babis2523 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα εχει αγορασει κανεις απο το overshop?
bilios40 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, babis2523 είπε καλησπερα εχει αγορασει κανεις απο το overshop? ναι 1 αγορα.. ολα οκ..
SpirosCon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Έχω αγοράσει και εγώ απο εκεί, δεν είχα κανένα πρόβλημα με την LG TV που αγόρασα.
armagedwnn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ναι και δεν προκειταί ξανά. Σε ετοιμοπαράδοτο μετά από μεγάλη ιστορία παρέλαβα μετά από 13 μέρες με παραλαβή από κατάστημα. Επίσης κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην ανεβάσεις κριτική στο σκρουτζ. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπροτιμήσω.
babis2523 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 εχω δει καλες κριτικες για τo kaizerstore δεν ξερω αμα εχει αγορασει καποιος απο εκει
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, babis2523 είπε εχω δει καλες κριτικες για τo kaizerstore δεν ξερω αμα εχει αγορασει καποιος απο εκει Εγώ μητρική και είχε freezes στο BIOS και τα Windows έβλεπαν 1 λιγότερο DIMM Slot αλλά ο εξωτερικός τεχνικός δεν έβρισκε τίποτα και μάλιστα με ειρωνία μου λέει ό,τι και να δοκιμάσω το ίδιο πρόβλημα θα παρουσιάσει (με τα δικά μου εξαρτήματα). Αφου του ειπα δε δέχομαι τη μητρικη πισω πρότεινε υπαναχώρηση. Πήρα από άλλο κατάστημα και δεν είχα θέμα Περαστικά τους. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από thetiesthatbind 1
babis2523 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 ok ευχαριστω μαλλον θα παω να τα παρω απο το kavatza επειδει βλεπω καλες κριτικες
DiaperCh@nger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 amazon.de amazon.co.uk amazon.es amazon.fr amazon.it amazon.gr 🤣 2
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ούτε εγώ έχω καλή γνώμη για το συγκεκριμένο .
aOUaS88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ... Ειχα παρει το cpu μ απο εκει,μετα απο ενα χρονο χαλασε..Το πηγαινω στο μαγαζι μιας κ ηταν κοντα μου κ μετα απο 2 μηνες πηγα το πηρα κ το εστειλα εγω στην intel..Τους ειχα παρει αρκετα τηλεφωνα,εκτος οτι περιμενα μιση με μια ωρα στο τηλεφωνο μου ελεγαν το εχουν στειλει στον προμηθευτη..Καποια μερα ξυπναω στραβωμενος κ παω απο καταστημα στα Σπατα να μιλησω με τον υπευθυνο κ εκει μου λεει ο καθυστερημενος ο υπευθυνος οτι το cpu καθοταν 2 μηνες στο μαγαζι χωρις να το εχουν κανει τπτ..Ηθελα να του τραβηξω ενα κουτουλιδι να του τα ματωσω ολα αλλα κρατηθηκα.. Τελος εκανα τικετ στην ιντελ κ μετα απο 4-5 εργασιμες ειχα καινουριο cpu σπιτι μου.. Κ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΥΑ...Δν αξιζουν τετοια μαγαζια ουτε πινεζες να αγοραζεις... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από aOUaS88 6
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, aOUaS88 είπε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ... Ειχα παρει το cpu μ απο εκει,μετα απο ενα χρονο χαλασε..Το πηγαινω στο μαγαζι μιας κ ηταν κοντα μου κ μετα απο 2 μηνες πηγα το πηρα κ το εστειλα εγω στην intel..Τους ειχα παρει αρκετα τηλεφωνα,εκτος οτι περιμενα μιση με μια ωρα στο τηλεφωνο μου ελεγαν το εχουν στειλει στον προμηθευτη..Καποια μερα ξυπναω στραβωμενος κ παω απο καταστημα στα Σπατα να μιλησω με τον υπευθυνο κ εκει μου λεει ο καθυστερημενος ο υπευθυνος οτι το cpu καθοταν 2 μηνες στο μαγαζι χωρις να το εχουν κανει τπτ..Ηθελα να του τραβηξω ενα κουτουλιδι να του τα ματωσω ολα αλλα κρατηθηκα.. Τελος εκανα τικετ στην ιντελ κ μετα απο 4-5 εργασιμες ειχα καινουριο cpu σπιτι μου.. Κ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΥΑ...Δν αξιζουν τετοια μαγαζια ουτε πινεζες να αγοραζεις... Έπρεπε να τους πατήσεις και μια περιποιημένη καταγγελία 2
ni0ni0s Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Παιδιά έκλεισε το overshop. Δεν απαντάει τα τηλέφωνα. είχα στείλει ένα ρολόι garmin και μου είπαν το έστειλαν έξω. Πάει το ρολόι. Προσοχή.
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ni0ni0s είπε Παιδιά έκλεισε το overshop. Δεν απαντάει τα τηλέφωνα. είχα στείλει ένα ρολόι garmin και μου είπαν το έστειλαν έξω. Πάει το ρολόι. Προσοχή. Μίλα με ΓΓΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα