Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 100 φορές εκθεσιακη από το να την συναρμολογησεις
paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το κακό είναι ότι οι εκθεσιακές συνήθως είναι ξεχαρβαλωμενες όποτε κάνε ένα καλό σφίξιμο στα πάντα.
livaspy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 7:10 ΜΜ, paylidis είπε Απαγορευτικό δεν είναι επιβάλλεται μάλιστα. Στη δίκη μου που είναι πενταπλασιασ Αξίας + είναι ντουλάπι ειδικο και δεν έχει κανένα θέμα η γειτνίαση με τη γάστρα. Εάν δεν ήταν να μπει εκεί η φιάλη άλλωστε δε θα υπήρχε το ράφι τώρα το ότι δε χωράει η φιάλη της Coral είναι άλλο θέμα - από άλλες εταιρείες μπαίνει εγω αυτούς τους τύπους με το ντελίβερι δεν τους έχω δει ποτέ στην περιοχή μου παίρνω από τη shell που έχω στα 200μ. Και πάλι δε θα τους έβαζα βέβαια ξένους ανθρώπους σπίτι μου να κοζαρουν Στην συγκεκριμένη ψησταριά συνιστάται να μην τοποθετείτε από κάτω η φιάλη... 1
johni41 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις την άναψα για πρώτη φορά. Λέει μέσα για ένα 30λεπτο πριν τη πρώτη χρήση. Στην αρχή έβγαλε κάτι καπνες. Τώρα σιγά σιγά πυρώνει. Να ρωτήσω για φιάλη, πήγα σε έναν εδώ κοντά και μου έδωσε 10κιλη με 20 ευρώ για την πρώτη μπουκάλα και 15 ευρώ το γέμισμα. Καλά είναι;
skoudinio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, johni41 είπε Μόλις την άναψα για πρώτη φορά. Λέει μέσα για ένα 30λεπτο πριν τη πρώτη χρήση. Στην αρχή έβγαλε κάτι καπνες. Τώρα σιγά σιγά πυρώνει. Να ρωτήσω για φιάλη, πήγα σε έναν εδώ κοντά και μου έδωσε 10κιλη με 20 ευρώ για την πρώτη μπουκάλα και 15 ευρώ το γέμισμα. Καλά είναι; Αναμένουμε εντυπώσεις και καμιά φώτο να ζηλεψουμε. Καλά ψησιματα.
paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, johni41 είπε Μόλις την άναψα για πρώτη φορά. Λέει μέσα για ένα 30λεπτο πριν τη πρώτη χρήση. Στην αρχή έβγαλε κάτι καπνες. Τώρα σιγά σιγά πυρώνει. Να ρωτήσω για φιάλη, πήγα σε έναν εδώ κοντά και μου έδωσε 10κιλη με 20 ευρώ για την πρώτη μπουκάλα και 15 ευρώ το γέμισμα. Καλά είναι; Πολύ καλά είναι 1 ώρα πριν, livaspy είπε Στην συγκεκριμένη ψησταριά συνιστάται να μην τοποθετείτε από κάτω η φιάλη... Οκ για τη συγκεκριμένη πάω πάσο. Αν κ η δίκη μου που είναι 1.5 χρόνου δεν είχε σχετικό αυτοκόλλητο! Ενδιαφέρον πάντως δε το έχω ξαναδεί σε καμία από όσες είχα
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, skoudinio είπε Αναμένουμε εντυπώσεις και καμιά φώτο να ζηλεψουμε. Καλά ψησιματα. Αυτο θα πει "φατε ματια ψαρια". Ειπα να το γραψω προχθες με τα ψαρια του geodimis, αλλα καλιο αργα παρα ποτε. 😛 Ετσι και αλλιως οπως το βλεπω θα παιζουν αυτες τις μερες στο τοπικ λογω τσικνοΠ. πολλες τετοιες αναρτησεις - φωτο - κλπ. Θα ριξουν και οι αλλοι απο καρβουνο για να γινει τρολομαχη και συγκριτικο τεστ! 1
MakisCE Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, anergos13 είπε Μια ερώτηση επειδή είχε τα μπεκ εκτός... Και το. Φυλλάδιο δεν είναι και πολύ αναλυτικό.... Έτσι μπαίνουν? Κι εγώ ετσι το συνδεσα, και ειχα την ίδια απορία. Αφηνει ενα κενό "αέρος", ετσι πρεπει να ειναι; 2) το λεπτό καλωδιακι του "αναπτήρα" το αφηνουμε απο κατω να χάσκει μεχρι τη συνδεση με το μπροστα μερος; Θελει να περάσει απο την αριστερή τρύπα της σκάφης; 3) ποια ειναι η διαδικασία αναμματος; Μπερδεμενα τα γράφει το μανουαλ. Αύριο έρχεται η μπουκάλα, και μετα ποιος μας πιάνει.
geodimis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, MakisCE είπε Κι εγώ ετσι το συνδεσα, και ειχα την ίδια απορία. Αφηνει ενα κενό "αέρος", ετσι πρεπει να ειναι; 2) το λεπτό καλωδιακι του "αναπτήρα" το αφηνουμε απο κατω να χάσκει μεχρι τη συνδεση με το μπροστα μερος; Θελει να περάσει απο την αριστερή τρύπα της σκάφης; 3) ποια ειναι η διαδικασία αναμματος; Μπερδεμενα τα γράφει το μανουαλ. Αύριο έρχεται η μπουκάλα, και μετα ποιος μας πιάνει. Το καλωδιακό της ποεζοηλεκτρικης ανάφλεξης είναι ελεύθερο εκτός θαλάμου καύσης. Η διαδικασία ανάμματος είναι να ανοίγεις το διακόπτη της φιαλης 1-1,5 φορα μετά κατά προτίμηση τον αριστερό κατάστημα στο φουλ ειδικά εάν φυσάει και ταυτόχρονα πατάς επανειλλημένα την ανάφλεξη μέχρι να δεις φλόγα. Εάν δεν δεις τίποτα για 2-3sec κλείνεις τον καυστήρα κι επαναλαμβάνεις μετά από 5-10sec για να μην μαζεύεται αέριο. Εάν δεν δουλέψει με 2-3 φορές βάζεις αναπτήρα κατά προτίμηση με μακριά λαβή από κάτω στην αριστερή τρύπα του θαλάμου και ανοίγεις πάλι τον αριστερό καυστήρα. Επειδή το αέριο πηγαίνει προς τα πάνω, η φλόγα του αναπτήρα πρέπει να «ακουμπάει» τις τρυπούλες που βγαίνει το αύριο ώστε να το αναφλέξει γρήγορα πριν ελευθερωθεί μεγάλη ποσότητα. Σε όλες τις παραπάνω διαδικασίες το πρόσωπο σου είναι όσο πιο μακριά γίνεται από τον καυστήρα και κατά προτίμηση κοιτάζεις από κάτω ειδικά στη διαδικασία με τον αναπτήρα. Εξυπακούεται ότι χρησιμοποιείς την ψησταριά σε εξωτερικό καλά αεριζόμενο χώρο όποτε με ανοικτό καπάκι όσο αέριο και αν ελευθερωθεί δεν μπορεί να κάνει «μπαμ» σε περίπτωση που δεν θέλει να ανάψει με την 1η! 1
MakisCE Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 g@#w το φελέκι μου! Ηρθε ο τύπος με τη φιάλη (απο ΕΚΟ) και όπως και να δοκίμασε δεν μπορεσε να τη συνδέσει χωρίς διαρροή. Άλλαξε και λαστιχάκι, έσφιγγε απο δω, έσφιγγε απο κει, τίποτα.. ακουγόταν και μύριζε. Έτυχε σε κανεναν άλλο; Θα ξανάρθει με άλλη φιάλη, αλλά χλωμό να έφταιγε αυτή.
johni41 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ότι είχε μείνει στην κατάψυξη για δοκιμή. Όλα καλά από ψήσιμο. Έπιανε βέβαια λίγο φωτιά από τα λίπη που έσταζαν πάνω στον καυστήρα. Κάτι μάζεψε και το ποτηράκι που κρέμεται στο πίσω μέρος του πατου. Σήμερα θα καθαρίσω να δω τι βολεύει και ίσως δοκιμάσω αύριο να βάλω αλουμινόχαρτο στον πάτο. Η κλασική μπουκαλα θέλει 27ρι κλειδί; Να πάρω αν είναι γιατί το έκανα με κάβουρα χθες 4
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, johni41 είπε Η κλασική μπουκαλα θέλει 27ρι κλειδί; Να πάρω αν είναι γιατί το έκανα με κάβουρα χθες Πουλάνε ειδικό κλειδί στα καταστήματα (πχ λερου) που είναι οικονόμικοτερο και στάνταρ διάσταση για αυτή τη δουλειά. Γύρω στο 2€ είχε. 2
geodimis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, MakisCE είπε g@#w το φελέκι μου! Ηρθε ο τύπος με τη φιάλη (απο ΕΚΟ) και όπως και να δοκίμασε δεν μπορεσε να τη συνδέσει χωρίς διαρροή. Άλλαξε και λαστιχάκι, έσφιγγε απο δω, έσφιγγε απο κει, τίποτα.. ακουγόταν και μύριζε. Έτυχε σε κανεναν άλλο; Θα ξανάρθει με άλλη φιάλη, αλλά χλωμό να έφταιγε αυτή. Πολύ περίεργο γιατί ο κοννεκτορας του λάστιχου είναι πολύ στάνταρ! Ρε μπας και σου έφερε επαγγελματική μπουκάλα 20-25kg??
MakisCE Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, geodimis είπε Πολύ περίεργο γιατί ο κοννεκτορας του λάστιχου είναι πολύ στάνταρ! Ρε μπας και σου έφερε επαγγελματική μπουκάλα 20-25kg?? 10άρα έφερε.. ξαναήρθε με άλλη μπουκάλα και τα κατάφερε αυτή τη φορά (δεν ήμουν σπίτι). Έχω την εντύπωση όμως οτι μάλλον εγώ ήμουν ο φταίχτης, μια και είχα τα κουμπιά στην κάτω θέση για OFF και νόμιζα οτι πάνω είναι τέρμα φουλ. Οπότε μάλλον το συνδέαμε με ανοιχτούς τους διακόπτες! 😵 Πάνω είναι το ΟFF φαντάζομαι;
johni41 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 πανω στην ασπρη τελεια. το πας στο φουλ το πιεζεις προς τα μεσα και γυριζεις δεξια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις