Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας φιλοι μου

δεν ξερω πολλα απο pc τωρα τελευτεα αρχισα να το ψαχνω θελω να φτιαξω ενα κεντρικο υπολογιστη με γυρο στα 600 με 650€ για gaiming δεν θα πεζω πολυ βαρια games κανα (rainbow six,call of duty,fortnite)τετοια 

το προβλιμα που εχω ειναι δεν ξερω αν σιμφερει να φτιαξω mini pc και οχι κανονικο σηγουρα ο κανονικος ειναι καλυτερος αλλα το pc χριαζετε motherboard με ασιρματο wifi και στο κανονικο κανει 150 ενο στο μικρο 100 και δεν ξερω τι να κανω γιατι ανεβαζω αρκετα τις τημες δεν γινετε να το σινδεσω με το καλοδιο του wifi διοτι ειναι μακρια και εχω κιαλο pc σινδεδεμενο εκει

εσεις τι θα μου προτινατε ος αναφορα το προβλημα μου;

και τι κομματια γενικοτερα για την χριση που το θελω προτινετε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, **thomas** είπε

γεια σας φιλοι μου

δεν ξερω πολλα απο pc τωρα τελευτεα αρχισα να το ψαχνω θελω να φτιαξω ενα κεντρικο υπολογιστη με γυρο στα 600 με 650€ για gaiming δεν θα πεζω πολυ βαρια games κανα (rainbow six,call of duty,fortnite)τετοια 

το προβλιμα που εχω ειναι δεν ξερω αν σιμφερει να φτιαξω mini pc και οχι κανονικο σηγουρα ο κανονικος ειναι καλυτερος αλλα το pc χριαζετε motherboard με ασιρματο wifi και στο κανονικο κανει 150 ενο στο μικρο 100 και δεν ξερω τι να κανω γιατι ανεβαζω αρκετα τις τημες δεν γινετε να το σινδεσω με το καλοδιο του wifi διοτι ειναι μακρια και εχω κιαλο pc σινδεδεμενο εκει

εσεις τι θα μου προτινατε ος αναφορα το προβλημα μου;

και τι κομματια γενικοτερα για την χριση που το θελω προτινετε;

συμπληρώνεις  φόρμα 

Υπάρχουν wifi adapters δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε wifi μητρικη.

Δημοσ.

ο πατερας μου παλεοτερα που ειχε δεν του εκανε τιποτα αν και τον ειχε για λαπτοπ δεν ξερω πρεπει κατι να προσεξω αν παρω wifi stick οπος ποσα mbps

Δημοσ.
Στις 22/2/2019 στις 6:23 ΜΜ, **thomas** είπε

ο πατερας μου παλεοτερα που ειχε δεν του εκανε τιποτα αν και τον ειχε για λαπτοπ δεν ξερω πρεπει κατι να προσεξω αν παρω wifi stick οπος ποσα mbps

Εάν δεν έχει οικιακό δυκτιο μέσα στο σπίτι και το θέλεις μόνο για internet πάρε ένα οποιοδήποτε 150/300.

Εάν τώρα το pc είναι μακριά από το router θα σου σύστημα ένα τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...