Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Με κανέναν:) Είναι μοναδικός!

Έχει το ίδιο multicore performance με i5 7500 και το μισό single thread.

Αν βάλεις σε έναν οικονομικό r3 αργή μνήμη σε single channel θα έχεις παραπλήσιο performance.

Ή μπορείς να τον συγκρίνεις με 4πύρηνο athlon σε am4.

Εννοείται ότι πριν αρχίσεις να πληρώνεις, δοκιμάζεις με το hardware που ήδη έχεις μήπως πάρεις το performance που θέλεις.

Αμφιβάλω ότι θα καταλάβεις διαφορά με τον 6300 σε oc αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Επίσης σίγουρα ο 8350 θα δώσει παραπάνω ζωή στο pc  αλλά κοίταξε στα μτχ άμα τον πετύχεις κάνα 30άρι,

για 70 καινούριος δεν αξίζει, υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

Ακόμα, επειδή αναφέρεις το pubg, 8350 τελικιασμένος 4.9+ με 2133 μνήμες και πάλι τρώει πολύ ζόρι.

Σε single player κι ακόμα καλύτερα σε dx12 παιχνίδια μπορείς να πάρεις ακόμα αξιοπρεπή απόδοση από τον 8350.

Περίμενω την καρτούλα τις επόμενες μέρες και βρήκα μεταχειρισμένο τον 8350 σε καλή τιμή απο γνωστό.

Έχω σκοπό να το πηγαίνω στα default το σύστημα ούτε OC κτλ και δεν με νοιάζει το ultra σε παιχνίδι και το medium-high καλά είναι , αλλά δεν ξέρω ποιά ψύκτρα να κρατήσω την wraith ή αυτή που έχω βάλει στο 6300 την Cryorig M9A.

Οταν πάρω τα κομμάτια και τα βάλω θα ενημερώσω.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σίγουρο ότι ο 8350 του γνωστού σου είναι με το Wraith cooler;

Ο 8350 υπάρχει και με την "απλή" ψήκτρα της AMD (FD8350FRHKBOX) και με το Wraith cooler (FD8350FRHKHBX).

Η Cryorig M9A αναφέρει TDP 120W. Οπότε μάλλον με δοκιμές και στις 2 ψήκτρες (αν υπάρχει η Wraith) θα βγάλεις συμπέρασμα.

Επεξ/σία από TopCLR
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TopCLR είπε

Είναι σίγουρο ότι ο 8350 του γνωστού σου είναι με το Wraith cooler;

Ο 8350 υπάρχει και με την "απλή" ψήκτρα της AMD (FD8350FRHKBOX) και με το Wraith cooler (FD8350FRHKHBX).

Η Cryorig M9A αναφέρει TDP 120W. Οπότε μάλλον με δοκιμές και στις 2 ψήκτρες (αν υπάρχει η Wraith) θα βγάλεις συμπέρασμα.

Ναι με την wraith είναι μου έχει δείξει και το κουτί σε φώτο και την ψυκτρα. 

Τώρα όπως είπες με δοκιμές και βλέπουμε αν και πιστεύω ένα τσακ καλύτερη είναι η cryorig. 

Δημοσ.

Η Wraith  είναι εφάμιλλη της 212 και μπορεί να αντέξει μέχρι 125 TDP θερμικό φορτίο. Μέχρι τις 1700 στροφές είναι και σχεδόν αθόρυβη, ενώ πάει μέχρι τις 3000 στροφές ο ανεμιστήρας της.

• Like 2
Δημοσ.

με τους FX83**, οσον αφορα το Gaming γενικα σε 1080p, δεν θα εχεις θεματα. 

το PUBG εχει θεματα γενικοτερα- απο οτι διαβαζω- καθως οπως ειναι "καλο"γραμμενο, θελει πολυ υψηλο S.core performance για να αποδωσει. και εκει ακομα, εχει θεματα. αρα δεν φταιει -μονο- ο επεξεργαστης...!!   

αν ο FX ειχε βγει τοτε, με 20-30% καλυτερο IPC θα ηταν ο καλυτερος VFM επεξεργαστης EVER...!! 

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Η Wraith  είναι εφάμιλλη της 212 και μπορεί να αντέξει μέχρι 125 TDP θερμικό φορτίο. Μέχρι τις 1700 στροφές είναι και σχεδόν αθόρυβη, ενώ πάει μέχρι τις 3000 στροφές ο ανεμιστήρας της.

Όχι ακριβώς!

Αναφορά σε κείμενο

Heatsink Specification

TDP  120W

Fan Specification

Rated Speed   600 ~ 2200 RPM ±10 %

Παρ' όλα αυτά υποθέτω πως μάλλον θα είναι καλύτερη από το Wraith cooler (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έψαξα ούτε είχα ποτέ κάποια ψήκτρα από αυτές).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TopCLR είπε

Όχι ακριβώς!

Παρ' όλα αυτά υποθέτω πως μάλλον θα είναι καλύτερη από το Wraith cooler (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έψαξα ούτε είχα ποτέ κάποια ψήκτρα από αυτές).

🤨 Η Wraith λέω ότι είναι εφάμιλλη της 212 και ότι ο ανεμιστήρας της είναι σχεδόν αθόρυβος μέχρι τις 1700 στροφές(ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι τις 3000), όχι η  Cryorig M9A! Επίσης, μιας και είναι top-down cooler, ψύχει ταυτόχρονα και τα vrm, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει η Cryorig.

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...