Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι χρόνια πελάτης στον Ote και σήμερα μπήκα στο site τους και είδα ότι το τηλέφωνο μου έχει δυνατότητα για fiber 50Mbps ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα για 100 και 200.

Αξίζει η αναβάθμιση από τα 30vdsl που στην πραγματικότητα πιάνω μόνο 25 δλδ. Γιατί πριν περίπου ένα χρόνο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι στην περιοχή μου δεν έχει οπτικές ίνες. 

Τώρα δεν ξέρω μήπως φέρανε η μήπως βάλανε κανά νέο καφάο. 

Δημοσ.

Παρε πρωτα και ρωτα τι ταχυτητα μπορει να εχεις εγγυημενη, αν σου πουν 40 πχ και τα χρηματα ειναι πολυ λιγα γιατι οχι.

Δημοσ.

draytek router έχω. Το παράδοξο είναι ότι από τι ξέρω όταν υπάρχει vectoring στην γραμμή σου το draytek σου εμφανίζει τις σχετικές πληροφορίες. 

Θα την κάνω νομίζω την αναβάθμιση γιατί σαν πακέτο βλέπω ότι βγάινει και φτηνότερα δλδ το πολύ πολύ να έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chek2fire είπε

[...]

σαν πακέτο βλέπω ότι βγάινει και φτηνότερα δλδ το πολύ πολύ να έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα :P

Αυτό αντικατοπτρίζει τη νέα πραγματικότητα στην εμπορική πολιτική του ΟΤΕ.

Πριν λίγους μήνες μου έδιναν έως 30 με υψηλότερη τιμή από το έως 50 σήμερα. Μάλιστα τότε δεν έκαναν έκπτωση στους παλαιούς πελάτες, ενώ τώρα κάνουν και είναι σημαντική στην έως 50.

- Η σταθεροποίηση του ΟΤΕ τον τελευταίο χρόνο, στην τρίτη θέση όσον αφορά την προσέλκυση νέων καταναλωτών, ανάγκασε τους “σοφούς” στις καρέκλες να αναθεωρήσουν την εμπορική τους πολιτική.

Δυστυχώς divo δεν είναι “πανω απο 21” έχω δει τουλάχιστον 2 αναφορές που μιλάνε για 19 στο γειτονικό forum, το έχω ακούσει και στη γειτονιά μου που παίρνουμε από το αστικό κέντρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, divo είπε

1. Αυτοι που παιρνουν απο αστικο κεντρο ειναι οι τυχεροι της υποθεσης. Θα το δεις συντομα....

2. Για να εχουν 19 σημαινει οτι το δεχονται. Σε διαφορετικη περιπτωση θα εκαναν ατελως υποβαθμιση, και θα πηγεναν σε adsl. Δε νομιζω να ειναι ολοι χαζοι και να μην ξερουν οτι μπορουν να το κανουν αυτο;

3. Η εμπορικη πολιτικη του οτε δεν εξαρτάτε απο τον οτε αλλα απο την ΕΕΤΤ. η σταθερη τηλεφωνια ειναι 'ρυθμιζομενο' προιον γι αυτο και δεν μπορει να φτιαξει τιμες και προσφορες αν δεν το εγκρινει η ΕΕΤΤ...

1. Το ξανάπες, στοιχεία που να μπορούν να διασταυρωθούν δεν βλέπουμε...

2. Οχι δεν το δέχονται, απλά εγκλωβίστηκαν. Ανοίγουν θέματα και ζητάνε βοήθεια σε άλλα forum. Ξεκίνησαν από 27 (σε έως 30) ή 40-42 σε έως 50, και αυτές τις ταχύτητες περιμένουν να ξαναδούν. Από 40 σε 19 είναι τεράστια "απόσταση"...

https://www.adslgr.com/forum/threads/684885-VDSL-Πετρούπολη?p=6528165#post6528165

https://www.adslgr.com/forum/threads/684885-VDSL-Πετρούπολη?p=6538729#post6538729

3. Τώρα πλάκα με κάνεις;

Η ΕΕΤΤ τους υποχρέωνε:

α) Να χρεώνουν τους πελάτες που είναι πολλά χρόνια σε Double Play 24 (αορίστου) +15 ευρώ το μήνα, από τους νέους πελάτες σε Double Play 24 που έκαναν αγορά πακέτου χωρίς καμία χρονική δέσμευση; Δηλαδή γύρω στα 180 ευρώ το χρόνο παραπάνω...

β) Να μην κάνουν καμία έκπτωση στους παλαιούς πελάτες για ανανέωση ή ακόμα και αναβάθμιση, αλλά τους επέτρεπε να κάνουν γενναία έκπτωση στους νέους;

Για παράδειγμα, με την σημερινή τιμή του Double Play 50 M, 31,70 ευρώ (για δύο χρόνια) για νέους πελάτες και κατευθείαν 52 ευρώ για παλαιότερους πελάτες που κάνουν αναβάθμιση; Δηλαδή να πληρώνουν παραπάνω 243,6 ευρώ το χρόνο...

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1880026_prod

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τιμές αυτές τις ξέρω (Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου) γιαυτό λέω “για παράδειγμα” όταν γράφω… Και φυσικά ισχύουν μόνο με διετή δέσμευση. Χωρίς δέσμευση και με δέσμευση 12 μηνών (ή μετά τα 2 πρώτα χρόνια) η τιμή του 50M είναι αυτή που έγραψα (52 ευρώ) https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1880026_prod

Μπορείς μήπως να μας δώσεις τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο που ήταν σε ισχύ τον Οκτώβρη;

Γιατί τον Οκτώβρη που πήγα στον ΟΤΕ η αγορά του έως 30 (30M), με διετή δέσμευση ήταν υψηλότερη από τη σημερινή του 50Μ, επειδή δεν έκαναν καμία έκπτωση στους παλαιούς πελάτες, το λέει εμμέσως παραπάνω και ο chek2fire, ενώ 2 μήνες μετά άρχισαν να κάνουν όπως λες εσύ, και δεν έχω κανένα λόγο να μη σε πιστέψω. (Τη Δευτέρα που μας πέρασε μου είπαν από το 13888 ότι είναι οι νέες τιμές του 2019)

- Καμιά φορά η βιασύνη και η απροσεξία είναι χειρότερη από την “αμάθεια”, αν και…

...η ημιμάθεια και η αμάθεια δεν έχουν καμία σχέση με την πληροφόρηση και τις πληροφορίες τιμοκαταλόγου...

Επεξ/σία από filipN
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορία τελικά την έκανα την αναβάθμιση γιατί μου έβγαινε στα 6 ευρώ λιγότερο από το κόστος της τωρινης γραμμής μου.

Φυσικά όπως ήξερα έπιασα ακριβώς την ιδια ταχύτητα στο download με πριν. Αυτό το γνώριζα ότι θα γίνόταν καθώς στο draytek αν αναβαθμίσουν το δίκτυο σε οπτικές θα το δει άμεσα από οσο ξέρω και θα βγάλει vectoring για την γραμμή κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.

Το καλό με την αναβάθμιση όμως είναι ότι μου διπλασίασε το upload. Από 2,5 στα 5. Ετσι και αλλιώς αυτό με ενδιέφερε περισσότερο γιατί στο σπίτι έχω ένα bitcoin node 24/7 που διαμοιράζει συνέχεια δεδομένα καθώς και ένα lightning node. 

Δημοσ.
Στις 23/2/2019 στις 2:25 ΠΜ, divo είπε

Κατι δεν εχεις καταλαβει δεν εξηγείτε  αλλιως. η τιμη ειναι 31 και θα παει 52 (δεν ειναι 52 νομιζω ειναι 47 αλλα δε το ξαναψαχνω) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ 1Ή 2 ΧΡΟΝΙΑ. αν κανεις ανανεωση παει στη τρεχουσα προσφορα.

ο τιμοκαταλογος ειναι  ενας σε ολες τις εταιρειες. απο εκει και περα βγαζουν σχεδον παντα ολοι προσφορες. τον Οκτώβρη που λες το οτετβ ειχε 22€ σημερα εχει 25 σε δυο μηνες θα παει στα 29 που ειναι ο τιμοκαταλογος. θες να κάνουμε συζήτηση για το σημερα ή για οποτε νανε? Κι εγω ακομα πληρώνω σταθερο 24αρι 22€ δεν υπαρχει σημερα αυτη η τιμη. οπως πληρωνω και booster 9.9€ πααρολο που σημερα εχει 6,74€. οταν το πηρα τοσο ειχε. Γι αυτο λεγετε και προσφορα.

Αν εχεις 30αρι καντο σημερα 50αρι με 1.5€ διαφορα. Αυτο ισχύει σημερα! Αναβάθμιση ταχυτητας μπορεις να κανεις οποτε θες. δε σε δεσμευει κανεις.

Ναι η τιμη μετα την δεσμευση, θα παει στον τιμοκαταλογο οπως παει σε ολες τις εταιρειες. Τι το παραλογο βλεπεις? Κανει καποιος κατι αλλο σημερα? Τοτε θα ξανακοιταξεις τι προσφορες εχει και τι σε συμφέρει να πάρεις, διαφορετικα αν δε σε συμφερει πας σε αλλη εταιρεια

Έχεις πετύχει εσύ εταιρεια που να μην έχει δεσμευση και να σου δινει τιμή φτηνότερη από άλλη ανταγωνιστικη?

και μια και ξαναεβαλες τον ιδιο συνδεσμο αυτο που γραφει το ειδες? Αφορα τους εγκλοβισμενους που ελεγες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
Μόνο στην COSMOTE έχεις Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας

Για πρώτη φορά, μπορείς να γνωρίζεις την πραγματική ταχύτητα που θα έχεις στο σπίτι σου - από τη χαμηλότερη έως και την υψηλότερη - κατά τη διαδικασία αγοράς του προγράμματος, από τους εξειδικευμένους εκπρόσωπούς μας στα καταστήματά μας, στο 13888 ή στο cosmote.gr!

Σε περίπτωση απόκλισης της ταχύτητας που θα δεις στο router σου από αυτή για την οποία δεσμευτήκαμε, μπορείς να μας καλέσεις στο 13888. Εμείς θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια βελτίωσης και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, μπορείς να μεταβείς στο πρόγραμμα της αμέσως μικρότερης ταχύτητας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Προηγούμενος δε σου αναφερα τιποτα για το συνδεσμο που εβαλες στο adsl. Μηπως διαβασες οτι ολοι του λενε δηλωσε το βλαβη; μηπως ειδες οτι μετα απο τοσες σελιδες δεν εχει πουθενα στατιστικα του ρουτερ? Σου λεει κατι αυτο? Δε θα σχολιασω βεβαια οτι οι 2 αναφορες που λες, ειναι ο ιδιος.bvb. 😉

Ελα φιλε μου επεσα πανω στο θρεντ. Υπαρχει θεμα στην γειτονια, εχω δηλωσει βλαβη 5 φορες. Τι λεει δηλαδη οτι δεν εχω βαλει τα στατιστικα του router? Αν ειναι να τα βαλω αν εξυπηρετει σε κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...