Dreamstorm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Στο καλό μου, το anydvd στο 60% των περιπτώσεων δε δουλεύει. τι μπορεί να φταίει;έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους και διάφορες εκδόσεις και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Με clonedvd,με dvdshrink σχεδόν πάντα σταματάει στο 50%. Πρέπει να βρω μια λύση γιατί έχω έλλειψη χώρου και αδυνατώ να περάσω το dvd με το decrypter και μετά να φτιάξω το νέο. Και με τα δύο dvd το ίδιο, plextor 708A 1.02 και pioneer 120s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα, αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν δοκιμάζεις το dvd region free?? Δεν δουλεύει με το clone dvd (νομίζω), αλλά με το shrink τα πάει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Ίσως φταίει και το δισκάκι που βάζεις να διαβάσει,ίσως παίζει και κάποιο conflict με άλλο "region-free" proggy που έχεις εγκατεστημένο,μηχανήματα του δαίμονα είναι,τι περιμένεις; Καιρός πάντως να κατασταλάξουμε σε μιά μέθοδο back-up που εξυπηρετεί εμάς(και να αφήσουμε τα πειράματα...) και κατόπιν να προσχωρήσουμε στον θαυμαστό κόσμο του ghost.... Άπειρες φορές έχω φάει τα μούτρα μου βάζοντας και βγάζοντας codecs και encoders και ότι "σκ@τοproggy" πέσει στα χέρια μου και μετά παραπονιέμαι γιατί δεν περπατάει το μηχάνημα....loooool... Σε κάθε περίπτωση,μία αρχή είναι πάντα μία αρχή!(format).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 άλλαξα και firmware, όμως τίποτα. οπότε η κλασική λύση. decrypter στο σκληρό και από εκεί η συνέχεια...θα σκάσω άμα δε βρω τι μπορεί να συμβαίνει όμως. αναγκάστηκα και έσβησα 2 dvd mp3 για να κάνω τη δουλειά μου.θα τα ξαναπεράσω μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.