Eλληνας Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ψάχνω κάποια καλή αλοιφή για επιφανειακές γρατζουνιές σε μαύρο χρώμα Θέλω να κάνω ένα σημείο στην πόρτα γιατί μάλλον κάπου είχε πέσει κάποιο μαλακό κλαδί και δεν το είδα Όποιος γνωρίζει ας μου προτείνει κ κάποιο καλό σφουγγαράκι
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Είχα παλιά μια αλοιφή της 3Μ, για γρατζουνιες επιφανειακες που είχα σε χρωμα σμαράγδι μαύρο μεταλλικό, πραγματικά ηταν πολύ καλη.
Eλληνας Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, jmmys είπε Είχα παλιά μια αλοιφή της 3Μ, για γρατζουνιες επιφανειακες που είχα σε χρωμα σμαράγδι μαύρο μεταλλικό, πραγματικά ηταν πολύ καλη. Μόλις παράγγειλα την 3M Rubbing Compound (39002) 473ml μαζί με κάτι σφουγγαράκια Μήπως μπορείτε να μου πείτε μερικές οδηγίες για να κάνω σωστή χρήση ?
Eλληνας Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Με την δικιά σας εμπειρία θα χρειαστεί να προσέξω κατι πιο πολύ?
modechristo_13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.... εκανα μια γρατζουνιτσα στο αμαξι μου... αλλα οχι στο σωμα του αυτοκινητου αλλα πισω στο πλαστικο κοντα στην εξατμιση που ειναι πανω οι αισθητηρες... δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα θελω να το διωξω... παρακατω θα ανεβασω και μια φωτο... να χρησιμοποιησω σπρει σιλικονης? να το τριψω με γυαλοχαρτο και μετα να βαλω αλοιφη για πλαστικα αυτοκινητου πως λετε να φυγει.... αν ξερετε κατι εμπειρικα βοηθειστε!χαχα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από modechristo_13
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 On 22/02/2019 at 14:18, Eλληνας said: Με την δικιά σας εμπειρία θα χρειαστεί να προσέξω κατι πιο πολύ? Να πλύνεις και να στεγνώσεις πρώτα ΠΟΛΥ καλά το όχημα προσέχοντας να μην αφήνεις σταγόνες, σκόνη ή ίνες από την πετσέτα. Επίσης μην το εφαρμόσεις κάτω από δυνατό ήλιο και φρόντισε αφού τελειώσεις να μη βραχεί το όχημα για μερικές ώρες. Προτίμησε βαμβακερό ύφασμα ή μικρο-ίνες για την εφαρμογή της κρέμας και φρόντισε να το κάνεις σε μικρές επιφάνειες κάθε φορά (ας πούμε σε κομμάτια 30χ30cm) 1 1
modechristo_13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Να πλύνεις και να στεγνώσεις πρώτα ΠΟΛΥ καλά το όχημα προσέχοντας να μην αφήνεις σταγόνες, σκόνη ή ίνες από την πετσέτα. Επίσης μην το εφαρμόσεις κάτω από δυνατό ήλιο και φρόντισε αφού τελειώσεις να μη βραχεί το όχημα για μερικές ώρες. Προτίμησε βαμβακερό ύφασμα ή μικρο-ίνες για την εφαρμογή της κρέμας και φρόντισε να το κάνεις σε μικρές επιφάνειες κάθε φορά (ας πούμε σε κομμάτια 30χ30cm) αρα λες να χρησιμοποιησω την κρεμα απο τα πλαστικα που βαζω που και που στο ταμπλο.... απλα το ειδε και ενας φιλος μου και μου ειπε πως αυτο επειδη ειναι '' αβαφο πλαστικο'' οτι δεν θα γινει δουλεια ισχυει?
Eλληνας Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Πριν 4-5 ωρες εβαλα την αλοιφή που παράγγειλα Εκανε αρκετα καλη δουλεια αλλα μου εχει φύγει ο ώμος😄
RedPriest Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, modechristo_13 είπε αρα λες να χρησιμοποιησω την κρεμα απο τα πλαστικα που βαζω που και που στο ταμπλο.... απλα το ειδε και ενας φιλος μου και μου ειπε πως αυτο επειδη ειναι '' αβαφο πλαστικο'' οτι δεν θα γινει δουλεια ισχυει? Ισχύει ότι είναι αβαφο πλαστικό και γενικά ειναι δυσκολο υλικό. Αυτο και γενικά αλοιφές σαν και αυτό ξερω οτι κάνουν δουλειά αλλα εσενα ειναι χτύπημα οποτε δν γνωρίζω. (Λογικά αν το τριψεις με γυαλοχαρτο θα αλλάξει και χρωμα σε εκείνο το σημειο) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από RedPriest
alkis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Spoiler Δεν γνωριζω για αβαφο πλαστικο, και γενικα τα πλαστικα ειναι αφοβα μερη για τις γρατζουνιες. Η αλοιφη (οπου χωριζεται συνηθως σε ψιλη και χοντρη) τρωει το βερνικι του αυτοκινητου, εξισορροπείται η διαφορά του παχους και φευγει η γρατζουνια. Με αυτο το τροπο ομως αδυνατιζεις το βερνικι και μειωνεις τον χρονο που θα χρειαστεις βαψιμο. Για το συγκεκριμενο, αν περνάς κάθε 3 και λιγο σπρευ σιλικονης το πλαστικο, δεν θα φαινεται. 1
modechristo_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, alkis13 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν γνωριζω για αβαφο πλαστικο, και γενικα τα πλαστικα ειναι αφοβα μερη για τις γρατζουνιες. Η αλοιφη (οπου χωριζεται συνηθως σε ψιλη και χοντρη) τρωει το βερνικι του αυτοκινητου, εξισορροπείται η διαφορά του παχους και φευγει η γρατζουνια. Με αυτο το τροπο ομως αδυνατιζεις το βερνικι και μειωνεις τον χρονο που θα χρειαστεις βαψιμο. Για το συγκεκριμενο, αν περνάς κάθε 3 και λιγο σπρευ σιλικονης το πλαστικο, δεν θα φαινεται. Εννοείς αν περνάω στο πλαστικό συνέχεια σπρέι σιλικόνης θα φύγει?? Βρήκα και μια άλλη μέθοδο με πιστόλι θερμού αέρα... Ίσως κάνει δουλεια
dtzgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα βάλεις σπρέι σιλικόνης μια φορά, μετά θα πρέπει να βάζεις συνεχώς και για πάντα. Όταν στεγνώνει θα φαίνεται σαν ηλιοκαμμενο πλαστικό που έχει υποστεί τεχνιτη παλαίωση. Μου ήρθε τώρα μια ιδέα: μηπως με γυαλιστικο για παπούτσια σε κατάλληλο χρώμα και εφαρμογή τοπικά μετά από καλό καθάρισμα γίνει δουλειά; Ας μας πει κανείς αν το δοκίμασε ποτέ. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από dtzgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα