Netr0nic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Από χθες έχει κυκλοφορήσει επίσημα το android 9.0 (Pie) για το Galaxy S8 SM-G950F σε κάποιες χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία κτλ. Το δικό μου Galaxy S8 είναι Πολωνικό (XEO) με android 8.0. Αν φλασάρω το Γερμανικό firmware (DBT) με το android 9.0 θα έχω κάποιο θέμα? Τι αλλάζει ουσιαστικά αν περάσω firmware άλλης χώρας?
manoskost Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τιποτα δεν αλλαζει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από manoskost 1
HateMe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δεν αλλάζει τίποτα. Φλάσαρε το κανονικά ! Απλά μέσα στο αρχείο θα έχει 2 csc, εσύ δεν θα χρησιμοποιήσεις το home, θα χρησιμοποιήσεις το απλό csc ώστε να κάνει φορματ και να σου εγκατασταθεί όπως πρέπει η 9. 1
Netr0nic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις έκανα την εγκατάσταση και το σετάρισμα... Έχω μείνει με την εμπειρία χρήσης overall. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πραγματικά... Το One UI είναι απίστευτα βολικό και γρήγορο. Μια απορία @HateMe, εδώ στην φωτογραφία δεν θα έπρεπε να είναι συμπληρωμένα και τα υπόλοιπα πεδία? Έχω την εντύπωση ότι με το μαμά firmware το πολωνικό έγραφε περισσότερες πληροφορίες (αλλά δεν είμαι και σίγουρος). Έχει να κάνει με ότι φλάσαρα το γερμανικό? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Netr0nic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα