geodimis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ψησταριά υγραερίου του θέματος στα 69,90€ https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-ks0994-me-2-kaystires-78567 οι αντίστοιχες αερίου ξεκινάνε στα 100-110€ εκτός από κάποια που είχα πετύχει στα Leroy στα 90€ αν θυμάμαι καλά. Το μεσημερι που πήρα μια στο κατάστημα του Ταύρου είχαν μείνει μόλις 4. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από geodimis 2 3
Chemaira Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Για πες μας και εντυπώσεις μήπως την τιμήσουμε!
geodimis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Είχα ακριβώς την ίδια σε μπαλκόνι που κράτησε 3 χρόνια λόγω έκθεσης σε καιρικά φαινόμενα (χειμώνας υγρασίας κλπ). Πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα που είχα δώσει καθώς είχε και μάτι στην αριστερά πλευρά το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει κανα δυο φορές για πατάτες. Φυσικά αν σκεπάζει Σ με κάποιο νάιλον ή κουκούλα η διάρκεια ζωής μεγαλώνει αισθητά. Χρήση 2-3 φορά την εβδομάδα σε μπαλκόνι για καθε είδους ψητά.
ThodorisFel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια επειδη ενδιαφερομαι μπορείτε να περιγραψετε το προϊόν με περισσοτερες λεπτομέρειες και γενικοτερα αν αξιζει; Τι φιάλη παιρνει; Εχει ταξι για τα λαδια; Γενικα κοιταζω ψησταριες αλλα ολες οι καλες που εχουν και ντουλαπι για να βαζεις 5 πραγματα πανω απο 200 κανουν.
geodimis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Τι άλλο να περιγράψεις σε αυτή την τιμη; Το αποτέλεσμα μετράει. Φυσικά δεν έχει όλα τα παραπάνω που λες μόνο το κυπελλάκι για τα λάδια νομίζω έχει.
skoudinio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Κ μενα με ενδιαφέρει. Αξίζει να πάρω αυτό η κάτι πιο καλό?
NICK1982 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, επειδή κ εγώ ενδιαφέρομαι φίλε geodimis αν μπορείς: επιφάνεια ψησίματος μικρή? Ψήνει ομοιόμορφα? Καθαρισμός? Σε έναν φίλο που είχα μια εμπειρία ψήσιμο πανσετας υπήρχε συνεχής ανάφλεξη, φωτιά δηλαδή. Και λες ότι είχες ακριβώς την ίδια, αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά μάτι? 2 ώρες πριν, geodimis είπε Είχα ακριβώς την ίδια σε μπαλκόνι που κράτησε 3 χρόνια λόγω έκθεσης σε καιρικά φαινόμενα (χειμώνας υγρασίας κλπ). Πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα που είχα δώσει καθώς είχε και μάτι στην αριστερά πλευρά το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει κανα δυο φορές για πατάτες. Φυσικά αν σκεπάζει Σ με κάποιο νάιλον ή κουκούλα η διάρκεια ζωής μεγαλώνει αισθητά. Χρήση 2-3 φορά την εβδομάδα σε μπαλκόνι για καθε είδους ψητά. ?
JeZus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.praktiker.gr/p/set-aksesouar-barbeque-me-podia-68747 συν το σετακι και φυγαμε για τελικο. νομιζω πιανεται και μειον 15% απο vodafone οσοι εχουν. μην τις παρετε ολες ε,να προλαβω να περασω αργοτερα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από JeZus
Genatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, JeZus είπε νομιζω πιανεται και μειον 15% απο vodafone οσοι εχουν. μην τις παρετε ολες ε,να προλαβω να περασω αργοτερα. Στους ορους αναφερει οτι δεν ισχυει για λευκες και μαυρες συσκευες, οποτε μαλλον δεν ισχυει..
geodimis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η έκπτωση του 15% μόνο για CU ισχύει και κακώς δεν το ανέφερα στο τίτλο. Το ότι είχα ακριβώς την ίδια δεν μπορώ να στο αποδείξω καθώς είναι noname απευθείας εισαγωγή από Κίνα όπως ρώτησα. Ίσως την είχα πάρει από Lidl πριν 3 χρόνια σίγουρα. Αν δεν καθαρίζεις αμέσως μετά το ψήσιμο με βούρτσα και λάδι για τη σκουριά δεν ξεπερνάς τα 3 χρόνια διάρκεια ζωής όπως έγινε και με αυτήν που έχω ακόμα και θα πεταχτεί. Τέλος η φωτιά που αναφέρθηκε δεν έχει να κάνει με την ψησταριά, είναι λογικό τα λίπη να αναφλέγονται και ειδικά η πέτσα του κοτόπουλου να κάρβουνιαζει για αυτό καλό είναι να την αφαιρείς πριν τα βάλεις επάνω. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από geodimis
skoudinio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Χώρο για την ψησταριά έχει για 6 άτομα η είναι μικρή? Φαντάζομαι το μάτι δίπλα αν θες να κάνεις πατάτες θα είναι αδύναμο.
pesto1980 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ καλό VFM στα 70 ευρώ η ψησταριά του θέματος, αρκεί να καθαρίζεται προσεκτικά μετά από κάθε χρήση. Καλό ψήσιμο με μικρές διαφοροποιήσεις στην ένταση ψησίματος στα διάφορα σημεία της σχάρας, αλλά προφανώς μην περιμένετε ίδια αποτελέσματα με μια που έχει 5πλάσια τιμή.
Genatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, skoudinio είπε Χώρο για την ψησταριά έχει για 6 άτομα η είναι μικρή? Φαντάζομαι το μάτι δίπλα αν θες να κάνεις πατάτες θα είναι αδύναμο. Εχει ματι διπλα? Δν φαινεται κατι τετοιο στις φωτο 1
geodimis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Genatos είπε Εχει ματι διπλα? Δν φαινεται κατι τετοιο στις φωτο Ματι δεν έχει αυτή η έκδοση δίπλα. Προσωπικά το μάτι σε αυτή που είχα το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά και κάηκαν οι πατάτες σχετικά γρήγορα γιατί το είχα στο φουλ. Δεν αδυνατίζει η φλόγα του ματιού σε όσες έχουν γιατί έχει διαφορετική σωλήνα από τον καυστήρα κι εξάλλου αναγράφεται συγκεκριμένη μέγιστη ισχύς για τομάρι και τον καθένα από τους δυο καυστήρες αντίστοιχα. Προφανώς η ψησταριά ειναι συνομμημμε τα πρότυπα ασφαλείας περί συσκευών αερίου αν και κινεζικής προέλευσης. Εκτός αυτού πιστεύω ότι μια τόσο μεγάλη αλυσίδα τύπου πρακτικερ έχει ελέγξει πράγματι την ισχύ αυτών των πιστοποιητικών ασφαλείας. 1
cmour79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, geodimis είπε .. Εκτός αυτού πιστεύω ότι μια τόσο μεγάλη αλυσίδα τύπου πρακτικερ έχει ελέγξει πράγματι την ισχύ αυτών των πιστοποιητικών ασφαλείας. Δεν θα έβαζα το χέρι μου στη ..ψησταριά για αυτό! Εδώ δεν τηρούν τα βασικά για την ασφάλεια των ίδιων των εργαζομένων αλλά και των πελατών τους. Εργασία σε ύψος με καλάθι και απο κάτω κόσμος να περνά, κίνηση περονοφόρων σε διαδρόμους με πελάτες κ.ά. πολλά.. Επειδή την είδα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε τετοιου τύπου ψησταριές (είμαι τύπος του ανάβω φωτιά / κάρβουνα) δεν μου γέμισε το μάτι. αρκετά λεπτό μέταλλο το καπάκι και όλη η συναρμογή της φαίνεται κάτω του μετρίου - στα μάτια μου πάντα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από cmour79
Προτεινόμενες αναρτήσεις