stafftw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, cabdik είπε Συγνωμη αλλα.. .ποιο εννοεις "επισημο" της AMD? η AMD εχει εργαλειο (Autodetect) για να αναγνωριζει ποια καρτα εχεις και να κατεβαζει τον αναλογο Driver. δεν εχω δει για απεγκατασταση. η απεγκατασταση γινετε απο την "καταργηση Προγραμματων" στον πινακα ελεγχου των WINDOWS. και μετα απο restart, κανεις καθαρισμο με DDU. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Είχα ακούσει και βρεί και αυτό. Ναι τα υπόλοιπα βήματα τα φαντάστηκα.
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 κοιτα ... επειδη -να σου ομολογησω-, οτι απο την μια, ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι, οτι εχει τετοιο εργαλειο η AMD, αλλα και απο την αλλη επειδη δεν εχω πετυχει σε συζητησεις σε διαφορα φορουμ, να αναφερονται σε αυτο, δεν θα το λαμβανα σοβαρα υποψη. εγω κανω αυτο που σου εχω αναφερει, και μεχρι στιγμης δεν εχω θεματα με τους AMD Drivers. 1
stafftw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, cabdik είπε κοιτα ... επειδη -να σου ομολογησω-, οτι απο την μια, ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι, οτι εχει τετοιο εργαλειο η AMD, αλλα και απο την αλλη επειδη δεν εχω πετυχει σε συζητησεις σε διαφορα φορουμ, να αναφερονται σε αυτο, δεν θα το λαμβανα σοβαρα υποψη. εγω κανω αυτο που σου εχω αναφερει, και μεχρι στιγμης δεν εχω θεματα με τους AMD Drivers. Θα το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο λοιπον 😋 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, stafftw είπε Καλά διάβασα λίγο αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη με τις ρυθμίσεις από bios η όπως αλλίως λέγεται (σκέψου πόσο ανίδεος είμαι) OK, οποτε αφησε το, για οταν εχεις καποια βοηθεια π.χ. απο ενα φιλο: να το δειτε απο κοντα μαζι (αλλα στην ουσια να σου το ετοιμασει εκεινος, χοχο!). Δεν ειναι κατι 'δυσκολο', το αντιθετο, αλλα better safe than sorry! Να ξερεις παντως πως, ανεβαζοντας + τους πυρηνες, οφελεισαι @ gaming: ενδεχομενως περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο σεναριο χρησης, με αυτους τους επεξεργαστες 😀 1
stafftw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε OK, οποτε αφησε το, για οταν εχεις καποια βοηθεια π.χ. απο ενα φιλο: να το δειτε απο κοντα μαζι (αλλα στην ουσια να σου το ετοιμασει εκεινος, χοχο!). Δεν ειναι κατι 'δυσκολο', το αντιθετο, αλλα better safe than sorry! Να ξερεις παντως πως, ανεβαζοντας + τους πυρηνες, οφελεισαι @ gaming: ενδεχομενως περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο σεναριο χρησης, με αυτους τους επεξεργαστες 😀 Δεν έχω πρόβλημα να τα μάθω μόνος μου απλά δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες, έχει και cooler fazn ο επεξαργαστης επιπλέον που από ότι διάβασα χρησιμεύει.Αλλά εντάξει είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις και σε ενα hitman που έτρεξα (βέβαια ειναι το absolution που ειναι αρχαίο) και στο fortnite γενικά δεν έχω και άπειρο χρόνο επομένως αν τύχει να θέλω να παίξω κάτι άλλο και δυσκολεύομαι μπορει να το κοιτάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα