Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει αλλά ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε αυτές της ψηστιέρες πρέπει να έχεις το καπάκι κλειστό για να ψήσεις η ψήνουν και με ανοιχτό

Το έγραψα αναλυτικά άνωθεν. Με κλειστό. 

Δημοσ.

Επειδή την ψησταριά την έχει φίλος και εγώ έχω μια broil king με σχεδόν δεκαπλάσια τιμή να πω την εμπειρία μου/μας. Αν σου αρέσει το κρεας και θες να ψήνεις συχνά μάζεψε λεφτά και πάρε μια των 500+ ευρώ. Αν θες να αντικαταστήσεις την ηλεκτρική σου με κάτι λιιγο καλύτερο και θα ψήνεις κυρίως κανα λαχανικό, κανα λουκάνικο και άντε, κανα χοιρινό μπριζολάκι κλπ πάρε αυτή. Αλλά αν θέλεις τα rib eye σου medium rare και με ωραία «κρούστα» πρέπει να ξηλωθείς ή να παρεις κάρβουνου. Μια καλή υγραερίου είναι ισάξια με κάρβουνο. Αυτή του θέματος δεν πιάνει υψηλή θερμοκρασία, ψιλοβράζει το κρεας και θες 100 ώρες να ψήσεις. Ο φίλος μου που την πήρε στην προτελευταία μαζωξη σπίτι του έψηνε 7 ωρες για να φάμε 15 άτομα. Την επόμενη χρόνια τα έβαλε στο φούρνο. Πλέον την έχει παροπλίσει επειδή στο φούρνο γινόνται πιο γρήγορα.

Βέβαια η τιμή είναι τσάμπα. Όποτε δεν θέλω να αποθαρρύνω τον κόσμο. Σίγουρα είναι πιο καλή από ηλεκτρική . Αλλά μην περιμένετε μπριζόλες και παιδάκια όπως τα τρώτε στα κάρβουνα. Δεν πιάνει τόσο υψηλή θερμοκρασία με μόνο 4kw.

Δημοσ.

Σε αγορές πάνω απο 60€ λεει η προσφορα του CU για -15%.

Και ναι, πας πρώτα στις πληροφοριες, και παίρνεις ενα κουπόνι για -15% στο ταμείο, για ότι αγοράσεις που δεν ειναι σε προσφορά ή να εξαιρείται.

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, MakisCE είπε

Σε αγορές πάνω απο 60€ λεει η προσφορα του CU για -15%.

Και ναι, πας πρώτα στις πληροφοριες, και παίρνεις ενα κουπόνι για -15% στο ταμείο, για ότι αγοράσεις που δεν ειναι σε προσφορά ή να εξαιρείται.

Τωρα διαβασα αναλυτικα την 1η σελιδα...ειναι μονο για Cu και εχω vodafone thank you που ειναι πανω απο 80€ γι αυτο...

Επεξ/σία από livaspy
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το έγραψα αναλυτικά άνωθεν. Με κλειστό. 

Συγνώμη μάλλον το έγραψα λάθος

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/3038_15027_35679/Unimac_or_Vanward_or_Blackbull.html?o=ψησταρια+υγραεριου&price_max=250&price_min=130

Ήθελα να ρωτήσω για τις πιο ακριβές με τα πιο πολλά kw και τις μαντεμένιες πλάκες άμα πρέπει να έχεις το καπάκι συνέχεια κλειστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, anergos13 είπε

 

Αυτή την έχεις φίλε μου? 

 

1 ώρα πριν, zeys13 είπε

Αυτή φίλε μου την ξερεις; Η την προτείνεις λόγω του ότι είναι μαντέμι; Γιατί την καλοβλεπω στα λεφτά της μεγάλο +για εμένα η σούβλα, για να φτιάχνουμε κάνα κοντοσουβλακι. Αυτή πάντως του θέματος μοιάζει εξωτερικά πολύ με αυτή του λιντλ. Την έχω και δεν είναι για πολλά πράγματα.

δεν την εχω απλα την προτεινω λογω μαντεμιου και σε βιντεο που την ειδα φαινεται ποιοτικη για τα χρηματα της . ολες σε αυτην την κατηγορια τιμης ιδιες ειναι πανω κατω ,μην το ψειριζουμε.ζεσταμα καλο 10 -15 λεπτα και ψησιμο παντα με κλειστο καπακι. το ιδανικο πιστευω ,ειναι με 3 καυστηρες τουλαχιστον, για να πιανει γρηγορα και να κραταει μια υψηλη θερμοκρασια,αλλιως τα κρεατα βραζουν δεν ψηνονται.για αυτο το λογο λεμε παντα κλειστο καπακι.εγω προτεινω αυτη που εχω δει και εχουμε ψησει με φιλο https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Συγνώμη μάλλον το έγραψα λάθος

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/3038_15027_35679/Unimac_or_Vanward_or_Blackbull.html?o=ψησταρια+υγραεριου&price_max=250&price_min=130

Ήθελα να ρωτήσω για τις πιο ακριβές με τα πιο πολλά kw και τις μαντεμένιες πλάκες άμα πρέπει να έχεις το καπάκι συνέχεια κλειστό

Γενικά με κλειστό καπάκι ψήνουν σωστά ( για αυτό άλλωστε έχουν κ το θερμόμετρο). Κάποιες πολύ δυνατές με μαντεμι ισως μπορούν να ψήσουν κ με ανοικτό αλλά θα αργούν 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Οπότε πας εμπειρικά αφού δεν βλέπεις στο πως έχει ψηθεί.

Η αμα το ανοιγοκλείνεις δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο να χάνει τη θερμοκρασία

Δημοσ.

Με broil king monarch 320 ψήνεις με ανοιχτό καπάκι σαν να έχεις κάρβουνο. Τη ζεσταίνεις ένα τέταρτακι και μετά είσαι αρχοντας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....με broil king ψηνεις και με weber ψηνεις και με beef eater ψηνεις, αλλα τι κοστος εχουν...

Επειδη εχω αλλάξει ολες τις ψησταριες που βγαζει η lidl τα τελευταια χρονια και εχοντας ψησει αρκετες φορες σε broil king royal, θα σας πω οτι η τιμη ειναι αρκετα καλη για το προϊόν...

Το προιον απευθυνεται για καποιον που θελει την ευκολια του αναματος και της καθαριοτητας και απευθυνεται αποκλειστικα για οικιακη χρηση και ψησιμο το πολυ για μια τετραμελη οικογενεια. Για τραπεζι και συνεστιασεις απλα ξεχαστε το...η αντοχη του ειναι περι τα 3 χρονια διοτι συνηθως καταστρέφεται ο καυστηρας που κοστίζει και δεν συμφερει η αντικατασταση...οποιος θελει να ψηνει γρηγορα και σε ποσοτητα τοτε παει σε κατι καλυτερο...βεβαια μιλαμε για 59€...οσοι θελουν να δοκιμασουν...ορματε...

Οσον αφορα την γευση, το καρβουνο ειναι δυστυχως το καλυτερο...

Υ.γ ευχαριστουμε τον TS για την προσφορα...

 

Επεξ/σία από livaspy
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, birel-motosport είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Οπότε πας εμπειρικά αφού δεν βλέπεις στο πως έχει ψηθεί.

Η αμα το ανοιγοκλείνεις δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο να χάνει τη θερμοκρασία

Δε προλαβαίνει να χάσει πολύ. Ανοίγεις γυρνάς κλπ 

1 ώρα πριν, anergos13 είπε

Η εν λόγω της προσφοράς δεν βλεπω παράθυρο, θερμόμετρο.... Χρειάζεται τελικά? 

Μπορείς να ζήσεις κ χωρίς το θερμόμετρο. Το παράθυρο άχρηστο (έχει η τωρινή μου και θερμόμετρο κ παράθυρο)

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνοντας τον livaspy επισυνάπτω φωτογραφίες από:

1)τον κατεστραμμένο καυστήρα της παλιάς ψησταριάς της οποίας βρήκα την απόδειξη (Lidl) και είναι 4+ χρονών, σχεδόν πανομοιότυπη με την καινούργια και

2) την καινούργια τα πιστοποιητικά της καινούργιας. Βοηθάει επίσης η τοποθέτηση αλουμινόχαρτου στον πάτο του δοχείου καθώς έχεις λιγότερες απώλειες θερμότητας καθώς αντανακλά τη θερμότητα προς τα επάνω. https://photos.app.goo.gl/DHyUmdbtsdLDThwF6.

Χρόνος στησιμάτος κάτω από μία ώρα. Η άλλη του Leroy που ανέφερα σε προηγούμενο post είχα σπαταλήσει πάνω απο 2 ώρες. Επίσης αν τυχόν κανείς έχει την παλιά (με μάτι αριστερά) μπορεί να το βγάλει και να το τοποθετήσει στην καινούργια όπως έκανα κι εγώ πολύ εύκολα!

Θα επιμείνω ότι για 60Ε κάθε 3-4 χρόνια χωρίς να ασχολείσαι με καθαρισμό (μόνο τη σχάρα μια φορά το μήνα) αξίζει τα λεφτά της. Βέβαια αν έχει κανείς εικόνα αξίζει να ανανφέρει διάρκεια ζωής ακριβότερων κι επώνυμων λύσεων. Το θερμόμετρο το βρίσκω περιττή πολύτέλεια ενώ το παράθυρο ακόμα και για οπτικούς ψήστες μαυρίζει στα 2-3 πρώτα ψησίματα οπότε θέλει κάθε φορά καθάρισμα από λίπη κάπνα κλπ. Επίσης ο συλλέκτης λίπους (κυπελλάκι) δεν μου έχει γεμίσει ποτέ καθώς τα υγρά στερεοποιούνται πριν φτάσουν στο κυπελλάκι

Υ.Γ. Τσικνοπέμπτη αναμείνατε βίντεο με διάρκεια ψησίματος (καλαμάκια λουκάνικα ίσως και κοτόπουλα έχει το μενού). επίσης για τους αναποφάσιστους μπορούν να φέρουν τα προς ψήσιμο να τα δοκιμάσουμε επί τόπου. 

Επεξ/σία από geodimis
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...