Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Alegreto είπε

Οτι  και όποια ψησταριά υγραερίου και να πάρεις , το  τελικό  μπριζολικό γευστικό αποτέλεσμα , δεν  θα έχει καμμία  απολύτως σχέση με μία σκεπαστή ψησταριά κάρβουνου....απο ιδία εμπειρία...😊😊

Μη συγκρίνουμε ανόμοια πραματα όμως κανείς δεν είπε ότι είναι καλύτερο από κάρβουνο. Απλά η νοικοκυρά εκτιμά ότι δεν της κανεις την κουζινα ντουμάνι με το γκριλ του φούρνου η το ηλεκτρικό και ψήνει και πολύ γρηγορότερα από τα παραπάνω

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, geodimis είπε

Μη συγκρίνουμε ανόμοια πραματα όμως κανείς δεν είπε ότι είναι καλύτερο από κάρβουνο. Απλά η νοικοκυρά εκτιμά ότι δεν της κανεις την κουζινα ντουμάνι με το γκριλ του φούρνου η το ηλεκτρικό και ψήνει και πολύ γρηγορότερα από τα παραπάνω. 

Και οι δύο  που συγκρίνουμε εδώ ( Υγραερίου και κάρβουνου ) είναι για εξωτερικό χώρο μόνο..οχι για μέσα στη κουζίνα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alegreto είπε

Οτι  και όποια ψησταριά υγραερίου και να πάρεις , το  τελικό  μπριζολικό γευστικό αποτέλεσμα , δεν  θα έχει καμμία  απολύτως σχέση με μία σκεπαστή ψησταριά κάρβουνου....απο ιδία εμπειρία...😊😊

Άλλη ευκολία το ένα άλλη ευκολία το άλλο. Στο bbq υγραερίου μαγειρεύεις πολύ πιο γρήγορα πχ από το τηγάνι και δε βρωμίζει το σπίτι και το γευστικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο. 

Τωρα Τα κάρβουνα προφανώς είναι καλύτερα αλλά όπως λέει κ το ανέκδοτο θα ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικακι; 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα ολα αυτα που γραψατε και επειδη με ενδιαφερει η αγορα ψησταριας υγραεριου θεωρω οτι η συγκεκριμενη δεν θα μου κανει δουλεια. Εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο απο αυτη σαν γνωστες που ειστε. Γιατι κακα τα ψεματα οτι πληρωνεις παίρνεις και επειδη η γυναικα μου εδω και ενα χρονο συνεχεια μου λεει οτι πρεπει να κανουμε ενα δωρο στον εαυτο μας θελω κατι καλο, να το παρω να εχω ησυχο το κεφαλι μου και να ξερω πως δεν θα το πεταξω σε λιγα χρονια για να παρω κατι αλλο. Που αξιζει να κοιταξω; Σκρουτζ η πρακτικερ και λεροϊ απο κοντα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε

Διαβασα ολα αυτα που γραψατε και επειδη με ενδιαφερει η αγορα ψησταριας υγραεριου θεωρω οτι η συγκεκριμενη δεν θα μου κανει δουλεια. Εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο απο αυτη σαν γνωστες που ειστε. Γιατι κακα τα ψεματα οτι πληρωνεις παίρνεις και επειδη η γυναικα μου εδω και ενα χρονο συνεχεια μου λεει οτι πρεπει να κανουμε ενα δωρο στον εαυτο μας θελω κατι καλο, να το παρω να εχω ησυχο το κεφαλι μου και να ξερω πως δεν θα το πεταξω σε λιγα χρονια για να παρω κατι αλλο. Που αξιζει να κοιταξω; Σκρουτζ η πρακτικερ και λεροϊ απο κοντα;

Σκρουτζ θα το απέφευγα γιατί δεν έχεις συνήθως επαφή με το προϊόν. Πρακτικερ ο ταύρος είχε 5-6 μοντέλα στημένα αλλά υποθετω τον άλλο μήνα θα στήσουν περισσότερα. Για τα Λεροι από προσωπική εμπειρία και μόνο όταν πήρα την ψησταριά για την πεθερά μου δεν μου άρεσε καθόλου η εξυπηρέτηση του προσωπικού

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Τωρα Τα κάρβουνα προφανώς είναι καλύτερα αλλά όπως λέει κ το ανέκδοτο θα ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικακι; 🤣🤣🤣

Και γιατι να βάλεις ενα λουκανικάκι;Χάθηκε ο κόσμος να πετάξεις επάνω κανα κιλό προβατίνα ή μερικές δίχρωμες;

Έρχεται και τσικνοπέμπτη...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

ποσα χρηματα διαθετετε ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Και γιατι να βάλεις ενα λουκανικάκι;Χάθηκε ο κόσμος να πετάξεις επάνω κανα κιλό προβατίνα ή μερικές δίχρωμες;

Έρχεται και τσικνοπέμπτη...

Εξήγησα παραπάνω ότι προσωπικά χρησιμοποιώ το bbq 4 φορές την εβδομάδα και μπορεί να ψησω πχ 400-500 γρ κρέας ίσα για να φάω εκείνη την ώρα. Δε θα γινόταν να ανάψω κάρβουνα. 

Πολυ καλή η ιδέα της προβατίνας για το εν λόγω βροχερό σκ, σπεύδω χασάπη 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Πριν από χρονια ήμουν και γω σε φάση αναζητησης ψησταριας υγραερίου. Μετά απο παρότρυνση φιλου ανεβασα πολυ το μπατζετ και πηγα σε weber q2200. Δεν το μετανοιωσα ποτε. Σκαλες πάνω άπο τις άλλες. ψηνεις γρηγορα και εξαιρετικα

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jordaninio είπε

Πριν από χρονια ήμουν και γω σε φάση αναζητησης ψησταριας υγραερίου. Μετά απο παρότρυνση φιλου ανεβασα πολυ το μπατζετ και πηγα σε weber q2200. Δεν το μετανοιωσα ποτε. Σκαλες πάνω άπο τις άλλες. ψηνεις γρηγορα και εξαιρετικα

Απο ότι βλέπω δεν έχει κάποια προστασία η συγκεκριμένη για τον καυστήρα, ψήνεις και τα λίπη πέφτουν πάνω του? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Απο ότι βλέπω δεν έχει κάποια προστασία η συγκεκριμένη για τον καυστήρα, ψήνεις και τα λίπη πέφτουν πάνω του? 

Θεωρητικα πάνω στους ανακλαστήρες πέφτουν κ έπειτα στον πάτο σε ολες

3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Είστε σίγουρος ότι θα σας αρέσει η φάση ψήνω στο γκάζι ξεκουράζω τη γυναίκα μου από το μαγείρεμα και καθαρίζω τη ψησταριά μετά;

εαν ναι πάτε κατευθείαν για μια Weber έστω και οικονομική σειρά. Εάν όχι πάρτε μια τέτοια ή μια ελαφρως καλύτερη (πχ με 3 καυστήρες) για να δείτε εάν σας αρέσει-βολεύει. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

δεν βλεπω να εχει ανακλαστηρες,για αυτο το λεω .

Περίεργο μπυ φαίνεται. Δεν την έχω δει καπου live. Μήπως στις φωτό στο Ίντερνετ λείπουν για καποιο λόγο. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

στα σημεια που ειναι ο καυστηρας η σχαρα ειναι χωρις κενα.δεν ειχα ποτε θεμα 2 χρονια τωρα. Και οικονομικη στην καταναλωση με μια 10κιλη μπουκαλα βγαζω 7 μηνες. Και ψήσιμο σχεδον καθε μερα 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...