Monster_akias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα, Εχω ενα παλιο pc και θελω να το επαναφερω για να βλεπω youtube και καμια ταινια. Επειδή δεν μπορω με τιποτα να του κανω φορματ ( δεν εχω cd-rom και δεν μου το κανει απο στικακι) θελω να του κανω εξωτερικα. Εχω μια θηκη για εξωτερικο και μπορω να βαλω τον σκληρο του σε αυτην και να το συνδεσω στο λαπτοπ μου σαν εξωτερικο. Με ποιο προγραμμα μπορω να του εγκαταστησω windows στον εξωτερικο ωστε να τον ξανασυνδεσω ετοιμο στο tower; Επισης μου προτεινετε να βαλω καλυτερα καποιο ελαφρυ linux για να πηγαινει πιο γρηγορα; Ειχα δοκιμασει να βαλω καποια στιγμη αλλα ειχα θεμα συμβατοτητας. Υ.Σ τα windows που εχει τωρα εχουν καταστραφει τελειως και δεν ανοιγει
elmago Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δεν χρειαζεται να κανεις φορματ.Θα το κανουν τα Win κατα την εγκατασταση.Στο bios δεν ξερεις να μπεις για να διαλεξεις απο που θα κανεις boot?
asmilon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Γιατι δε σου κανει boot απο USB stick? Αν δε μιλαμε για υπολογιστη του 2000, σιγουρα θα σου κανει boot απο εκει. Απλα συνδεσε το stick μπες στο BIOS σου (με Delete, F2, F10, Enter κλπ αναλογα τον υπολογιστη σου) και πειραξε το Boot Order/ Priority ωστε να ειναι πρωτο το USB stick. Το stick μπορεις να το ετοιμασεις με διαφορα εργαλεια πχ Rufus. Αν επιμενεις να το κανεις οπως λες, το WinToHDD πρεπει να κανει την δουλεια αυτη, αλλα δε το εχω δοκιμασει για να σου πω απο πρωτο χερι τις εντυπωσεις μου.
Monster_akias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Το pc ειναι 15ετιας. Δοκιμασα και με usb και με cd και δεν τα καταφερνα (αλλαζα το boot priority και το στικ το ετοιμασα με το rufus). Δεν ξερω αν φταινε τα ηδη υπαρχοντα windows που ειναι κατεστραμενα ή αν το cd-rom ειναι χαλασμενο. Θα δοκιμασω παλι και θα σας ενημερώσω. Αν παω να εγκαταστησω linux θα ειναι πιο ευκολο; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Monster_akias Λαθος
Crybal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μαλλον κατι παει στραβα.Αν η μητρική ειναι asus δοκιμασε το F8 κατα την εκκινηση.Ισως πιανει και σε αλλες μαρκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα