saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε To p20 pro σε καμερα-οθονη-μπαταρια πως τα παει σε σχεση με Note 9/s9+? Αυτα ειναι τα 3 που ενδιαφερουν κυριως, σε ταχυτητα καθημερινες χρησης φανταζομαι και τα 2 θα ικανοποιουν πληρως. Κάμερα και μπαταρία το P20 pro. Σε οθόνη τα Samsung. Όσο για ταχύτητα τώρα που η Samsung πήρε το καινούργιο skin λένε ότι πάει αρκετά καλά όσο και τα stock android. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 2
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κάμερα και μπαταρία το P20 pro. Σε οθόνη τα Samsung. Όσο για ταχύτητα τώρα που η Samsung πήρε το καινούργιο skin λένε ότι πάει αρκετά καλά όσο και τα stock android. Και το note 9 ειναι πολυ τιμιο στην μπαταρια και στην καμερα. Το S9+ βρισκεται πιο πισω.
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όσο για ταχύτητα τώρα που η Samsung πήρε το καινούργιο skin λένε ότι πάει αρκετά καλά όσο και τα stock android. Επιβεβαιωνω, το One ui ειναι μερα με τη νυχτα με το προηγουμενο.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Επιβεβαιωνω, το One ui ειναι μερα με τη νυχτα με το προηγουμενο. Αυτο υπαρχει και στα note 9 .s9+? Νομιζα οτι το καινουργο ui το εδωσε μονο στα s10 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Και το note 9 ειναι πολυ τιμιο στην μπαταρια και στην καμερα. Το S9+ βρισκεται πιο πισω. note 9 kai σ9+ ιδια καμερα δεν εχουν? 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Το πηρα στο s8 χθες. Η διαφορα ειναι τεραστια, πραγματικα. 0 Κολλημα, και ειναι και πανεμορφο με dark mode 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει. Επιβεβαιωνω πως ειναι γρηγορο στο Ν9 μου, οσο το ειδα δλδ γιατι μετα εβαλα Nova. 1 1
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο υπαρχει και στα note 9 .s9+? Νομιζα οτι το καινουργο ui το εδωσε μονο στα s10 note 9 kai σ9+ ιδια καμερα δεν εχουν? Ναι ακριβως ιδια ειναι για την μπαταρια εννουσα πιο πισω οτι ειναι το S9+. Το νεο UI της samsung ειναι απιθανο με τα gestures καμια σχεση με το παλιο χαλια touchwiz. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin 1
Pwpwpw Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Υπαρχει. Επιβεβαιωνω πως ειναι γρηγορο στο Ν9 μου, οσο το ειδα δλδ γιατι μετα εβαλα Nova. Με Note με βλεπω, σημερα εσπασε και το ψυχολογικο φραγμα των 650 ευρω😂
GianniSM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Ασχολούμαι επαγγελματικά με την τεχνολογία 20 χρόνια (systems engineer) πολλά όταν είμαι σε κίνηση τα κάνω με το κινητό μου, οπότε θεώρησα πως το Note 8 με το πενάκι θα μου ήταν πολύ χρήσιμα, και όντως σε κάποιες περιπτώσεις μου φάνηκε. Μετά όμως από έναν σχεδόν χρόνο συμβίωσης με αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητο, είναι ωραίο να το έχεις, αλλά τελικά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα