Axelq Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Σχεδόν κάθε επάγγελμα έχει και τον σύλλογο του: μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διαιτολόγοι, μεσίτες, δάσκαλοι, ασφαλιστές κλπ. Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό οι σύλλογοι στα μέλη τους ή απλά οικονομάνε από τις συνδρομές? (όσοι έχουν)
bromiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Axelq είπε Σχεδόν κάθε επάγγελμα έχει και τον σύλλογο του: μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διαιτολόγοι, μεσίτες, δάσκαλοι, ασφαλιστές κλπ. Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό οι σύλλογοι στα μέλη τους ή απλά οικονομάνε από τις συνδρομές? (όσοι έχουν) Αν δεν υπήρχαν και οι σύλλογοι, πως θα είχαμε τόσους Προέδρους;;;;; 4 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Είναι σαν το επιμελητήριο ένα πράγμα Άχρηστο,απλά για να ζουν τα παράσιτα με τις συνδρομές μας. Με το έτσι θέλω συνδρομή,απλά για να υπάρχει. 2
Pokemon640 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εξαρτάται, αν είσαι καλός, θα σε πάμε ψηλά, πολύ ψηλά ! 🦄
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Π.χ. Διοργανώνει ο σύλλογος μια εκδήλωση που αφορά αλλαγές στον κλάδο, αλλα αν δεν είσαι μέλος δεν μπορείς να πας. Κατα τα αλλα ότι είπαν οι πιο πάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Axelq είπε Σχεδόν κάθε επάγγελμα έχει και τον σύλλογο του: μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διαιτολόγοι, μεσίτες, δάσκαλοι, ασφαλιστές κλπ. Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό οι σύλλογοι στα μέλη τους ή απλά οικονομάνε από τις συνδρομές? (όσοι έχουν) Σε κάποιους συλλόγους ειναι υποχρεωτική η εγγραφή αλλιως δεν μπορείς να έχεις άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος
logistoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε 15 ευρώ το χρόνο στο επιμελητήριο όπως και να χει Μετά αν θες να ανέβεις τάξη στην 3ετια δίνεις 35 ευρώ για την εξέταση και το σχετικό υλικό (αν δεν έχεις πάει να γραφτείς από τη στιγμή που ξεκίνησες να δουλεύεις δεν μετράει η προϋπηρεσία, αυτή μετράει με την προϋπόθεση ότι είσαι γραμμένος και στο επιμελητήριο) Και για να μπορείς να υπογραφείς είναι 50αρι το χρόνο η υποχρεωτική εκπαίδευση (κάτι PDF, video κτλ) και άλλο ένα 15αρι για την υπεύθυνη δήλωση που σου δίνει το δικαίωμα να είσαι λογιστής σε κάποια επιχείρηση Δηλαδή 80 ευρώ το χρόνο, το μόνο καλό με το οικονομικό επιμελητήριο είναι ότι είναι συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από logistoulis
Axelq Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Σε κάποιους συλλόγους ειναι υποχρεωτική η εγγραφή αλλιως δεν μπορείς να έχεις άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος Αυτό δεν το είχα ξανακούσει, μπορείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα?
opcorsa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 εγω πληρωνω σε σωματειο ξενοδοχων συνδρομη για να μου σπαμαρουν βιογραφικα, αιτηματα για τσαμπα δωματια απο fail οργανισμους και διαφορα promotions fail εταιρειων καλα που το θυμησατε να παω να τους κραξω και να ξεγραφτω
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Axelq είπε Αυτό δεν το είχα ξανακούσει, μπορείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα? Ιατρικός, φαρμακευτικός, δικηγορικός, εμπορικός, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κλπ κλπ σχεδόν όλοι οι κλάδοι που έχουν σχέση με την έκδοση άδειων, τιμολογίων, πιστοποιητικών κλπ κλπ 2
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ιατρικός, φαρμακευτικός, δικηγορικός, εμπορικός, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κλπ κλπ σχεδόν όλοι οι κλάδοι που έχουν σχέση με την έκδοση άδειων, τιμολογίων, πιστοποιητικών κλπ κλπ Επιβεβαιωνω, χωρίς εγγραφή δεν παίρνεις άδεια λειτουργίας
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Να πω κατι απλό στον @Axelq, αν δεν ήταν υποχρεωτικό για τον α ή β λόγο δεν θα υπήρχαν σύλλογοι
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικά το βρίσκω παράλογο καί μεγάλο νταβατζιλικη, ειδικά για τους μηχανικός τεχνολογικης εκπαίδευσης σαν εμένα που πρέπει κάθε χρόνο να τά σκας στην ΕΕΤΕΜ αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να έχεις σφραγίδα τότε τι σκατά σπουδάζεις για νά πάρεις πτυχίο. Το πιο τραγικό είναι ότι πληρώνεις συνδρομή αναδρομικά δηλαδή εγώ πού έχω πάρει πτυχίο τό 2010 καί δεν έχω ασχοληθεί αν θέλω να βγάλω σφραγίδα θά πρέπει νά πληρώσω συνδρομή 9 ετών! 1
nvel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 γιατί να πληρώσεις αναδρομικά, την σφραγίδα δεν την παίρνεις από τη εετεμ. Εγώ την εετεμ την πλήρωσα για ένα χρόνο όταν ήμουν ήδη δέκα χρόνια μηχανικός και άλλη μια ή δυο χρονιες τα επόμενα δέκα χρόνια
Backpacker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Σε πάρα πολλους αν δεν είσαι γραμμένος δεν μπορείς να δουλέψεις καν (Μηχανικοι,δικηγοροι,νοσηλευτες,φαρμακοποιοί κτλπ) . Κάποιοι άλλοι κυρίως επιχειρηματικοί είναι ψιλοάχρηστοι ως επί το πλείστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα