Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dantε είπε

Και το προηγουμενο δεν ειχε σχεση η τιμη του με το ΜΙ8.

Απο κανα 280αρι ξεκιναγε οταν στο ΜΙ8 ψαχνανε προσφορα για 380+.

Αυτη τη στιγμη εχει καπου 340Ε και το ΜΙ9 εχει σχεδον 150Ε παραπανω.

Προσωπικα οπως ειπα θα περιμενω να δω αν βγει εκδοση με 800αρα και να πεσει η τιμη του κατω απο τα 300.

Αν δε βγαλουν,θα ψαξω για καμια προσφορα του ΜΙ8 SE στο 200αρι(αν παιξει) καθως πραγματικα δε βρισκεις κινητο κατω απο 150 χιλιοστα.

Μονο η meizu εχει καποια ωραια,αλλα με αμφισβητησιμη υποστηριξη και μη δυνατοτητα ξεκλειδωματος bootloader.

Δε μιλάω για Κίνα, μιλάω για Ελλάδα. Κάτω απο 380€ δεν επεσε.

https://www.skroutz.gr/s/15070250/Xiaomi-Mi-8-SE-64GB.html

Κοιτά εξέλιξη τιμής.

10 ώρες πριν, Agony είπε

Ερωτηση...? Πως μπορει ενα κινητο να εχει μπαταρια 4.000 με μικρο βαρος και τοσο λεπτο?  Γιατι οκ σιγουρα ωραια η μεγαλη μπαταρια υπαρχουν και μεγαλυτερες... ομως τελικα ποιο ειναι το ιδανικο μεγεθος βαρος.σε σχεση με την μπαταρια ?

Το redmi 4/4x ήταν 5", μικρό και είχε μπαταρία 4Ah. Την ξέρει απο παλιά την τεχνική η Xiaomi...

1 ώρα πριν, mariosCS είπε

Xperia XZ1 Compact. Εξακολουθεί να είναι η μόνη επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν tablet / πλακάκι στη τσέπη..

Είναι μια καλή επιλογή, αλλά τα μπέζελς....

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Δε μιλάω για Κίνα, μιλάω για Ελλάδα. Κάτω απο 380€ δεν επεσε.

https://www.skroutz.gr/s/15070250/Xiaomi-Mi-8-SE-64GB.html

Δεν εχει βαση η συγκριση με τιμες σκρουτζ,γιατι δε πουλησε το SE οποτε και δε το φερανε πολυ.

Οποτε λογικο να πουλαει ο καθενας οσο θελει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosCS είπε

Xperia XZ1 Compact. Εξακολουθεί να είναι η μόνη επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν tablet / πλακάκι στη τσέπη..

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εταιρία Sony στα κινητά δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ. Πρέπει να είσαι τελείως άσχετος απο τεχνολογία και με κακό γούστο για να τα προτιμήσεις. Μοναδικό θετικό οι καλές οθόνες τους. Τίποτα άλλο.

• Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Δεν εχει βαση η συγκριση με τιμες σκρουτζ,γιατι δε πουλησε το SE οποτε και δε το φερανε πολυ.

Οποτε λογικο να πουλαει ο καθενας οσο θελει.

Δεν πούλησε λόγω της κακής τιμολόγησης. Βρίσκονταν αναμεσα στο Mi 8 και το Mi a2 απο άποψη επιδόσεων, αλλά με τιμή Mi 8. Πώς να πουλήσει;

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johncorfas είπε

Είναι μια καλή επιλογή, αλλά τα μπέζελς....

Τα bezels είναι ακριβώς όσα πρέπει να είναι. Είμαι απ' αυτούς που από επιλογή προτιμώ λίγα περιθώρια πάνω και κάτω παρά full display.

16 λεπτά πριν, aeljim είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εταιρία Sony στα κινητά δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ. Πρέπει να είσαι τελείως άσχετος απο τεχνολογία και με κακό γούστο για να τα προτιμήσεις. Μοναδικό θετικό οι καλές οθόνες τους. Τίποτα άλλο.

:) :) :)

Δεν με στεναχωρείς. Τέτοια σχόλια είναι το λιγότερο διασκεδαστικά και φανερώνουν έλλειψη γνώσεων για την πορεία των συσκευών από τους κατασκευαστές.

Μιλάς για "τα sony". Όλα τα μοντέλα τα ίδια ε; Σαν να λες "τα Samsung" και να βάζεις τα J και Note στο ίδιο καλάθι.. Ναι , εγώ είμαι άσχετος με την "τεχνολογία" :D

Για το γούστο δεν θα σχολιάσω καν γιατί είμαι σίγουρος ότι τα κινητά που θεωρείς ωραία κάνουν για δίσκοι σερβιρίσματος και είναι copy paste το ένα απ' το άλλο.

p.s. η οθόνη δεν είναι καν από τα selling points.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mariosCS είπε

Τα bezels είναι ακριβώς όσα πρέπει να είναι. Είμαι απ' αυτούς που από επιλογή προτιμώ λίγα περιθώρια πάνω και κάτω παρά full display.

Δεν με στεναχωρείς. Τέτοια σχόλια είναι το λιγότερο διασκεδαστικά και φανερώνουν έλλειψη γνώσεων για την πορεία των συσκευών από τους κατασκευαστές.

Μιλάς για "τα sony". Όλα τα μοντέλα τα ίδια ε; Σαν να λες "τα Samsung" και να βάζεις τα J και Note στο ίδιο καλάθι.. Ναι , εγώ είμαι άσχετος με την "τεχνολογία" :D

Για το γούστο δεν θα σχολιάσω καν γιατί είμαι σίγουρος ότι τα κινητά που θεωρείς ωραία κάνουν για δίσκοι σερβιρίσματος και είναι copy paste το ένα απ' το άλλο.

Περί γούστου... Βέβαια, προσωπικά, θα πήγαινα στο κανονικό, που αυτή την εποχή ειναι και σε πολύ καλη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosCS είπε

Όταν λέω τα Sony εννοώ ΟΛΑ τα Sony χωρίς καμία εξαίρεση. Άθλια κινητά απ'όλες τις απόψεις εκτός απο οθόνη. Απλά πράγματα. Ο μόνος λόγος για να πάρεις κινητό Sony είναι για το όνομα (?). Κατά τα άλλα πεταμένα λεφτά.

• Sad 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aeljim είπε

Όταν λέω τα Sony εννοώ ΟΛΑ τα Sony χωρίς καμία εξαίρεση. Άθλια κινητά απ'όλες τις απόψεις εκτός απο οθόνη. Απλά πράγματα. Ο μόνος λόγος για να πάρεις κινητό Sony είναι για το όνομα (?). Κατά τα άλλα πεταμένα λεφτά.

:)

Thanks! Προς στιγμή νόμιζα ότι θα έπρεπε να απαντήσω σε κάποιον με επιχειρήματα. Δεν έχω κάτι να πω.

Θυμάμαι είχε όρο πιο παλιά που έπρεπε να ήσουν 13 για να κάνεις λογαριασμό στο insomnia. Απ' ότι βλέπω στους όρους εγγραφής το αφαίρεσαν. Αυτά παθαίνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μοντέλα se δεν προορίζονται για Ευρώπη, γι'αυτό και δεν έχουν την b20 ούτε υπάρχει global έκδοση....(ίδια περίπτωση με το mi8 se)

Σίγουρα θα υπάρξει και μοντέλο mi9 lite αργότερα αλλά πρόκειται για άλλο κινητό

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aeljim είπε

Κάτι μάθαμε και απόψε.

Ότι ακόμη δεν πιάσαμε πάτο στο ratio άσχετος/απόλυτος.  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Κάτι μάθαμε και απόψε.

Ότι ακόμη δεν πιάσαμε πάτο στο ratio άσχετος/απόλυτος.  

Καλή καρδιά! να χαίρεσαι την sony κινητάρα σου και συ και οι άλλοι! πολύ καλή επιλογή

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έγινε ρε παιδιά: Συνήθως σε τέτοια post έβλεπα samsung, apple και xiaomi haters. Τώρα πλάκωσαν και αντισονακιδες; Θα με πεθάνετε νυχτιατικο :lol:

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aeljim είπε

Καλή καρδιά! να χαίρεσαι την sony κινητάρα σου και συ και οι άλλοι! πολύ καλή επιλογή

Ούτε γκόμενα να ήταν και να σε κεράτωσε φίλος με τέτοιο μένος. 

Και να σε τσιτώσω και λίγο, "xz1 rulez". 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Antretng είπε

Τι έγινε ρε παιδιά: Συνήθως σε τέτοια post έβλεπα samsung, apple και xiaomi haters. Τώρα πλάκωσαν και αντισονακιδες; Θα με πεθάνετε νυχτιατικο 🤣

ΧΑΧΑΧΑΑ κλαίω Αντρέα 😭😭😂

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mariosCS είπε

Συμφωνώ, αυτό έχω και άσε τους άλλους να (κ)λένε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...