Προς το περιεχόμενο

www.ypyp.gr,γιατί δεν παίζει?

BalDwin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry φίλε μου,κι εμένα με email μου στείλαν τη φωτο και δεν είχαν ταινίες!!

Κανείς να απαντήσει στο θέμα μας??

Δημοσ.

Jason Dean [prin mas klidosoun]

TORA ola tha allaxoun.

arxisame apo to oligomeles sxima tis kibernisis [proti desmefsi]

kai sinexizoume akathektoi stin NEA EPOXH [ox kala allos to elege afto]

den pirazei tou pira kai tin idea tou poulman, na odigao monos mou to aftokinito klp [ekei tha koliso] stis epomenes ekloges o k.k. tha milaei kai gia simmetoxiki dimokratia.

ade geia mas

Δημοσ.

Δε λέω,καλές και διασκεδαστικές οι απαντήσεις όλων,αλλά περίμενα να είμαστε κάπως πιο σοβαροί και μέσα στο θέμα,έτσι είχα συνηθίσει απο αυτό το forum.Anyway... :(

Δημοσ.

Ειμαι ο admin tou ypyp.gr και σας πληροφορώ οτι κάνουμε ανακαίνηση.

Αφαιρούμε τα "dika tous" banners, to cv tou "dikou tous" ypourgou, kai tis foto ton "dikwn tous" rantzwn,

scanarw τώρα ta banerakia των "dikwn mas" χορηγών, τον "δικό μας" υπουργό, και "τους δικούς" μας υγιέστατους ασθενείς, και τα ανεβάζω στον "δικό μας" hosting, μολις με διαβεβαιώσει ο γ.γ. οτι δεν με θεωρούν παιδί "των άλλων".

Αν δεν το κάνει, θα κανω φορματ ολους τους σκληρους του υπουργείου, και θα περιμένετε να βρούνε "δικό τους" admin. :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε αυτό το topic υπάρχει προειδοποίηση για τα πολιτικά μηνύματα τα οποία δεν θα γίνουν ανεκτά στο forum. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν:

1. Είτε ορισμένα μέλη δεν κατανοούν τα πιο βασικά πράγματα

είτε

2. Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κανόνες και απαγορεύσεις.

Ό,τι και να συμβαίνει, λυπάμαι πολύ. Απαγορεύεται εφ'εξής στο μέλος zeppelin η πρόσβαση στο forum (μόνιμο ban).

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...