tsiro7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω μια με πετρες και ειναι τραγικη απο καθε αποψη. τωρα ειμαι σε φαση αναζητησης και ψαχνω μια vfm ψησταρια.https://www.kotsovolos.gr/site/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/190801-broil king-crown-310-981-253 εχω δει και αυτη ,με παζαρι στα 440 νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσο καλυτερα θα ψηνει απο τη δικη σου με τα μισα λεφτα.Ειναι μικρο το ταψακι και σταζει λιπος ? αλουμινοχαρτο δεν μπορεις να βαλεις γυρω γυρω ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από tsiro7
johni41 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατι τραγικη με τις πετρες? ειχα την εντύπωση οτι θα εχουν καλυτερη αποδοση αφου δεν ειναι σε "αμεση" επαφη με τους καυστηρες και πυρωνουν πρωτα οι πετρες῞ εχουν και αυτες πολλες αναφλεξεις ή κατι αλλο σε χαλαει? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από johni41
tsiro7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Πολλές αναφλεξεις από τις πέτρες που γεμίζουν λίπος στα 2-3 ψησιματα και πολύ κάπνα . Επίσης ο καυστήρας ζεστενει τις πέτρες μόνο που είναι ακριβώς από πάνω του, τις υπόλοιπες δεν έχει δύναμη με αποτέλεσμα τα κρέατα να βράζουν.
in2dark Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Παιδες εχω μια αντιστοιχη 2 χρονια και ψηνω μονο με τετοιες επιφανιες που τις αγοραζω απο τον αμαζονα. Δεν μου κολλανε τα ψαρια και τα κρεατα. Εχει αλλος εντυπωσεις? BBQ Grill Mat, Set of 5 Beeway® Non Stick Barbecue Baking Mats for Charcoal, Gas or Electric Grill - Heat Resistant, Reusable and Easy to Clean, FDA Aproved - Bonus 12" BBQ Tongs https://www.amazon.co.uk/dp/B072KRVJY3/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_x7TFCb5SSK643 1
dakangr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, in2dark είπε Παιδες εχω μια αντιστοιχη 2 χρονια και ψηνω μονο με τετοιες επιφανιες που τις αγοραζω απο τον αμαζονα. Δεν μου κολλανε τα ψαρια και τα κρεατα. Εχει αλλος εντυπωσεις? BBQ Grill Mat, Set of 5 Beeway® Non Stick Barbecue Baking Mats for Charcoal, Gas or Electric Grill - Heat Resistant, Reusable and Easy to Clean, FDA Aproved - Bonus 12" BBQ Tongs https://www.amazon.co.uk/dp/B072KRVJY3/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_x7TFCb5SSK643 Μια ιδεα ειναι αυτη, ή για τις φτηνες που λεμε, αν βαλεις πλατω δεν θα λυθει το προβλημα με τις αναφλεξεις;
tsiro7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 οι μεμβρανες ψησιματος ειναι μια καλη λυση αν και εχω ενστασεις για το ποσο υγιεινες ειναι.το μεγαλο προβλημα της δικης μου ειναι οτι εχει μικρη ωφελιμη επιφανεια ψησιματος,με το ζορι παιρνει 4 μπριζολες για ψαρια ουτε το συζηταμε.
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Παιδιά με τις μεμβράνες ψησίματος προσοχή. Τις έχω και εγώ για να κάνω αυγά λαχανικά και λοιπά ευπαθή με δυο σταγόνες λάδι αλλά δεν αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Λένε ότι πάνε μέχρι 250 και βάλε (ανάλογα με τη μάρκα) βαθμούς ωστόσο μου έχει τύχει δυο φορές γύρω στους 220 με το θερμόμετρο της ψησταριάς να λιώσουν και να ψιλόαρπάξουν φωτιά. Πάλι καλά που ήμουν δίπλα και το πρόλαβα. Πλεον όποτε τος χρησιμοποιώ προσέχω να μη ξεπερνάει η θερμοκρασία στο κουβούκλιο τους 200 βαθμούς καλού κακού. Έχει και στο AliExpress σε πολύ χαμηλές τιμές και πρακτικά δεν είδα διαφορά στην ποιότητα με αυτές που πλήρωσα 15€/2 τεμ
deschri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dakangr είπε Μια ιδεα ειναι αυτη, ή για τις φτηνες που λεμε, αν βαλεις πλατω δεν θα λυθει το προβλημα με τις αναφλεξεις; Tι εννοεις πλατώ; Εχω πάρει κι εγώ την ψησταριά και ψάχνω τρόπο να αποφύγω τις αναφλέξεις. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από deschri
dakangr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, deschri είπε Tι εννοεις πλατώ; Εχω πάρει κι εγώ την ψησταριά και ψάχνω τρόπο να αποφύγω τις αναφλέξεις. https://www.skroutz.gr/c/2256/plakes_psisimatos/f/796201/mantemenia.html κατι τετοιο που δεν εχει κενο αναμεσα.
deschri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dakangr είπε https://www.skroutz.gr/c/2256/plakes_psisimatos/f/796201/mantemenia.html κατι τετοιο που δεν εχει κενο αναμεσα. Κατι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ , Θα ψηνονται σωστά πάνω σε κατι τέτοιο; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από deschri
dakangr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, deschri είπε Κατι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ , Θα ψηνονται σωστά νπ0πανω σε κατι τέτοιο; Ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει. Σαν μειονεκτημα που σκεφτομαι θα ψηνονται σαν να ειναι σε ταψι, χωρις την ωραια μαυριλα δλδ αναμεσα στις σχαρες...
sndev Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Παιδιά με τις μεμβράνες ψησίματος προσοχή. Τις έχω και εγώ για να κάνω αυγά λαχανικά και λοιπά ευπαθή με δυο σταγόνες λάδι αλλά δεν αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Λένε ότι πάνε μέχρι 250 και βάλε (ανάλογα με τη μάρκα) βαθμούς ωστόσο μου έχει τύχει δυο φορές γύρω στους 220 με το θερμόμετρο της ψησταριάς να λιώσουν και να ψιλόαρπάξουν φωτιά. Πάλι καλά που ήμουν δίπλα και το πρόλαβα. Πλεον όποτε τος χρησιμοποιώ προσέχω να μη ξεπερνάει η θερμοκρασία στο κουβούκλιο τους 200 βαθμούς καλού κακού. Έχει και στο AliExpress σε πολύ χαμηλές τιμές και πρακτικά δεν είδα διαφορά στην ποιότητα με αυτές που πλήρωσα 15€/2 τεμ επειδή είναι κοντα στη φλογα εκει δεν ειναι 250 βαθμοί αλλά 300++++ για να χει το κουβούκλιο 220 στο κέντρο θα νε 300+ .. γιαυτο κ αρπαζανε .. κάποτε τις χρησιμοποιησα και εγώ πριν 4 χρόνια τις είχα φέρει απο Αμερική , τότε δεν ήταν πολυ γνωστες , πολύ βολικές αλλα διάβασα μετα για καρκινογονες ουσίες κτλ κ τις πέταξα.. γενικα πρεπει να προσέχετε να ειναι pfoa free k αυτες είναι πιο ακριβές
NICK1982 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να πω κ εγώ την σημερινή εμπειρία ψησίματος. Καταρχάς μεγάλη ευκολία η όλη ιστορία και από γεύση πολύ ικανοποιημένος. Καλαμάκια, πίτες, συκώτι και κεμπάπ κ λουκάνικο. Αρνητικά: ανομοιόμορφο ψήσιμο, έντονο κοντά στους καυστήρες με μεγάλη ευκολία εκαψα μερικά. Λίγο δύσκολο το καθάρισμα, μάλλον θα δοκιμάσω να βάζω αλουμινόχαρτο από κατω. Από αναφλέξεις στα λουκάνικα είδα μεγαλύτερο πρόβλημα, στα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Ελπίζω μαθαίνοντας να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα, χωρίς αρπαγμενα κρεατα Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από NICK1982 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις