thetiesthatbind Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω κάποια custom sleeved καλώδια και αφού το πήρα απόφαση χρειάζομαι τα φώτα σας. Ειμαι ανάμεσα σε CableMod και της Corsair. Η διαφορά τους είναι (πέρα από την τιμή) ότι τα Corsair έχουν και built in cable capacitors (Type4, Generation4). Είναι τόσο αναγκαίοι οι built in capacitors? Το τροφοδοτικό μου είναι το Corsair RM750X (2018) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσο απαραίτητος είναι ένας πυκνωτής στο συγκεκριμένο σημείο αλλά άμα σου αρέσουν τα cablemod πάρτα και βάλτους έναν πυκνωτή εσύ. Δες σε ποια pins ακουμπάει και βάλε έναν ίδιο στα ίδια pins. Όυτε κόλληση δεν χρειάζεται πιστεύω, σφηνώνεις τις άκρες του και χοντρό θερμοσυστελλόμενο από πάνω και τέλος. Νομίζω μόνο στο 8πινο του cpu έχει, δεν πρέπει να έχει αλλού. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από DiaperCh@nger 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Δεν ξέρω πόσο απαραίτητος είναι ένας πυκνωτής στο συγκεκριμένο σημείο αλλά άμα σου αρέσουν τα cablemod πάρτα και βάλτους έναν πυκνωτή εσύ. Δες σε ποια pins ακουμπάει και βάλε έναν ίδιο στα ίδια pins. Όυτε κόλληση δεν χρειάζεται πιστεύω, σφηνώνεις τις άκρες του και χοντρό θερμοσυστελλόμενο από πάνω και τέλος. Νομίζω μόνο στο 8πινο του cpu έχει, δεν πρέπει να έχει αλλού. Δεν είναι καθόλου απαραίτητοι, απλά input filtering κάνουν, κάτι που κάνει και ειδικά στα cpu vrm, το 99.99% των μητρικών. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 9:42 ΜΜ, DiaperCh@nger είπε Δεν ξέρω πόσο απαραίτητος είναι ένας πυκνωτής στο συγκεκριμένο σημείο αλλά άμα σου αρέσουν τα cablemod πάρτα και βάλτους έναν πυκνωτή εσύ. Δες σε ποια pins ακουμπάει και βάλε έναν ίδιο στα ίδια pins. Όυτε κόλληση δεν χρειάζεται πιστεύω, σφηνώνεις τις άκρες του και χοντρό θερμοσυστελλόμενο από πάνω και τέλος. Νομίζω μόνο στο 8πινο του cpu έχει, δεν πρέπει να έχει αλλού. Στις 23/2/2019 στις 10:31 ΜΜ, Sheogorath είπε Δεν είναι καθόλου απαραίτητοι, απλά input filtering κάνουν, κάτι που κάνει και ειδικά στα cpu vrm, το 99.99% των μητρικών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν και τις είδα λίγο καθυστερημένα. Εν τέλει επέλεξα της Corsair και τα περιμένω. Ήταν σαφώς πιο οικονομικά συγκρητικά με τα CableMods και τους δασμούς. Παράγγειλα και ένα Commander Pro μαζί με 4 led ταινίες της Corsair, θα ποστάρω το τελικό αποτέλεσμα μόλις παραλάβω και αφού τα στήσω όλα στο αντίστοιχο τόπικ. Και πάλι ευχαριστώ, θα το έχω στα υπόψιν μελλοντικά αυτό για τα built in capacitors. (Μόνος δε θα μπορούσα να το κάνω Diaper btw) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα