Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα MacBook το οποιο δεν δείχνει η οθόνη του. Δεν ξέρω τι είχε καθώς το είχε ο αδελφός μου του χάλασε η οθόνη και δεν ασχολήθηκε πήρε άλλο mac. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποσό θα κοστίσει η αλλαγή lcd οθόνης ώστε να την αλλάξω αν είναι χαμηλή σχετικά η τιμή του. Να σημειώσω πως το λαπτοπ δουλεύει κανονικά και χρησιμοποιείται με hdmi σε άλλη οθόνη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lackouelo είπε

Καλησπέρα έχω ένα MacBook το οποιο δεν δείχνει η οθόνη του. Δεν ξέρω τι είχε καθώς το είχε ο αδελφός μου του χάλασε η οθόνη και δεν ασχολήθηκε πήρε άλλο mac. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποσό θα κοστίσει η αλλαγή lcd οθόνης ώστε να την αλλάξω αν είναι χαμηλή σχετικά η τιμή του. Να σημειώσω πως το λαπτοπ δουλεύει κανονικά και χρησιμοποιείται με hdmi σε άλλη οθόνη 

Αν στην οθόνη (πισω, το μηλαράκι ακριβώς) το φωτίσεις με φακό, φαινεται κάτι στην οθόνη;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αν στην οθόνη (πισω, το μηλαράκι ακριβώς) το φωτίσεις με φακό, φαινεται κάτι στην οθόνη;

Ναι φαίνεται το λογότυπο στην οθόνη όταν το φωτίζω με τον φακό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lackouelo είπε

Ναι φαίνεται το λογότυπο στην οθόνη όταν το φωτίζω με τον φακό 

Μόνο το λογότυπο; κάνε κανονικά login και δες αν φαίνεται μέρος του desktop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Μόνο το λογότυπο; κάνε κανονικά login και δες αν φαίνεται μέρος του desktop.

Και πάλι τίποτα μόνο το λογότυπο όταν φωτίζω δεν φαίνεται κάτι άλλο. Ακόμα να πω ότι η μισή δεξιά μεριά είναι άσπρη και η αριστερή μαύρη 

Επεξ/σία από Lackouelo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lackouelo είπε

Και πάλι τίποτα μόνο το λογότυπο όταν φωτίζω δεν δένεται κάτι άλλο. Ακόμα να πω ότι η μισή δεξιά μεριά είναι άσπρη και η αριστερή μαύρη 

Κάνε μια παλικαριά, κάνε το κόλπο που σου λέω αλλά βγάλε photo (με το κινητό σου) την οθόνη για να δουμε τι βλέπεις ακριβώς.

Δημοσ.

IMG_2769.HEIC

10 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Κάνε μια παλικαριά, κάνε το κόλπο που σου λέω αλλά βγάλε photo (με το κινητό σου) την οθόνη για να δουμε τι βλέπεις ακριβώς.

Δεν με αφήνει να ανεβάσω είναι πάνω από 2mb πάντως δν φαίνεται τίποτα από Επιφάνια εργασίας αν εννοείς αυτό μόνο το μήλο 

Δημοσ.

Mου φαίνεται για σπασμένη οθόνη φίλε.

https://www.ebay.co.uk/itm/Macbook-Air-13-A1369-2011-A1466-2012-LCD-Screen-Display-Assembly-Complete/183694862837?epid=1317205933&hash=item2ac51129f5:g:YvcAAOSwWkFcbTLG:rk:1:pf:0

£129 + £17.43 Expedited Delivery to Greece

20-30 ευρώ εργατικά σε κάνα μαγαζί που ασχολείται με επισκευες iphone και mac

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Mου φαίνεται για σπασμένη οθόνη φίλε.

https://www.ebay.co.uk/itm/Macbook-Air-13-A1369-2011-A1466-2012-LCD-Screen-Display-Assembly-Complete/183694862837?epid=1317205933&hash=item2ac51129f5:g:YvcAAOSwWkFcbTLG:rk:1:pf:0

£129 + £17.43 Expedited Delivery to Greece

20-30 ευρώ εργατικά σε κάνα μαγαζί που ασχολείται με επισκευες iphone και mac

Καλαταβα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...