοί άνθρωποι δεν έχουν χιούμορ έχουν βαπτίσει το χιούμορ με το να κοροϊδεύουν (όχι σατυριζουν) έχει μεγάλη διάφορα. παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που λες κάτι.

Όσο για τους αυτιστικούς που είπες πιο πάνω έχουν μια πάθηση  γι'αυτό αντιδρανε έτσι.  θεωρώ ότι είναι πανέξυπνοι και αντιλαμβάνονται την διαφορά σάτυρας-κοροϊδίας. Και λόγο του αυτισμού αντιδρανε απότομα

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
Στις 23/2/2019 στις 9:17 ΠΜ, lactate είπε

γιατί το λέει μπροστά στα μούτρα μου σε καθημερινή βάση μήπως;

Μήπως να αδιαφορούσες και να τον έγραφες στα παπάκια σου, μήπως; Η εύθραυστη αυτοεκτίμηση σε κάποιους φέρνει βάσανα χωρίς λόγο. Εύχομαι να μην ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2019 στις 8:29 ΜΜ, g_alkis είπε

Ευχαριστος ανθρωπος πρεπει να εισαι

Αλησμόνητη η προσφορά του στο Μπλα-Μπλα.

y6j2jXc.jpg

7xcxguj.jpg

bCZMnEU.jpg

u0uwSMR.jpg

obama-drop-the-mic-gif-8.gif

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, momotis είπε

Αλησμόνητη η προσφορά του στο Μπλα-Μπλα.

y6j2jXc.jpg

7xcxguj.jpg

bCZMnEU.jpg

u0uwSMR.jpg

obama-drop-the-mic-gif-8.gif

Νομιζω εχουμε πεσει στην περιπτωση... μπααααα οχι λαλακιες λεω

Δημοσ.

ξερεις τι τρεφει τετοιους ανθρωπους? το οτι "πιανει" το feeling σου οτι γινεσαι μπουρλοτο....

οτι γενικα χανεις το κεφι σου, χαλαει η διαθεση σου η ολα αυτα μαζι και αλλα ακομα.

Αν αντι για τα παραπανω, δειχνεις οτι δεν σε χαλαει οτι κανει, η ολη φαση που τον κανει να νιωθει καλα, θα ατονισει σιγα σιγα μεχρι

που θα παψει να εχει νοημα να σου την λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...