Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάνεις αν μπορώ να παίξω τραγούδια με κάποιο τρόπο μέσο bluetooth που υπάρχει στο αυτοκίνητο; Έχω προσπαθήσει άλλα όταν το συνδέω δεν ακούγεται τίποτα στο αυτοκίνητο. Είναι μονό για όταν μιλάω στο κινητό;

Το αυτοκίνητο είναι ενα opel corsa D

Δημοσ.

Εργοστασιακο είναι το μαραφέτι στο Opel σου? 

Έχει επιλογή για Bluetooth music? 

Τσέκαρε στο κινητό σου στο Bluetooth αν είναι τσεκαρισμένο το ήχος πολυμεσων εκτός του ήχος τηλεφώνου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Εργοστασιακο είναι το μαραφέτι στο Opel σου? 

Έχει επιλογή για Bluetooth music? 

Τσέκαρε στο κινητό σου στο Bluetooth αν είναι τσεκαρισμένο το ήχος πολυμεσων εκτός του ήχος τηλεφώνου. 

Ναι είναι εργοστασιακό. Όχι δεν γράφει καπου bluetooth music.

Λογικά δεν θα γίνεται γιατί στο κινητό που το βγαζει σαν hands-free και στις ρυθμίσεις μου βγάζει μόνο call audio και contacts access. Ενώ ενα bluetooth speaker μου το έχει και media audio. 

Μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή στο κινητό;

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilis7700 είπε

Fm transmiter https://www.skroutz.gr/c/1826/FM-Transmitters.html?from=autocomplete&o=fm+transmitter&order_by=popularity

Οποιοδιποτε θα δου κανει την δουλεια 

Τα γνωρίζω αυτα αλλα δεν παίζουν καλα και όπως ειπα υπάρχει ήδη bluetooth στο αυτοκίνητο. Επίσης εχω και το aux Αλλά βαρέθηκα να αγοράζω κάθε μήνα καλωδιο μιας και χαλάνε. Προτιμότερο να μου έβαζες ένα καλό aux καλωδιο που να κάνει καλη επαφή και να μην χαλάει στο μήνα πανω 😂

Δημοσ.

Άρα λειτουργεί σαν hands-free, δεν υπάρχει η δυνατότητα για ήχο multimedia. 

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με εφαρμογή αν δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η πηγή σου. 

Σαν καλύτερη λύση για να μην μπλεκεις με καλώδια (αν και δεν χαλάνε, δεν ξέρω εσύ πως κάθε μήνα λες ότι σου χαλάει)  

Αγοράζεις ένα Bluetooth, με καρφί 3,5mm και το βάζεις στο aux του μαμά στερεοφωνικου σου. 

Θα ακούς μουσική από το κινητό σου μέσο Bluetooth και μέσο αυτού θα απαντάς και θα δέχεσαι κλήσεις. 

Κάτι τέτοιο για παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/12872977/OEM-Universal-3-5mm-Aux-Bluetooth.html

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι, είχα πάνω από 3 χρόνια αυτό το καλώδιο στο αμάξι, ποτέ δε μου παρουσίασε πρόβλημα. Ούτε να χάνει επαφή, ούτε να ξεχαρβαλώσει, τίποτα. Αθάνατο. Είχα πάρει μία 5άδα από αυτά και τα μοίρασα...

Το καλώδιο ακόμα το έχω (και δουλεύει), απλά άλλαξα αμάξι και δε το χρησιμοποιώ εκεί πλέον. :P

Πόσο πιο φτηνιάρικα να υπάρχουν απ' αυτό με τα 0,99$ του eBay; Κάτι θα κάνεις και χαλάνε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Haldol είπε

Εγώ πάλι, είχα πάνω από 3 χρόνια αυτό το καλώδιο στο αμάξι, ποτέ δε μου παρουσίασε πρόβλημα. Ούτε να χάνει επαφή, ούτε να ξεχαρβαλώσει, τίποτα. Αθάνατο. Είχα πάρει μία 5άδα από αυτά και τα μοίρασα...

Το καλώδιο ακόμα το έχω (και δουλεύει), απλά άλλαξα αμάξι και δε το χρησιμοποιώ εκεί πλέον. :P

Πόσο πιο φτηνιάρικα να υπάρχουν απ' αυτό με τα 0,99$ του eBay; Κάτι θα κάνεις και χαλάνε...

Όσα πηρα ηταν από κατι μαγαζια της γειτονιάς εδω που είναι τα τελείως απλα παρόμοιο με αυτο και η αλήθεια είναι πως τα επαιρνα και 4-5 ευρω 😂 

Πρωτη μερα και δεν έκαναν καλη επαφή, οταν το εβαζα σαν να μην κουμπωνε καλα. Είναι σαν να μην κάνει αυτό το κλακ οταν το βάζεις στην θύρα. 

Επεξ/σία από RedPriest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...