Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε

Ναι έχει παραδοθεΙ απο χτές το έχω τσεκάρει το tracking number.

Οποτε γιατί να περιμένεις μέρες; Να σου έρθει ειδοποίηση πληρωμής; Δεν έχω στείλει αντικαταβολή αλλά ο άλλος πληρώνει το δέμα, τα λεφτά μπαίνουν στο ταμείο των ΕΛΤΑ και εσύ πας με την απόδειξη σου για να πάρεις τα λεφτά από το τοπικό σου κατάστημα.

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα για ποιον λογω να μην πληρωσει ο αλλος; Αφου ο ιδιος παραδεχτηκε οτι δεν πληρωσε και παρελαβε πες του να παει να σου καταθεσει το ποσο και όλα καλα. Μηπως εγινε καμια μαμουνια με κανεναν γνωστο του πατερα του;

Δημοσ.

Ενημέρωση εδώ περίμενα 4 ημέρες μέχρι σήμερα πέμπτη μπάς και έρθει ο ταχυδρόμος η αφήσει κάποιο ειδοποιητήριο.

Αποφασίζω να πάω στο ταχυδρομείο,πάω στο γκισέ τους δείχνω την απόδειξη τους λέω ότι το έχει παραλάβει απο την προηγούμενη παρασκευή,χτυπάει το tracking number στο συστημα βλέπει ότι όντως παραδόθηκε και μου λέει οτι μπορεί να ήρθε η να μην πρόλαβε να το στο φέρει ο ταχυδρόμος περίμενε και αύριο η αν θές ανέβα στο 2ο όροφο αν ξέρεις ποιός ταχυδρόμος είναι να τον ρωτήσει να κοιτάξει.

Ανεβαίνω επάνω τον βρίσκω του λέω και πάει να κοιτάξει αν έχει έρθει η επιταγή,μου λέει όχι δεν ήρθε ακόμα περίμενε καμιά φορά αργούν.

Δέν ανέφερα τίποτα ότι το παιδί το παρέλαβε χωρίς να πληρώσει γιατί μου είπε το παιδί αν δεν στα φέρουν τελικά να του δώσω λογαριασμό τραπέζης να μου τα στείλει εκεί.

Τι να κάνω γμτ να περιμένω ακόμα και αν δεν έρθει τελικά ποτέ η επιταγή πώς θα τα εισπράξω;

Ευελπιστώ τουλάχιστον αν δεν έρθει η επιταγή να κρατήσει το λόγο του και να μου τα στείλει μέσω κατάθεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...