achilles_g_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα opel vectra b (2001, βενζίνη, 1.6i, 16v, 101 ps). Στο τελευταίο services ο μηχανικός μου είπε ότι του ρεταρε στη εκκίνηση και αν το ξανακάνει να τσεκάρουμε τον πολλαπλασιαστή. Το αυτοκίνητο έχει 218.000 χλμ και θυμάμαι ότι άλλαξα πολλαπλασιαστή στις 120-130.000 χλμ. Τότε είχα βάλει NGK. Ποιες μάρκες θεωρούνται καλές? Bosch? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από achilles_g_
meletis_m Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Συνήθως τα Opel φοράνε Bosch και Delphi. Σε Corsa C είχε Delphi. 1
stefan123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Κοίτα σε renault megane2 οι Γάλλοι έβαλαν γαλλικούς sagem οι οποίοι κάθε κάποια χιλιόμετρα καίγονταν...Το πρόβλημα λυνόταν αν έβαζες γερμανικούς beru η ιαπωνεζικους denso οι οποίοι πρακτικά είναι αθάνατοι...Δες αν βγαίνει και στο δικό σου τέτοια μάρκα..
achilles_g_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Συνήθως τα Opel φοράνε Bosch και Delphi. Σε Corsa C είχε Delphi. O delphi είναι στην μισή τιμή από όσο βλέπω. 1 ώρα πριν, stefan123 είπε Κοίτα σε renault megane2 οι Γάλλοι έβαλαν γαλλικούς sagem οι οποίοι κάθε κάποια χιλιόμετρα καίγονταν...Το πρόβλημα λυνόταν αν έβαζες γερμανικούς beru η ιαπωνεζικους denso οι οποίοι πρακτικά είναι αθάνατοι...Δες αν βγαίνει και στο δικό σου τέτοια μάρκα.. Νομίζω κάπου έχει πάρει το μάτι μου τον beru.
panoskatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει ο πολλαπλασιαστής ή οι πολλαπλασιαστες (ανάλογα το αυτοκίνητο) είναι στην λογική του αναλώσιμου ,ναι μεν στα πολλά χιλιόμετρα αλλά κάποια στιγμή όλοι κλανουν. Εσένα σου βγάλανε 100.000 χλμ που το βρίσκω πολύ λογικό αριθμό χιλιομέτρων.
achilles_g_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δεν αντιλέγω. Για αυτό δεν κατηγόρησα το αυτοκίνητο. Απλά να μάθω ποιες μάρκες πατάνε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα