Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, opcorsa είπε

οσο σκληρο κι αν ακουγεται προτιμω να τα φαω εγω αυτα τα λεφτα σε ενα ωραιο ΣΚ....

Αντιθετως,Θα ακουγοτανε ωραιο αν 10-15€ φτανανε να τα φαμε σε σαβ/κο .Δυστηχως αυτη ειναι η διαφορα πλεον μεταξυ Online και μεσω ασφαλιστη ασφαλισης.

Προσωπικα απο να εχουνε τηλεφωνητριες με 450€/μηνα προτιμω ασφαλιστες.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Αντιθετως,Θα ακουγοτανε ωραιο αν 10-15€ φτανανε να τα φαμε σε σαβ/κο .Δυστηχως αυτη ειναι η διαφορα πλεον μεταξυ Online και μεσω ασφαλιστη ασφαλισης.

Προσωπικα απο να εχουνε τηλεφωνητριες με 450€/μηνα προτιμω ασφαλιστες.

Βρες μου μικτή ετήσια 500€ απαλλαγή με 300-310€ για αμάξι δεκα ετών ασφαλιζομενησ αξίας σήμερα 9000€ Σε ασφαλιστή κ θα σε στείλω ένα σκ εγώ δώρο καπου 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Βρες μου μικτή ετήσια 500€ απαλλαγή με 300-310€ για αμάξι δεκα ετών ασφαλιζομενησ αξίας σήμερα 9000€ Σε ασφαλιστή κ θα σε στείλω ένα σκ εγώ δώρο καπου 

Ελλάδα δύσκολο.

Είχα Γερμανία μικτή μέχρι το 2017,σε CLK του 1998,που το εχω απο το 2003,με 630 ευρώ το χρόνο. Μετα το εκανα ελληνικά νούμερα.

Το 2010 είχα χτυπήσει μόνος σε μπάρες λόγω ταχύτητας και ολισθηρότητας με καλοκαιρινά λάστιχα,μου είπε η γερμανική ασφαλιστική να βάλω χειμερινά, αρχές Νοεμβρίου,τα έβαλα,πήγα το αμάξι στη επίσημη αντιπρόσωπεια,Δευτέρα απόγευμα,το πηρα Παρασκευή,κοστος 7.300 ευρώ, έχω ακόμα το τιμολογιο,πλήρωσα 300 ευρώ συμμετοχη.Το αμαξι έγινε καινούριο.Καπω,φτερα,προφυλακτηρες,φαναρια,ολα μανισια και βαμμενα.Δεν ασχοληθηκα με τιποτα.Απλα έστειλα ενα φαξ στην ασφαλιστική οτι την ωρα του ατυχήματος δεν ήμουν υπο επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.Αστυνομία δεν ήρθε,δεν καλεσα.Μόνος ήμουν.

Όταν ρωτησα  το 2017 για μικτή Ελλαδα,που το εκτελωνισα, μου είπαν δεν γίνεται λόγω παλαιότητας.Εξωτερικό γινόταν.

Έτσι μια προσωπική εμπειρία για ασφάλειες.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jmmys είπε

Ελλάδα δύσκολο.

Είχα Γερμανία μικτή μέχρι το 2017,σε CLK του 1998,που το εχω απο το 2003,με 630 ευρώ το χρόνο. Μετα το εκανα ελληνικά νούμερα.

Το 2010 είχα χτυπήσει μόνος σε μπάρες λόγω ταχύτητας και ολισθηρότητας με καλοκαιρινά λάστιχα,μου είπε η γερμανική ασφαλιστική να βάλω χειμερινά, αρχές Νοεμβρίου,τα έβαλα,πήγα το αμάξι στη επίσημη αντιπρόσωπεια,Δευτέρα απόγευμα,το πηρα Παρασκευή,κοστος 7.300 ευρώ, έχω ακόμα το τιμολογιο,πλήρωσα 300 ευρώ συμμετοχη.Το αμαξι έγινε καινούριο.Καπω,φτερα,προφυλακτηρες,φαναρια,ολα μανισια και βαμμενα.Δεν ασχοληθηκα με τιποτα.Απλα έστειλα ενα φαξ στην ασφαλιστική οτι την ωρα του ατυχήματος δεν ήμουν υπο επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.Αστυνομία δεν ήρθε,δεν καλεσα.Μόνος ήμουν.

Όταν ρωτησα  το 2017 για μικτή Ελλαδα,που το εκτελωνισα, μου είπαν δεν γίνεται λόγω παλαιότητας.Εξωτερικό γινόταν.

Έτσι μια προσωπική εμπειρία για ασφάλειες.

Εχω 4 μικτες με Hellas Direct

Honda CRV του 2008 με απαλλαγη 500 ευρω και ασφαλιζομενο κεφαλαιο 10500 450 τον χρονο

C1 του 2011 με ιδια απαλλαγη και ασφαλιζομενο κεφαλαιο 5500 300 τον χρονο .Εχει και επασφαλιστρο νεου οδηγου .

Audi TT του 2000 με ιδια απαλλαγη και ασφαλιζομμενο κεφαλαιο 4000 400 ευρω τον χρονο 

Audi TT του 2001 με ιδια απαλλαγη και ασφαλιζομενο κεφαλαιο 3000 350 ευρω τον χρονο 

Δημοσ.

Γιαννη στα Audi δεν είπαν τίποτα για παλαιότητα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Γιαννη στα Audi δεν είπαν τίποτα για παλαιότητα;

Οχι απλα το ασφαλιζομενο κεφαλαιο ειναι μικρο .Λογικο..Καπου εκει ειναι και η εμπορικη τους αξια .

Δημοσ.

Στην Hellas direct που πηρα μόλις online προσφορά,δεν μου εμφανίζει το κινητήρα μου,δεν έχει τα 2300 κυβικά, και δεν μου δίνει επιλογή για μικτή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Στην Hellas direct που πηρα μόλις online προσφορά,δεν μου εμφανίζει το κινητήρα μου,δεν έχει τα 2300 κυβικά, και δεν μου δίνει επιλογή για μικτή.

Για πηγαινε εκει που λεει ασφαλιζομενο κεφαλαιο και κοιτα αν μπορεις να το αλλαξεις .Για τον κινητηρα παρε τηλ και ρωτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι,μου λέει δεν είναι διαθέσιμο επειδή η αγοραστική αξία είναι μικρότερη των 3.000 ευρώ.Για τα 2000 κυβικά όμως.Κάτσε να δω για τα 3200 κυβικά.

Ναι για τα 3.200 κυβικά τη βγάζει τη μικτή,325 ευρώ το χρόνο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ναι,μου λέει δεν είναι διαθέσιμο επειδή η αγοραστική αξία είναι μικρότερη των 3.000 ευρώ.Για τα 2000 κυβικά όμως.Κάτσε να δω για τα 3200 κυβικά.

Το ενα ΤΤ μαλιστα ειναι του 1999 και το δεχεται .Το αλλο του 2001.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Τι να πω,μπορεί για τα 2.300 κυβικά να το δέχεται.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

Ιντερσαλονικα 6 ετών 11500 ευρώ αξίας, 300 ευρώ απαλλαγή συνολικά 495 ευρώ ΜΕ οδική βοήθεια.  *Τρίκαλα Κορινθίας μου κάνει 😛

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Ιντερσαλονικα 6 ετών 11500 ευρώ αξίας, 300 ευρώ απαλλαγή συνολικά 495 ευρώ ΜΕ οδική βοήθεια.  *Τρίκαλα Κορινθίας μου κάνει 😛

απεχεις πολυ φιλε μου εγω σου ειπα για 300-310 ευρω και τα 2-2.5 χιλιαρικα διαφορα αξιας δεν ανεβαζουν την τιμη τησ ασφαλειας πανω απο 15-20 ευρω το χρόνο...

οσο για την οδική σιγα τα ωα, η hellasdirect τη δινει με το απολύτως βασικό της πακέτο, ποσο μάλλον με τη μικτή...

επισης ειναι γνωστό οτι η ιντερσαλονικα ειναι ισως η χειρότερη ασφαλιστική εν ελλάδι...

για σπιτι σε βλέπω να ψαξεις καμια ασφαλεια! 😛 

• Like 1
Δημοσ.

@paylidis hahahha το είδα ανάποδα 500 ευρώ σύνολο με 300 απαλλαγή! Πάει το διήμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...