Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια αγορασα μια gtx1060 6gb σε εξευτελιστικα χαηλη τιμη απο ebay που αξιζε το ρισκο(ημουν σιγουρος οτι δουλευε σε mining rig).Η καρτα εφτασε ολα κομπλε δουλευει μια χαρα,την ετρεξα και heaven κανενα θεμα αλλα στο boot up screen εμφανιζεται αυτο οπως την παρακατω εικονα.Mετα απο λιγο googling βρηκα οτι ειναι αυτο το bios https://www.techpowerup.com/vgabios/193381/193381 .Υπαρχει τροπος να ελεγξω αν το bios ειναι ενταξει(δεν περεχει περιεργες ρυθμισεις undervolting  και γενικως κατι που δεν θα επρεπε να εχει) ή αν ξερεται αν αυτο το bios εχει κατι περιεργο

53274712_308331653365142_8566143045865570304_n.jpg

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, vaggelis dogas said:

Καλησπερα παιδια αγορασα μια gtx1060 6gb σε εξευτελιστικα χαηλη τιμη απο ebay που αξιζε το ρισκο(ημουν σιγουρος οτι δουλευε σε mining rig).Η καρτα εφτασε ολα κομπλε δουλευει μια χαρα,την ετρεξα καιheaven κανενα θεμα αλλα στο boot up screen εμφανιζεται αυτο οπως την παρακατω εικονα.Mετα απο λιγο googling βρηκα αυτο το bios https://www.techpowerup.com/vgabios/193381/193381 .Υπαρχει τροπος να ελεγξω αν το bios ειναι ενταξει(δεν περεχει περιεργες ρυθμισεις undervolting  και γενικως κατι που δεν θα επρεπε να εχει) ή αν ξερεται αν αυτο το bios εχει κατι περιεργο

53274712_308331653365142_8566143045865570304_n.jpg

Αν σου βγάζει τα νούμερα που θα έπρεπε για 1060/6 τότε είσαι οκ. Αν και συνήθως στις εξευτελιστικά φθηνές gpu από ebay, ό,τι πληρώσεις παίρνεις...

Δημοσ.

Στο heaven το boost clock πηγε στα 1911mhz που νομιζω ειναι ενταξει για την υλοποιηση της (inno3d),απλα δεν θελω να της κανω καποια ζημια ανοιγοντας games με ρυθμισεις που δεν θα επρεπε να εχει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggelis dogas είπε

Στο heaven το boost clock πηγε στα 1911mhz που νομιζω ειναι ενταξει για την υλοποιηση της (inno3d),απλα δεν θελω να της κανω καποια ζημια ανοιγοντας games με ρυθμισεις που δεν θα επρεπε να εχει 

Πριν μπλέξεις με bios δοκίμασε τη σε παιχνίδια. Σύγκρινε τα αποτελέσματα που θα έχεις με αυτά του net. Άμα είσαι πανω κάτω στα ίδια, τότε μαι χαρά και μεγειά σου 

Δημοσ.

μη κοιτας τα νουμερα. με καστομ μπορει να δειζνει νουμερα π σεν ισχυουν. τις επιδοσεις των παιχνιδιων οπως λεει το παιδι πιο πανω να κοιταξεις..μπορει να εχει τσιπ απο μια gtx  980. εγω θα την ανοιγα να δω...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

μη κοιτας τα νουμερα. με καστομ μπορει να δειζνει νουμερα π σεν ισχυουν. τις επιδοσεις των παιχνιδιων οπως λεει το παιδι πιο πανω να κοιταξεις..μπορει να εχει τσιπ απο μια gtx  980. εγω θα την ανοιγα να δω...

Φυσικά και την ανοιξα.GP106-400-A1 οτι έπρεπε να λέει μια GTX 1060 6GB

16 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πριν μπλέξεις με bios δοκίμασε τη σε παιχνίδια. Σύγκρινε τα αποτελέσματα που θα έχεις με αυτά του net. Άμα είσαι πανω κάτω στα ίδια, τότε μαι χαρά και μεγειά σου 

εν τέλει μαλλον αυτό θα κανω ετσι και αλλιως δεν νομίζω να υπάρχει αλλος τροπος  για να επιβεβαιώσω αν εχει καποιου ειδους modded bios χωρις να μπλεξω με αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Οντως περνα το τελευταιο official bios και ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Παντως κρατα και μια κοπια αυτο που φοραει τωρα,ποτε δε ξερεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Στείλε ένα e-mail στην Inno3D με τον σειριακό της κάρτας και ζητά το πιο πρόσφατο VBIOS. Πέρασε το και καθάρισες.

2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οντως περνα το τελευταιο official bios και ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Παντως κρατα και μια κοπια αυτο που φοραει τωρα,ποτε δε ξερεις.

Δεν μου περασε καν απο το μυαλο ,αυριο θα στειλω email και ελπιζω να μου το δωσουν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Δε βλέπω λόγο να μη στο δώσουν. Απλά ανέφερε το ακριβές μοντέλο για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα. 

λογικα με το serial number θα την βρουν.Και παλι ευχαριστω 🙂

Δημοσ.

Δες στο techpowerup εαν εχει το bios της καρτας σου (βαση υλοποίησης που εχεις) και απλα κατεβασε το και φλασαρε το.

Το πιο πιθανον ειναι να το εχει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Δες στο techpowerup εαν εχει το bios της καρτας σου (βαση υλοποίησης που εχεις) και απλα κατεβασε το και φλασαρε το.

Το πιο πιθανον ειναι να το εχει

το εκανα το πρωι αυτό τον έλεγχο,αυτή την στιγμη φοραει bios  απο μια galax υλοποίηση με blower style fan και η μονη διαφορά είναι οτι το power usage στα 130w και limit στα 150w αντι για 140w/160w που είναι κανονικα στην υλοποίηση μου.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε

το εκανα το πρωι αυτό τον έλεγχο,αυτή την στιγμη φοραει bios  απο μια galax υλοποίηση με blower style fan και η μονη διαφορά είναι οτι το power usage στα 130w και limit στα 150w αντι για 140w/160w που είναι κανονικα στην υλοποίηση μου.

Ποσο την πήρες δεν μας είπες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...