NICK1982 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, livaspy είπε Για αγορες πανω απο 80€ ισχυει το 15%
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει αλλά ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε αυτές της ψηστιέρες πρέπει να έχεις το καπάκι κλειστό για να ψήσεις η ψήνουν και με ανοιχτό Το έγραψα αναλυτικά άνωθεν. Με κλειστό.
livaspy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, NICK1982 είπε Πλακα μου κανεις ετσι...!!! Εδωσες τον κωδικο στην υποδοχη και σου εδωσε κουπονι?
n4sleep Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή την ψησταριά την έχει φίλος και εγώ έχω μια broil king με σχεδόν δεκαπλάσια τιμή να πω την εμπειρία μου/μας. Αν σου αρέσει το κρεας και θες να ψήνεις συχνά μάζεψε λεφτά και πάρε μια των 500+ ευρώ. Αν θες να αντικαταστήσεις την ηλεκτρική σου με κάτι λιιγο καλύτερο και θα ψήνεις κυρίως κανα λαχανικό, κανα λουκάνικο και άντε, κανα χοιρινό μπριζολάκι κλπ πάρε αυτή. Αλλά αν θέλεις τα rib eye σου medium rare και με ωραία «κρούστα» πρέπει να ξηλωθείς ή να παρεις κάρβουνου. Μια καλή υγραερίου είναι ισάξια με κάρβουνο. Αυτή του θέματος δεν πιάνει υψηλή θερμοκρασία, ψιλοβράζει το κρεας και θες 100 ώρες να ψήσεις. Ο φίλος μου που την πήρε στην προτελευταία μαζωξη σπίτι του έψηνε 7 ωρες για να φάμε 15 άτομα. Την επόμενη χρόνια τα έβαλε στο φούρνο. Πλέον την έχει παροπλίσει επειδή στο φούρνο γινόνται πιο γρήγορα. Βέβαια η τιμή είναι τσάμπα. Όποτε δεν θέλω να αποθαρρύνω τον κόσμο. Σίγουρα είναι πιο καλή από ηλεκτρική . Αλλά μην περιμένετε μπριζόλες και παιδάκια όπως τα τρώτε στα κάρβουνα. Δεν πιάνει τόσο υψηλή θερμοκρασία με μόνο 4kw.
MakisCE Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Σε αγορές πάνω απο 60€ λεει η προσφορα του CU για -15%. Και ναι, πας πρώτα στις πληροφοριες, και παίρνεις ενα κουπόνι για -15% στο ταμείο, για ότι αγοράσεις που δεν ειναι σε προσφορά ή να εξαιρείται.
livaspy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, MakisCE είπε Σε αγορές πάνω απο 60€ λεει η προσφορα του CU για -15%. Και ναι, πας πρώτα στις πληροφοριες, και παίρνεις ενα κουπόνι για -15% στο ταμείο, για ότι αγοράσεις που δεν ειναι σε προσφορά ή να εξαιρείται. Τωρα διαβασα αναλυτικα την 1η σελιδα...ειναι μονο για Cu και εχω vodafone thank you που ειναι πανω απο 80€ γι αυτο... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από livaspy
birel-motosport Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, paylidis είπε Το έγραψα αναλυτικά άνωθεν. Με κλειστό. Συγνώμη μάλλον το έγραψα λάθος https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/3038_15027_35679/Unimac_or_Vanward_or_Blackbull.html?o=ψησταρια+υγραεριου&price_max=250&price_min=130 Ήθελα να ρωτήσω για τις πιο ακριβές με τα πιο πολλά kw και τις μαντεμένιες πλάκες άμα πρέπει να έχεις το καπάκι συνέχεια κλειστό
tsiro7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, anergos13 είπε Αυτή την έχεις φίλε μου? 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Αυτή φίλε μου την ξερεις; Η την προτείνεις λόγω του ότι είναι μαντέμι; Γιατί την καλοβλεπω στα λεφτά της μεγάλο +για εμένα η σούβλα, για να φτιάχνουμε κάνα κοντοσουβλακι. Αυτή πάντως του θέματος μοιάζει εξωτερικά πολύ με αυτή του λιντλ. Την έχω και δεν είναι για πολλά πράγματα. δεν την εχω απλα την προτεινω λογω μαντεμιου και σε βιντεο που την ειδα φαινεται ποιοτικη για τα χρηματα της . ολες σε αυτην την κατηγορια τιμης ιδιες ειναι πανω κατω ,μην το ψειριζουμε.ζεσταμα καλο 10 -15 λεπτα και ψησιμο παντα με κλειστο καπακι. το ιδανικο πιστευω ,ειναι με 3 καυστηρες τουλαχιστον, για να πιανει γρηγορα και να κραταει μια υψηλη θερμοκρασια,αλλιως τα κρεατα βραζουν δεν ψηνονται.για αυτο το λογο λεμε παντα κλειστο καπακι.εγω προτεινω αυτη που εχω δει και εχουμε ψησει με φιλο https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από tsiro7
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Συγνώμη μάλλον το έγραψα λάθος https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/3038_15027_35679/Unimac_or_Vanward_or_Blackbull.html?o=ψησταρια+υγραεριου&price_max=250&price_min=130 Ήθελα να ρωτήσω για τις πιο ακριβές με τα πιο πολλά kw και τις μαντεμένιες πλάκες άμα πρέπει να έχεις το καπάκι συνέχεια κλειστό Γενικά με κλειστό καπάκι ψήνουν σωστά ( για αυτό άλλωστε έχουν κ το θερμόμετρο). Κάποιες πολύ δυνατές με μαντεμι ισως μπορούν να ψήσουν κ με ανοικτό αλλά θα αργούν
birel-motosport Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Οπότε πας εμπειρικά αφού δεν βλέπεις στο πως έχει ψηθεί. Η αμα το ανοιγοκλείνεις δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο να χάνει τη θερμοκρασία
n4sleep Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Με broil king monarch 320 ψήνεις με ανοιχτό καπάκι σαν να έχεις κάρβουνο. Τη ζεσταίνεις ένα τέταρτακι και μετά είσαι αρχοντας.
anergos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Η εν λόγω της προσφοράς δεν βλεπω παράθυρο, θερμόμετρο.... Χρειάζεται τελικά?
livaspy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ....με broil king ψηνεις και με weber ψηνεις και με beef eater ψηνεις, αλλα τι κοστος εχουν... Επειδη εχω αλλάξει ολες τις ψησταριες που βγαζει η lidl τα τελευταια χρονια και εχοντας ψησει αρκετες φορες σε broil king royal, θα σας πω οτι η τιμη ειναι αρκετα καλη για το προϊόν... Το προιον απευθυνεται για καποιον που θελει την ευκολια του αναματος και της καθαριοτητας και απευθυνεται αποκλειστικα για οικιακη χρηση και ψησιμο το πολυ για μια τετραμελη οικογενεια. Για τραπεζι και συνεστιασεις απλα ξεχαστε το...η αντοχη του ειναι περι τα 3 χρονια διοτι συνηθως καταστρέφεται ο καυστηρας που κοστίζει και δεν συμφερει η αντικατασταση...οποιος θελει να ψηνει γρηγορα και σε ποσοτητα τοτε παει σε κατι καλυτερο...βεβαια μιλαμε για 59€...οσοι θελουν να δοκιμασουν...ορματε... Οσον αφορα την γευση, το καρβουνο ειναι δυστυχως το καλυτερο... Υ.γ ευχαριστουμε τον TS για την προσφορα... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από livaspy 1
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, birel-motosport είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Οπότε πας εμπειρικά αφού δεν βλέπεις στο πως έχει ψηθεί. Η αμα το ανοιγοκλείνεις δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο να χάνει τη θερμοκρασία Δε προλαβαίνει να χάσει πολύ. Ανοίγεις γυρνάς κλπ 1 ώρα πριν, anergos13 είπε Η εν λόγω της προσφοράς δεν βλεπω παράθυρο, θερμόμετρο.... Χρειάζεται τελικά? Μπορείς να ζήσεις κ χωρίς το θερμόμετρο. Το παράθυρο άχρηστο (έχει η τωρινή μου και θερμόμετρο κ παράθυρο) 2
geodimis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνοντας τον livaspy επισυνάπτω φωτογραφίες από: 1)τον κατεστραμμένο καυστήρα της παλιάς ψησταριάς της οποίας βρήκα την απόδειξη (Lidl) και είναι 4+ χρονών, σχεδόν πανομοιότυπη με την καινούργια και 2) την καινούργια τα πιστοποιητικά της καινούργιας. Βοηθάει επίσης η τοποθέτηση αλουμινόχαρτου στον πάτο του δοχείου καθώς έχεις λιγότερες απώλειες θερμότητας καθώς αντανακλά τη θερμότητα προς τα επάνω. https://photos.app.goo.gl/DHyUmdbtsdLDThwF6. Χρόνος στησιμάτος κάτω από μία ώρα. Η άλλη του Leroy που ανέφερα σε προηγούμενο post είχα σπαταλήσει πάνω απο 2 ώρες. Επίσης αν τυχόν κανείς έχει την παλιά (με μάτι αριστερά) μπορεί να το βγάλει και να το τοποθετήσει στην καινούργια όπως έκανα κι εγώ πολύ εύκολα! Θα επιμείνω ότι για 60Ε κάθε 3-4 χρόνια χωρίς να ασχολείσαι με καθαρισμό (μόνο τη σχάρα μια φορά το μήνα) αξίζει τα λεφτά της. Βέβαια αν έχει κανείς εικόνα αξίζει να ανανφέρει διάρκεια ζωής ακριβότερων κι επώνυμων λύσεων. Το θερμόμετρο το βρίσκω περιττή πολύτέλεια ενώ το παράθυρο ακόμα και για οπτικούς ψήστες μαυρίζει στα 2-3 πρώτα ψησίματα οπότε θέλει κάθε φορά καθάρισμα από λίπη κάπνα κλπ. Επίσης ο συλλέκτης λίπους (κυπελλάκι) δεν μου έχει γεμίσει ποτέ καθώς τα υγρά στερεοποιούνται πριν φτάσουν στο κυπελλάκι Υ.Γ. Τσικνοπέμπτη αναμείνατε βίντεο με διάρκεια ψησίματος (καλαμάκια λουκάνικα ίσως και κοτόπουλα έχει το μενού). επίσης για τους αναποφάσιστους μπορούν να φέρουν τα προς ψήσιμο να τα δοκιμάσουμε επί τόπου. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από geodimis 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις