BalDwin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μήπως ξέρετε τι γίνεται με το site του υπουργείου υγείας και πότε θα ξαναλειτουργήσει?? :?:
redxaris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 BalDwin, na se rwtisw kati asxeto.....? xsereis pou tha vrw tainies tou kiriou sti foto?????
BalDwin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Sorry φίλε μου,κι εμένα με email μου στείλαν τη φωτο και δεν είχαν ταινίες!! Κανείς να απαντήσει στο θέμα μας??
zeppelin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 mallon to site den litourgei logo ton plaision tis "epanidrisis tou kratous".. kai si lae basanismene na min xehnas ton oropo ade geia mas
Jason Dean Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Kala edw den leitoyrgoyn ta nosokomeia toy ypoyrgeioy ygeias, to site sas xalase ? lol
zeppelin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Jason Dean [prin mas klidosoun] TORA ola tha allaxoun. arxisame apo to oligomeles sxima tis kibernisis [proti desmefsi] kai sinexizoume akathektoi stin NEA EPOXH [ox kala allos to elege afto] den pirazei tou pira kai tin idea tou poulman, na odigao monos mou to aftokinito klp [ekei tha koliso] stis epomenes ekloges o k.k. tha milaei kai gia simmetoxiki dimokratia. ade geia mas
BalDwin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δε λέω,καλές και διασκεδαστικές οι απαντήσεις όλων,αλλά περίμενα να είμαστε κάπως πιο σοβαροί και μέσα στο θέμα,έτσι είχα συνηθίσει απο αυτό το forum.Anyway...
zeppelin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 ok rotisa ena anipsio tou tou nikita. ama eho nea tha sou po
random Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ειμαι ο admin tou ypyp.gr και σας πληροφορώ οτι κάνουμε ανακαίνηση. Αφαιρούμε τα "dika tous" banners, to cv tou "dikou tous" ypourgou, kai tis foto ton "dikwn tous" rantzwn, scanarw τώρα ta banerakia των "dikwn mas" χορηγών, τον "δικό μας" υπουργό, και "τους δικούς" μας υγιέστατους ασθενείς, και τα ανεβάζω στον "δικό μας" hosting, μολις με διαβεβαιώσει ο γ.γ. οτι δεν με θεωρούν παιδί "των άλλων". Αν δεν το κάνει, θα κανω φορματ ολους τους σκληρους του υπουργείου, και θα περιμένετε να βρούνε "δικό τους" admin.
zeppelin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 pes ta re random pes ta.. na sou po ta kathimerina problimata ta elises otan ebgenes? tora giati den les tipota.. ade geia mas
guido Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 den nomizw oti mas afora h pikra tou ka8enos gia to eklogiko apotelesma...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Σε αυτό το topic υπάρχει προειδοποίηση για τα πολιτικά μηνύματα τα οποία δεν θα γίνουν ανεκτά στο forum. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν: 1. Είτε ορισμένα μέλη δεν κατανοούν τα πιο βασικά πράγματα είτε 2. Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κανόνες και απαγορεύσεις. Ό,τι και να συμβαίνει, λυπάμαι πολύ. Απαγορεύεται εφ'εξής στο μέλος zeppelin η πρόσβαση στο forum (μόνιμο ban).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.