12180 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ γι' αυτό το κινητό.Δεν είχα ποτέ smartphone, δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Αξίζει στην τιμή του τίτλου από eshop?
kp1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, 12180 είπε Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ γι' αυτό το κινητό.Δεν είχα ποτέ smartphone, δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Αξίζει στην τιμή του τίτλου από eshop? Καλησπέρα όλα είναι σε συνάρτηση με το ανάγκες έχεις ή σου έχουν δημιουργηθεί.. Αλλά γενικά έχει πολύ χαμηλή ραμ (δλδ θα κολλάνε οι εφαρμογές ειδικά του 2019)και χαμηλή εσωτερική αποθήκευση και επεξεργαστή χαλί μαύρο και μέτρια μπαταρία.. Βέβαια είναι ανάλογα πόσα διαθέτεις και πάλι.. Αλλά βάζεις 10€ παραπανω και παίρνεις καλύτερο ελαφρώς μεταχειρισμένο από εδώ. 1
chios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Αν έχεις Γερά νεύρα και τίποτα ψυχοφαρμακα στο σπίτι πάρω το. 1
12180 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, chios είπε Αν έχεις Γερά νεύρα και τίποτα ψυχοφαρμακα στο σπίτι πάρω το. Γερά νεύρα δεν έχω, αν είναι τόσο χάλια μπορείνα συναντήσει κανένα τοίχο.Φάρμακα έχω μερικά ελαφρά. Περίεργο γιατί διάβασα μόνο καλές κριτικές 23 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπέρα όλα είναι σε συνάρτηση με το ανάγκες έχεις ή σου έχουν δημιουργηθεί.. Αλλά γενικά έχει πολύ χαμηλή ραμ (δλδ θα κολλάνε οι εφαρμογές ειδικά του 2019)και χαμηλή εσωτερική αποθήκευση και επεξεργαστή χαλί μαύρο και μέτρια μπαταρία.. Βέβαια είναι ανάλογα πόσα διαθέτεις και πάλι.. Αλλά βάζεις 10€ παραπανω και παίρνεις καλύτερο ελαφρώς μεταχειρισμένο από εδώ. Το βλέπω κι εγώ ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ψιλοχάλια,αλλά έχω διαβάσει κακές κριτικές και για κινητά με υπερδιπλάσια τιμή.Μεταχειρισμένο διστάζω
life is music Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, 12180 είπε Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ γι' αυτό το κινητό.Δεν είχα ποτέ smartphone, δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Αξίζει στην τιμή του τίτλου από eshop? Στα λεφτά αυτά βάζεις αλλά 20 ευρώ και παίρνεις xiaomi 4χ note 3 32gb μέσα από το site και είσαι κομπλε! 1
ev0u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, 12180 είπε Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ γι' αυτό το κινητό.Δεν είχα ποτέ smartphone, δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Αξίζει στην τιμή του τίτλου από eshop? Εκτός από λίγες απαιτήσεις θα χρειαστεί να έχεις και αρκετή υπομονή ώστε να μπορέσεις να λειτουργήσεις αυτή τη συσκευή. Σε πολλές περιπτώσεις βγάζει πρόβλημα στη λειτουργία του λογισμικού του μέσα στις πρώτες μέρες χρήσης. Καλύτερα με 20-30 ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα πχ Xiaomi Redmi 6A. 1
Doubt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/2/2019 στις 3:07 ΜΜ, 12180 είπε Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ γι' αυτό το κινητό.Δεν είχα ποτέ smartphone, δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Αξίζει στην τιμή του τίτλου από eshop? Μην κοιτάς καν κάτι λιγότερο από 2/16 Ram/αποθηκευτικός χώρος. Αυτό του θέματος κάνει μόνο για να το δείξεις, στυλ "αυτό είναι ένα smartphone" πάμε παρακάτω.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα