Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, paylidis είπε

Βρες μου μικτή ετήσια 500€ απαλλαγή με 300-310€ για αμάξι δεκα ετών ασφαλιζομενησ αξίας σήμερα 9000€ Σε ασφαλιστή κ θα σε στείλω ένα σκ εγώ δώρο καπου 

Ειχα παρει προσφορα απο ασφαλιστη 20  € ακριβοτερα απο την hellas που ειμαι τωρα,συμβολαιο 5 ετων κοντα.Σε αναζητηση με αλλες Online ηταν ο ποιο φθηνος και δευτερος σε τιμη μετα την hellas.εχω του σπιτιου σε αυτον και οταν μου την δωσει θα παω και το αμαξι.

για τι αμαξι συζηταμε?Στα online προτιμολογια ποσο στην δινει την ασφαλεια?

21 ώρες πριν, jmmys είπε

Ελλάδα δύσκολο.

Είχα Γερμανία μικτή μέχρι το 2017,σε CLK του 1998,που το εχω απο το 2003,με 630 ευρώ το χρόνο. Μετα το εκανα ελληνικά νούμερα.

Το 2010 είχα χτυπήσει μόνος σε μπάρες λόγω ταχύτητας και ολισθηρότητας με καλοκαιρινά λάστιχα,μου είπε η γερμανική ασφαλιστική να βάλω χειμερινά, αρχές Νοεμβρίου,τα έβαλα,πήγα το αμάξι στη επίσημη αντιπρόσωπεια,Δευτέρα απόγευμα,το πηρα Παρασκευή,κοστος 7.300 ευρώ, έχω ακόμα το τιμολογιο,πλήρωσα 300 ευρώ συμμετοχη.Το αμαξι έγινε καινούριο.Καπω,φτερα,προφυλακτηρες,φαναρια,ολα μανισια και βαμμενα.Δεν ασχοληθηκα με τιποτα.Απλα έστειλα ενα φαξ στην ασφαλιστική οτι την ωρα του ατυχήματος δεν ήμουν υπο επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.Αστυνομία δεν ήρθε,δεν καλεσα.Μόνος ήμουν.

Όταν ρωτησα  το 2017 για μικτή Ελλαδα,που το εκτελωνισα, μου είπαν δεν γίνεται λόγω παλαιότητας.Εξωτερικό γινόταν.

Έτσι μια προσωπική εμπειρία για ασφάλειες.

συγκρινεις γερμανια με ελλαδα?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Ειχα παρει προσφορα απο ασφαλιστη 20  € ακριβοτερα απο την hellas που ειμαι τωρα,συμβολαιο 5 ετων κοντα.Σε αναζητηση με αλλες Online ηταν ο ποιο φθηνος και δευτερος σε τιμη μετα την hellas.εχω του σπιτιου σε αυτον και οταν μου την δωσει θα παω και το αμαξι.

για τι αμαξι συζηταμε?Στα online προτιμολογια ποσο στην δινει την ασφαλεια?

συγκρινεις γερμανια με ελλαδα?

BMW. 590-670€ Οι υπόλοιπες (όσες δηλαδή το ασφαλίσουν μικτή καθώς θεωρείται παλιο) 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

BMW. 590-670€ Οι υπόλοιπες (όσες δηλαδή το ασφαλίσουν μικτή καθώς θεωρείται παλιο) 

Οι υπολοιπες online δηλαδη θελουν 600-670€?Ασφαλιστη ρωτησες?

Τι σου φταιει τοτε ο ασφαλιστης σε αυτη την περιπτωση?Οκ,πετυχαμε στο ξεκινημα της Hellas καποιοι τιμες που δεν υπαρχουν πουθενα .Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο ασφαλιστης ειναι ακριβος σε σχεση με την online.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Οι υπολοιπες online δηλαδη θελουν 600-670€?Ασφαλιστη ρωτησες?

Τι σου φταιει τοτε ο ασφαλιστης σε αυτη την περιπτωση?Οκ,πετυχαμε στο ξεκινημα της Hellas καποιοι τιμες που δεν υπαρχουν πουθενα .Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο ασφαλιστης ειναι ακριβος σε σχεση με την online.

Ναι ον-λάιν από σχετικεσ μηχανές αναζήτησης οι τιμές που είπα. O ασφαλιστής μου δε μπορούσε να μου κάνει μικτή στις εταιρείες που έχει λόγω παλαιότητας. Δε ρώτησα ασφαλιστεσ για 3ο-4ης κατηγορίας εταιρείες...τις είδα ον-λάιν δε θα πλήρωνα και φέσι από πάνω!

η τιμή αυτή υπάρχει ακόμα στην Hellasdirect. Καλά παραδείγματα και του Γιάννη platano που αναφέρθηκαν για 4 αμάξια. 

Εν κατακλείδι αυτό που ξέρω είναι ότι με τα λεφτά που έδινα στον ασφαλιστή (που ήταν λιγότερα από το ον-λάιν εργαλείο υπολογισμού) για ΑΧΑ πλήρη αλλά όχι μικτή, έκανα μικτή και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

α και παρεπιμπτοντως όλες οι υπόλοιπες είχαν αφενος μεγαλύτερη απαλλαγή και αφετέρου το ασφαλιζαν για μικρότερη (μη αντικειμενική βάση της αγοράς) αξία.....

Επεξ/σία από paylidis
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/02/2019 at 10:52, jmmys said:

Τι να πω,μπορεί για τα 2.300 κυβικά να το δέχεται.

Νομίζω είναι σαφές σύμφωνα με τα ευρήματά σας ότι δεν κάνει online μικτές με κάτω από 3000€ ασφαλιζόμενο.

@Γιάννης Platano Πιθανόν αν του χρόνου το ένα TT πέσει κάτω από 3000€ να μην σου κάνει μικτή.

*Με ενημέρωσαν με SMS (!) ότι περιμένουν αποδοχή ευθύνης από την άλλη ασφαλιστική (διορία μέχρι 5/3!!!)... Παίζει δηλαδή απλά να κοιτάω το αυτοκίνητο για 10 μέρες... Κάτι τέτοια συμβαίνουν και το επόμενο θα είναι leasing...

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Νομίζω είναι σαφές σύμφωνα με τα ευρήματά σας ότι δεν κάνει online μικτές με κάτω από 3000€ ασφαλιζόμενο.

@Γιάννης Platano Πιθανόν αν του χρόνου το ένα TT πέσει κάτω από 3000€ να μην σου κάνει μικτή.

*Με ενημέρωσαν με SMS (!) ότι περιμένουν αποδοχή ευθύνης από την άλλη ασφαλιστική (διορία μέχρι 5/3!!!)... Παίζει δηλαδή απλά να κοιτάω το αυτοκίνητο για 10 μέρες... Κάτι τέτοια συμβαίνουν και το επόμενο θα είναι leasing...

Ναι ειναι πιθανο ....

Η αλλη ασαφαλιστικη ειχε φιλικο ?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Ναι ειναι πιθανο ....

Η αλλη ασαφαλιστικη ειχε φιλικο ?

Ναι συμμετέχει. Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα πληρώσω εγώ την επισκευή και θα αποζημιωθώ μετά από μήνες. Το πρόβλημά μου είναι ότι υποχρεώνομαι για να παίρνω αλλουνού το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορώ να κουνήσω το δικό μου με τον μισό προφυλαχτήρα στο δρόμο και ότι αυτή η κατάσταση (μέχρι να επισκευαστεί) μπορεί να κρατήσει και πάνω από 2 εβδομάδες (!)

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Ναι συμμετέχει. Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα πληρώσω εγώ την επισκευή και θα αποζημιωθώ μετά από μήνες. Το πρόβλημά μου είναι ότι υποχρεώνομαι για να παίρνω αλλουνού το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορώ να κουνήσω το δικό μου με τον μισό προφυλαχτήρα στο δρόμο και ότι αυτή η κατάσταση (μέχρι να επισκευαστεί) μπορεί να κρατήσει και πάνω από 2 εβδομάδες (!)

Αυτοκινητο αντικαταστασης αν θυμαμαι μονο σε κλοπη δινουν σε Hellas direct.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Αυτοκινητο αντικαταστασης αν θυμαμαι μονο σε κλοπη δινουν σε Hellas direct.

Το ξέρω....

Συνήθως πόσο διαρκεί μέχρι να βγει το πόρισμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω εχει προθεσμια ο αλλος μια εβδομαδα να κανει δηλωση και αλλη μια η ασφαλιστικη να αποδεχτει .

https://www.karagiannislawfirm.gr/emporiko-dikaio/1389-asfalia-autokinitou-65704 

Δεν σημαινει ομως οτι ειναι υποχρεωτικο να εξαντληθουν τα χρονικα περιθωρια.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Λίγο σχετικό με το θέμα. Τι γίνεται με τα "φέσια" που αφήνουν πίσω, οι ασφαλιστικές (ΕΠΥ)

που φεύγουν από την Ελλάδα; Εχω μια μικρή σχετικά απαίτηση αποζημίωσης, αλλά δεν βλέπω φως.

Στο επικουρικό που ρώτησα, ΔΕΝ...

• Moderators
Δημοσ.
On 25/02/2019 at 17:24, Γιάννης Platano said:

Νομιζω εχει προθεσμια ο αλλος μια εβδομαδα να κανει δηλωση και αλλη μια η ασφαλιστικη να αποδεχτει .

https://www.karagiannislawfirm.gr/emporiko-dikaio/1389-asfalia-autokinitou-65704 

Δεν σημαινει ομως οτι ειναι υποχρεωτικο να εξαντληθουν τα χρονικα περιθωρια.

Μια εβδομάδα έχει πράγματι, με ενημέρωσαν ότι έχει έως 5/3, αλλά συνήθως μου είπαν ότι εξαντλούνται τα όρια από την άλλη ασφαλιστική για αποδοχή υπαιτιότητας... :( 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Μια εβδομάδα έχει πράγματι, με ενημέρωσαν ότι έχει έως 5/3, αλλά συνήθως μου είπαν ότι εξαντλούνται τα όρια από την άλλη ασφαλιστική για αποδοχή υπαιτιότητας... :( 

Ευτυχως τις λιγες φορες που χρειαστηκε δεν περιμενα πανω απο μια μερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...