cabdik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 δεν εχω ιδιαιτερα θεματα, με κανενα απο τα παιχνιδια που εχω, και τα περισσοτερα σου τα ανεφερα. βεβαια..... αλλο ο A10-7860K που εχεις εσυ και αλλο ο FX-8320 στα 4.0+ghz που εχω εγω. αυτο ισως να παιξει το ρολο του...!! επισης δεν παιζω online, που και αυτο παιζει ρολο..! αλλα και το Fortnite που παιζει ο μικρος και δοκιμασα και εγω λιγο, μια χαρα παιζει...!
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Στις 21/2/2019 στις 8:44 ΜΜ, stafftw είπε Διάβασα για το πιθανό bottleneck αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω και τη δυνατότητα για πολλά έξοδα και λέω να επωφεληθώ της προσφοράς μιας και την έχουν σε κάλες τιμές μαζί με τα παιχνίδια. Καμία άποψη; https://www.pcper.com/reviews/Processors/AMD-A10-7860K-and-A8-7670K-Review-Godavari-Refresh/Power-and-Overclocking https://hardzone.es/amd-a10-7860k/ http://oc.jagatreview.com/2016/03/hands-on-review-overclocking-amd-a10-7860k-godavari-65w-dengan-cooler-baru/3/ http://www.vmodtech.com/main/article/amd-a10-7860k-processor-review/all/1/ https://www.planet3dnow.de/cms/23887-amd-athlon-x4-860k-a10-7860k-und-a10-7870k-im-test/21/ Οταν δεν εχεις το επιπλεον ζητουμενο να παιζεις με την ενσωματωμενη (που εν προκειμενω δεν υπαρχει λογος), μπορεις παντοτε και να τους ανεβασεις /φτασεις με αυτους μεχρι 4.5GHz, σχετικα διχως μεγαλη προσπαθεια! 😈👾
stafftw Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 9:29 ΠΜ, cabdik είπε οριστε και το Fortnite... Είσαι φοβερός, ευχαριστώ πολυ! Να σου πω την αλήθεια δεν κατάφερα να τη συνδέσω το Σαββατοκύριακο αλλά είδα ότι όντως έχω τροφοδοτίκο corsair 550W επομένως δε φοβάμαι τιποτα 😋
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπόν την έβαλα χθές, εντάξει όντως μεγάλη διαφορά από πριν τα 60fps στο fortnite ακατέβατα (βέβαια στα medium αλλά μπορεί να τα βάλω και στο low)
@topos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, stafftw είπε Λοιπόν την έβαλα χθές, εντάξει όντως μεγάλη διαφορά από πριν τα 60fps στο fortnite ακατέβατα (βέβαια στα medium αλλά μπορεί να τα βάλω και στο low) Εάν έχεις 60fps γιατί να χαμηλώσεις settings(υποθέτω πως έχεις 60hz οθόνη)? Ίσα ίσα λογικά σε παίρνει να ανεβάσεις κ τα settings σε αυτή την περίπτωση.. Ποια ήταν η παλιά σου κάρτα? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από @topos
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, @topos είπε Εάν έχεις 60fps γιατί να χαμηλώσεις settings(υποθέτω πως έχεις 60hz οθόνη)? Ίσα ίσα λογικά σε παίρνει να ανεβάσεις κ τα settings σε αυτή την περίπτωση.. Ποια ήταν η παλιά σου κάρτα? Nαι 60αρά είναι η οθόνη, τα βάζω εκεί για να μην έχει drops κτλ για το συγκεκριμένο game λέω δε λέω για τα άλλα πραγματικά αν είναι να τρέχει κανονικά δε με ενδιαφέρουν (και εμένα και πολλους) να είναι καλύτερα τα settings (shadows μη σου πω θα τα βγάλω τελείως).Δε θυμάμαι τι μάρκα ήταν η παλιά μου μια pallit 2gb θα σου πω το μοντέλο όταν το βρω, γιατί; Στις 24/2/2019 στις 9:29 ΠΜ, cabdik είπε οριστε και το Fortnite... Θα σε ζαλίσω άλλο λίγο, αλλά διάβαζα για τα drivers της κάρτας και κάποια προβλήματα, εσύ ποιά έχεις αν θυμάσαι 1
THaNaToS1971 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 21/2/2019 στις 8:44 ΜΜ, stafftw είπε Λόγω της προσφόρας που τρέχει αποφάσισα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο desktop μου έχω Motherboard:MSI A78M-E45 V2 RETAIL Cpu: AMD A10-7860K Kαι 8 gb ram Σκέφτομαι να βάλω τη Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB και 8gb ram επιπλέον και αργότερα να προχωρήσω σε πλήρη αναβάθμιση (ενα ryzen και προφανώς άλλη mobo). Διάβασα για το πιθανό bottleneck αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω και τη δυνατότητα για πολλά έξοδα και λέω να επωφεληθώ της προσφοράς μιας και την έχουν σε κάλες τιμές μαζί με τα παιχνίδια. Καμία άποψη; Average bottleneck percentage: 9.72% 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, THaNaToS1971 είπε Average bottleneck percentage: 9.72% Solution 😈
stafftw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Solution 😈 Nα σου πω την αλήθεια δεν έχω πειραματιστεί με το oc και δεν έχω εμπειρία.Καμία συμβουλή; Στις 27/2/2019 στις 8:09 ΜΜ, cabdik είπε Αυτους Τελικά πήγα να κάνω update τους drivers από το site της και έβγαλε ενα error στο instalation και έχω μείνει χωρίς κάρτα... Απλά κάνω clean uninstall απο safe mode με ένα πρόγραμμα που έχει η amd και τα ξανακάνω ή να αφήσω τα windows να βάλουν όποιους θέλουν;Σου είπα είχα διαβάσει για προβλήματα με drivers και με επιβεβαίωσε 😋
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 στους τελευταιους Drivers, επειδη κι εγω εχω θεματα σε 3 υπολογιστες με τα Updates, τα κανω με Clean Install. δλδ, πρωτα αφαιρω τους παλιους, κανω καθαρισμο με το DDU σε safe mode, και μετα περναω τους νεους. οταν παω να κανω update τους νεους, πανω στους παλιους, παντα μου βγαζει σφαλματα. αυτο ομως συμβαινει στις τελευταιες εκδοσεις, και δεν ξερω γιατι....!! παλιοτερα, οταν εκανα update, δεν ειχα τετοια θεματα...! δεν ειναι γενικοτερο θεμα...! και της Nvidia κατα καιρους εχουν βγαλει θεματα. δεν ειναι κανενας αγιος...!! θα σου προτεινα, στις αλλαγες Drivers, να κανεις οπως κανω κι εγω, για να εχεις το καφαλακι σου ησυχο. και δεν χρειαζεται να κανεις αλλαγη Drivers καθε μηνα. κοιτα τα "What's new" να δεις αν αξιζει να αναβαθμισεις. παντως μην αφηνεις τα Windows να περασουν drivers. βαλε τον τελευταιο, ή τον προτελευταιο, και εισαι οκ. ετσι θα εχεις ενημερωμενους οδηγους γαι τα τελευταια παιχνιδια (κυριως) ..!
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, stafftw είπε Nα σου πω την αλήθεια δεν έχω πειραματιστεί με το oc και δεν έχω εμπειρία.Καμία συμβουλή; Yπαρχουν σχετικες πληροφοριες, και στα λινκ που σου εστειλα! Ισως οχι τρελα αναλυτικοτατες, αλλα δεν χρειαζεται να φροντισεις τοσο για καθεμια επιλογη (που θα εδινε μεγιστο finetuning) 👀 Κρατησε πως, ο επεξεργαστης σου σε βοηθα: καθως και κρυος ειναι, και αρχικως χαμηλοβατος! Προσεκτικα βηματα, δεν χρειαζεται να δωθουν τρελα ρευματα, δεν χρειαζεται να περασει 4.5 😎
stafftw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, cabdik είπε στους τελευταιους Drivers, επειδη κι εγω εχω θεματα σε 3 υπολογιστες με τα Updates, τα κανω με Clean Install. δλδ, πρωτα αφαιρω τους παλιους, κανω καθαρισμο με το DDU σε safe mode, και μετα περναω τους νεους. οταν παω να κανω update τους νεους, πανω στους παλιους, παντα μου βγαζει σφαλματα. αυτο ομως συμβαινει στις τελευταιες εκδοσεις, και δεν ξερω γιατι....!! παλιοτερα, οταν εκανα update, δεν ειχα τετοια θεματα...! δεν ειναι γενικοτερο θεμα...! και της Nvidia κατα καιρους εχουν βγαλει θεματα. δεν ειναι κανενας αγιος...!! θα σου προτεινα, στις αλλαγες Drivers, να κανεις οπως κανω κι εγω, για να εχεις το καφαλακι σου ησυχο. και δεν χρειαζεται να κανεις αλλαγη Drivers καθε μηνα. κοιτα τα "What's new" να δεις αν αξιζει να αναβαθμισεις. παντως μην αφηνεις τα Windows να περασουν drivers. βαλε τον τελευταιο, ή τον προτελευταιο, και εισαι οκ. ετσι θα εχεις ενημερωμενους οδηγους γαι τα τελευταια παιχνιδια (κυριως) ..! Ναι ρε γαμώτο αυτό είχα διαβάσει και απλά ευχόμουν να μη μου συμβεί, οκ θα το κάνω έτσι με ddu (λες οχι με το επίσημο της amd ε;) Και θα βάλω πρώτα τους καινούριους και μετά κανέναν παλιότερο από clean install. 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Yπαρχουν σχετικες πληροφοριες, και στα λινκ που σου εστειλα! Ισως οχι τρελα αναλυτικοτατες, αλλα δεν χρειαζεται να φροντισεις τοσο για καθεμια επιλογη (που θα εδινε μεγιστο finetuning) 👀 Κρατησε πως, ο επεξεργαστης σου σε βοηθα: καθως και κρυος ειναι, και αρχικως χαμηλοβατος! Προσεκτικα βηματα, δεν χρειαζεται να δωθουν τρελα ρευματα, δεν χρειαζεται να περασει 4.5 😎 Καλά διάβασα λίγο αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη με τις ρυθμίσεις από bios η όπως αλλίως λέγεται (σκέψου πόσο ανίδεος είμαι)
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, stafftw είπε Ναι ρε γαμώτο αυτό είχα διαβάσει και απλά ευχόμουν να μη μου συμβεί, οκ θα το κάνω έτσι με ddu (λες οχι με το επίσημο της amd ε;) Και θα βάλω πρώτα τους καινούριους και μετά κανέναν παλιότερο από clean install. Συγνωμη αλλα.. .ποιο εννοεις "επισημο" της AMD? η AMD εχει εργαλειο (Autodetect) για να αναγνωριζει ποια καρτα εχεις και να κατεβαζει τον αναλογο Driver. δεν εχω δει για απεγκατασταση. η απεγκατασταση γινετε απο την "καταργηση Προγραμματων" στον πινακα ελεγχου των WINDOWS. και μετα απο restart, κανεις καθαρισμο με DDU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα