Προς το περιεχόμενο

galaxy s9+ vs note9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σε περιοδο αγορας νεας συσκευης, να παω σε κατι πιο συγχρονο μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το s7 edge και σκεφτομαι για αγορα ενος εκ των παραπανω συσκευων.

Σκεφτομουν μηπως αξιζει να κανω μια μικρη υπερβασαη και να παω στο Note9 τωρα που επεσε λιγο η τιμη του, αλλα δεν ξερω αν αξιζει και αν ειναι γενικοτερα σαν συσκευη κκαλυτερη περα απ το πενακι που εχει το οποιο και δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω η οχι μιας και δεν ειχα ποτε στο παρελθον συσκευη note στο παρελθον.

Πια ειναι η γνωμη σας?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι πας για το S9+ μιας και είναι σχεδόν τα ίδια.

Λέω σχεδόν γιατί υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι πας για το S9+ μιας και είναι σχεδόν τα ίδια.

Λέω σχεδόν γιατί υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

Μα δεν ξερω αν με ενδιαφερει το πενακι αφου δεν ειχα ποτε στο παρελθον note οποτε δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω η οχι.

Λεπτομεριες σε τι διαφεροουν? Περα απ το πενακι, την λιγο μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια  του note εχουν  αλλες διαφορες?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μα δεν ξερω αν με ενδιαφερει το πενακι αφου δεν ειχα ποτε στο παρελθον note οποτε δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω η οχι.

Λεπτομεριες σε τι διαφεροουν? Περα απ το πενακι, την λιγο μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια  του note εχουν  αλλες διαφορες?

Αυτά που είπες.

Ε τότε πας στο S9+ που σου είπα από την αρχή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν σε ενδιαφερει η καμερα και η μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας κοιταξε και το Huawei P20 PRO. 

Επεξ/σία από giorgos1966
  • Moderators
Δημοσ.

Eγω τη γνωμη μου στην ειπα και στο αλλο θεμα.

Ψηφιζω πενακι. Αλλα για πες, θεωρεις πως υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιεις καθολου? Θελω να πω, στην καθημερινοτητα σου πιανεις στυλο να σημειωσεις διαφορα ξερωγω? 
Βασικα για να μην το ψαχνω, ποση διαφορα τιμης εχουν?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στα 525 το s9+ ειναι πολυ τιμια επιλογη. Το note 9 εχει λιγο καλυτερη οθονη 0.1" μεγαλυτερη μπαταρια πενακι. Τα υπολοιπα ειναι ιδια πανω κατω. Το s9+ ειναι vfm για την τιμη του σημερα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stormrain είπε

Eγω τη γνωμη μου στην ειπα και στο αλλο θεμα.

Ψηφιζω πενακι. Αλλα για πες, θεωρεις πως υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιεις καθολου? Θελω να πω, στην καθημερινοτητα σου πιανεις στυλο να σημειωσεις διαφορα ξερωγω? 
Βασικα για να μην το ψαχνω, ποση διαφορα τιμης εχουν?

Οχι στην καθημερινοτητα δεν πιανω ποτε στυλο να σημειωνω "στο ποδι".

Η διαφορας τιμης ειναι στο 150αρι, δηλαδη ~500 το ενα ~650 το αλλο.

Περισσοτερο ελαγα να δοκιμασω να παω σε Note καθαρα απο περιεργεια να δω και το πενακι, αν και νομιζω οτι θα το χρησιμοποιησω σαν παιχνιδακι στην αρχη στις πρωτες 1-2 εβδομαδες και μετα πιθανοτατα θα το ξεχασω.

Απλως ειχα 4 κινητα της s σειρας (s2,s3,s6.s7edge) και αν παρω και s9+ θα ειναι το 5ο κινητο, απλα μπουχτησα νομιζω λιγακι με τα s series.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οχι στην καθημερινοτητα δεν πιανω ποτε στυλο να σημειωνω "στο ποδι".

Η διαφορας τιμης ειναι στο 150αρι, δηλαδη ~500 το ενα ~650 το αλλο.

Περισσοτερο ελαγα να δοκιμασω να παω σε Note καθαρα απο περιεργεια να δω και το πενακι, αν και νομιζω οτι θα το χρησιμοποιησω σαν παιχνιδακι στην αρχη στις πρωτες 1-2 εβδομαδες και μετα πιθανοτατα θα το ξεχασω.

Απλως ειχα 4 κινητα της s σειρας (s2,s3,s6.s7edge) και αν παρω και s9+ θα ειναι το 5ο κινητο, απλα μπουχτησα νομιζω λιγακι με τα s series.

Αφού "μπούχτησες" όπως λες γιατί δεν πας σε κάποια άλλη εταιρεία να δεις και κάποιο άλλο λειτουργικό.

Π.χ P20 pro.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Αφού "μπούχτησες" όπως λες γιατί δεν πας σε κάποια άλλη εταιρεία να δεις και κάποιο άλλο λειτουργικό.

Π.χ P20 pro.

Γιατι εχω στο μυαλο μου οτι s9+>p20 pro overal σαν συσκευη και εφοσον κοστιζουν τα ιδια για αυτο λεω να παω προς τα εκει εκτος αν το σκσφτομαι λαθος.

Τι αλλο λειτουργικο να δω ρε συ, android ειναι ολα αυτα, για να πεις οτι θα δοκιμασεις κατι πραγματικα διαφορετικο πρπει να πας σε Iphone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα την μετάβαση από S9+ σε Note9 ξέροντας, όμως, 100% γιατί πάω στο Note9. Ήμουν πάντα θιασώτης της πένας. Από εποχή Note 4. Το Note 5 ήταν λειψό, το Note 7 όλοι ξέρουμε το φιάσκο και το Note 8 έχει κακή μπαταρία, κάτι που είναι για μένα ο νούμερο ένα αποτρεπτικός παράγωντας για αγορά κινητού. Για τους δύο αυτούς λόγους (μπαταρία, S-Pen) άλλαξα από S9+. Δεν είμαι από αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους στα φόρα λέγοντας ότι άπαξ και δοκιμάσεις μία φορά Note και πενάκι δεν μπορείς να ξαναπάς σε κάτι άλλο αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το Note9 (και γενικά η σειρά Note) κάνει πράγματα πολύ πιο εύκολα και κυρίως ΤΑΧΥΤΕΡΑ από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω. Εμένα προσωπικά στη δουλειά μου με έχει βολέψει πολύ. Αλλά και από άποψη "απλής" χρήσης είναι ένα πολύ χρήσιμο αλλά και ωραίο gimmick να μπορείς ανά πάσα στιγμή να σημειώσεις κάτι οπουδήποτε, να κάνεις κροπ αμέσως όποια επιφάνεια θες και να την στείλεις σε κάποιον, να στήσεις το κινητό και να βγάλεις μία ωραία φωτό από απόσταση ή selfie χωρίς να κάνεις ακροβατικά με τα δάχτυλα ή ακόμα και να δημιουγήσεις σε 5 δευτερόλεπτα ένα gif με το παιδί σου. Το θέμα είναι ότι το S-Pen κάνει πάρα πολλά πράγματα που μόνο αν κάτσεις και δεις (πολλά) βίντεο θα καταφέρεις να καταλάβεις. Από το να μεταφράζει λέξεις real time ενώ διαβάζεις ένα άθρο στο κινητό σου, μέχρι να ελαχιστοποιείς παράθυρα μέσα σε δευτερόλεπτα για να δεις κάτι άλλο και να ξαναεπιστρέφεις στην εφαρμογή που ήσουν full screen. Αν όλα αυτά θα τα χρησιμοποιείς συνέχεια; Φυσικά και όχι. Αλλά δεν παύει να διατίθεται ένα software ανά πάσα στιγμή στα χέρια σου που δεν θα βρεις σε καμία άλλη μάρκα εκεί έξω (δυστυχώς). Όλα αυτά συν η διαφορά στην μπαταρία είναι ικανά να σε κάνουν να δώσεις τα παραπάνω χρήματα. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση.

Κακά τα ψέματα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έχει βγάλει πολύ καλές συσκευές αλλά ρε παιδιά το Note9 είναι το πιο πλήρες κινητό εκεί έξω ακόμα και χωρίς το πενάκι (mSD, jack 3,5, αδιαβροχοποίηση, ασύρματη φόρτιση, κορυφαία οθόνη, από τις κορυφαίες κάμερες, εντυπωσιακή μπαταρία, χωρίς άθλια notch και κ*λοτρυπίδες στην οθόνη). Πόσω μάλλον με το S-Pen.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Γιατι εχω στο μυαλο μου οτι s9+>p20 pro overal σαν συσκευη και εφοσον κοστιζουν τα ιδια για αυτο λεω να παω προς τα εκει εκτος αν το σκσφτομαι λαθος.

Τι αλλο λειτουργικο να δω ρε συ, android ειναι ολα αυτα, για να πεις οτι θα δοκιμασεις κατι πραγματικα διαφορετικο πρπει να πας σε Iphone.

Εννοώ το skin και όχι σαν Android.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Εννοώ το skin και όχι σαν Android.

To p20 pro σε καμερα-οθονη-μπαταρια πως τα παει σε σχεση με Note 9/s9+?

Αυτα ειναι τα 3 που ενδιαφερουν κυριως, σε ταχυτητα καθημερινες χρησης φανταζομαι και τα 2 θα ικανοποιουν πληρως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...